77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 86,87. дрънкаш глупости на поразия а ? Копипейст копипейст копипейст

76

Анонимен

преди 3 месеца

Утре Христо може да каже, че иска промени в Конституцията - България да се казва Навалная. Айде, чупка на Христо към Сараите!!!!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Българските магистрати са некомпетентни и корумпирани. Възпитаници на съветската правна школа. Някои от тях говорят с изявен руски акцент, а главния съдия на републиката е рускиня. Баща й преподаваше право в СУ на руски език?! Службите са пробити и служат на руските интереси. Президента е путинист. От което следва, че трябва да се проведе "основно почистване" в тези институции. Това ще се отрази благоприятно на МВР и на цялата държава.

74

До 81.Да те разсходя

преди 3 месеца

В Родопите и те излекувам а АК-47 и те заровя в сфинска тор за кокален че,за нищо не ставаш.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Всички от Дай България трябва задължително да се ваксинират с поне 5 бустъра срещу ковид-19.Такива велики титани на мисълта трябва да бъдат опазени от най-коварната болест ковид-19 и да дадат светъл пример на всички евроатлантици като застанат рамо до рамо с Лой Остин и принц Чарлз III.Когато ходят в страни,в които бушуват войни е редно задължително бустър да получат,защото там хигиенните условия са на ниско ниво и рискуват много!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Пинокио нали се търкаляше по търбух на плажа на Росенец? Е, и? Сега се прегръща с Пеевски. По делата ще ги познаете, не по думите.

71

Ристьо-ХАНЪМА

преди 3 месеца

Всички европейски проекти за развитие и подпомагане на РБЪЛГАРИЯ за нейният народ,заминаха за Турция!Или гледаш като ПУЙКА?

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 75. Едва ли имаш акъл в главата щом повтаряш като папагал . Защо е заплаха за целия свят и без дървена философия ?

69

А бе,Ристьо?

преди 3 месеца

Ти,беше ли на КПП-РОСТЕНЕЦ?СПУКА ЛИ СЕ ЛОДКАТА?

68

Реформите са ви

преди 3 месеца

Схеми,одупене,порции,алъш-вериш,тука има-тука нема и КОЯ Е СЛЕДВАЩАТА???

67

aa1820

преди 3 месеца

Всеки е специалист по Русия, вместо да си гледа в собствената бърлога ...незнам кое е по-жалко - тоталитаризъм, който мачка показно всяка опозиция в зародиш или безгръбначна държава с правителство директно назначено от запад без грам национално достойнство. И въпросния господин е един от тях.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки русофил е потенциален предател и враг на Родината ни .Да обичаш руския народ повече от своя, не се вмества в човешките стандарти.Родината и народът ти стои над всичко В сегашния момент руския народ или поне част от него воюва и води завоевателна война .В която руския народ е жертва на собствената си държава .Съпричастност с руския народ , но не и държава Долу Путин!.

65

Анонимен

преди 3 месеца

А кой финансира Христо Иванов и партийката му след като няма нито един ден трудов стаж?

64

Слава на масмедиите

преди 3 месеца

Западни медии: Навални, Навални, Навални, Навални, Навални, Навални, Навални, Навални, Навални.............и така до безкрай.

63

ристьо гнома и мирче

преди 3 месеца

Ристьо беше " опозиция " на Буци , разбирам загрижеността му за сигурността .

62

4

преди 3 месеца

Готвят ни фашизоидите ново ЗЗД!Забранено ще е пак да се говори и мисли различно ,осбено за Русия!Обаче това ще роди нов Гео Милев!?

61

Анонимен

преди 3 месеца

Ици Риформата се захванал поредната Риформа и така от тук до края на света

60

Ристьо,спомняш

преди 3 месеца

Ли си през коя година за последно сте ходили на Шипка че,не могат да ви изкарат от джамията.

59

Ангелина

преди 3 месеца

А дали , "противодействат" ефективно срещу българската политико- икономическа мафия?! Нека започнем от "вътре- навън" и от НС ,през висшите и нисшите етажи на институциите и до всеки обикновен български гражданин.Ако не преобладаваха такива индивиди с личностните характеристики на Христо Иванов- лицемерни ветропоказатели ,не би било възможно съществуването в страната на каквото и да било "чуждо влияние". Фиксацията само върху едно "влияние" показва безпринципност и наличие на друго "влияние"

58

Ристьо,питай бочко

преди 3 месеца

За 50г.самолети,пердон,чайници за 3 милярда долара че,овехтя мат'ряла до като ги домъкнат до България.