37

Анонимен

преди 3 месеца

Ами произвеждайте, в Испания домашни яйца размер "Л", клонящи към "ХЛ" са 23цента от селската бакалия,

36

Спомени

преди 3 месеца

Цената на доматите (внос) се повишава с 0,9 на сто и те се търгуват по 3,53 лева за килограм. ... А едно време изнасяхме домати. Това е цена на едро, а на дребно е доста по-висока и то за едни пластмасови домати, които не стават за ядене. През 80-те години съм виждал домати за консерва по 3 стотинки, а хубавите домати бяха по 10 стотинки в сезона им. Извън сезона по 20 стотинки

35

До32

преди 3 месеца

Амортизирани,ама някой друг път,енергетика,ВИК,сграден фонд,пътища и инфраструктура,ако за всичко това сега плащаш отчисление и всички те отиват при хората които са ги построили,бъди сигурен че те щяха да живеят доста по достойни а не да мизеруват!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Продължават да растат, да, ама ние ден и нощ коментираме за Байдън, Украйна, Палестина, Навални, Нотариусите и други мишки.

33

парите са в крадците

преди 3 месеца

Да, за последните 30 години крадците си построиха по много сгради/къщи. Говори за обикновения работник, той какво успя...или по-правилно е колко не успя да построи.

32

ПРЕДИ и СЕГА

преди 3 месеца

Наистина днес живеем по-добре от утре, а също и доста по-добре от вдругиден.

31

Анонимен

преди 3 месеца

До 15, всичко построено през онзи режим вече е амортизирано. Само слепец не вижда какво е постигнато за последните 30 години. Никой не ви е крив, че не можете да изкарате 5 лв. Е да, искате да живеете с 40. Няма как да стане. Сами сте си виновни! Бедността е поредица от лоши решения! Тези решения сте ги взели ВИЕ! Последствията са си ВАШИ!

30

@@@

преди 3 месеца

А плодовете и зеленчуците ако знаете с какво ги пръскат за да узреят и да издържат с месеци, ще си промените мнението колко са полезни.Всичко вече е индустрия при храните, с всичките си плюсове и минуси

29

Анонимен

преди 3 месеца

Бонаци копривата излезе . С едно оризче . Ако няма едно фиденце и чорбицата готова.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Бананите поскъпват с 1,1 на сто до 2,86 лева за килограм. Хайде стига бе, не ми остават пари за тоалетна хартия.

27

Ветеринар

преди 3 месеца

До @@@ 18 Тези адитиви , подправки и добавки се използват в света много отдавна.Целта е да се подобри качеството , трайността и да поевтинеят. Нишите производители измамници злоупотребят с количествата с цел по висока печалба.Някога Живков не ги внася. Няма пари за такива глезотии.Само сол , черен пипер , индийско орехче и чубрица. И повечко водица.

26

Митре

преди 3 месеца

Война е. Има ковид . И коклюш . Тъй че няма как . Съжаляваме драги . Пари ли ке давате допе ли . Ама пари нема действайте.

25

българка

преди 3 месеца

До ВетеринарЧувала съм много такива случай, и не само за месокомбината, а и за млякото. То сега жива продукция не влиза във фабриките но пък излизат тирове луканки, филета , наденици та чак пръщи по шевовете. А за к.мляко да не говорим бъкано от нишесте

24

Асенка Василева

преди 3 месеца

Продължаваме Поскъпването

23

ПРЕДИ и СЕГА

преди 3 месеца

Преди бай Тошо искише да направи лев=долар. Днес обаче, килограм банани~1 евро. Няма страшно! Днес живеем по-добре от утре.

22

Пенсионер милиционер

преди 3 месеца

Откъде знаят че храните ще растат? Освен ако не е платена публикация от монополистите .

21

Анонимен

преди 3 месеца

Абе хора,във всяко едно градче се предлагат мляко,млечни продукти,яйца и още куп хранителни продукти произведени и предлагани от българското село,престанете да се трупате в тия хипермаркети и пълните гушите на спекуланти!

20

Анонимен

преди 3 месеца

За бога братя не купувайте :)))

19

Ужас

преди 3 месеца

Ужас, бананите пак поскъпват. А тоалетната хартия как е, поскъпва ли? Те да важните, заради тях сменихме социализма с див капитализъм, за банани и тоалетна хартия.

18

българка

преди 3 месеца

Ядем отпадъците на тия стачкуващите , да им доплати държавата за некупена и залежала стока в чужбина. А ние на кой да ревем че за едни има помощ а за други мечки го яли. Пенсията трябва да е 60℅ от последните заплати при пенсиониране, както е в нормалните държави.