36

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам каква е тая мода всякакви провинили се да се правят популярни и някак да се внушава, айде, не е направил кой знае какво, и другите не сме светци. Токевци, диони, разни там никому неизвестни миски, дето се чудиш верно ли е, като ги видиш на снимка, семерджиевци, нотариуси и всякакви подобни са на първите страници и в новинарските емисии, като един прекрасен пример за подражание.

35

ха-ха

преди 3 месеца

Съвети от готвач не взимам.Кой измисли на тези кухненски работници да им викат "шеф"?Срамота е всеки ден да ни натрапвате колко е важен някакъв готвач на яхния и пилешка супа.На кой му пука за тези нахалници с черпак и вилица?

34

Анонимен

преди 3 месеца

Който твърди, че българите не са една от най алкохолизираните нации в света, явно живее в друга реалност.

33

Офф ,да се омита

преди 3 месеца

Защо ни занимавате с този пропаднал мияч на чинии и белач на картофи?Плаща ли си ,или ви е обещал безплатен обяд?В долната кръчма на пияндето не бих влязъл и само до тоалетна.Стотинка не давам за прехвалените помии ,които продава на цената на шедьоври.Пфу!

32

София

преди 3 месеца

Само не се прави на интересен,психолог и жертва на вредните си навици.Дай да те съжелим сега,дърт мъж Трябва да мислиш два пъти,не след като си бил на косъм да убиеш някого,да се правиш на светец.

31

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Тоя данеби да е расъл в ракиен казан?Пийни да свикнеш?За първи път чувам такос нещо

30

Румен

преди 3 месеца

До28. Напълно си прав. В Запада съм видял , че повече пият / в СССР и на изток не знам чул съм / . България обичат но не прекаляват . И са с мярка В Германия е хубавото , че правят качествен алкохол и от ябълки / вино , ракия / освен от грозде . И то от частни пивоварни. Най гадно пият в Дания. След като им свършат парите за пиене почват да си просят. А и скачат да се бият ако им откажеш.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя пич къде е расъл??? Пийни, за да свикнеш????

28

Анонимен

преди 3 месеца

Аз почнах да пия на 13 и отказах алкохола като станах на 18.

27

Румен

преди 3 месеца

Така беше и в тоталитаризма " всички така правят" . Да ама аз имах друг принцип. Не БЕХ съгласен с тая приказка. Това какво правят другите в колектива / и то насила / не ме интересуваше. Бях си свободен и си решавах . И на манифестация да ме карат , не ходех , приемах си черните точки от партииния. Но професионално си вършех работата

26

Анонимен

преди 3 месеца

всички тук дето сте изписали, че българите били алкохолизирана нация, Вие мили мои не сте ходили по света. наясно ли сте как се пие в Исландия, Дания Германия, Полша, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Швеция, Англия, Ирландия и двете, Шотландия и да не забравяме Беларус? А наясно ли сте колко алкохолизирани са тези нации, не можете да им стъпите на малкия пръст, не вършат нищо без да си отворят биричка или винце.

25

Чичо Чеп

преди 3 месеца

Освен някоя и друга ракийка, шеф-бок_лук Токев очевидно е пробвал и новата партида пудра захар, за да караш по джанти явно не си съвсем на тоя свят! Просто го скатаха и сега ще го ползват за възхвала на евроатлантизма или за каквото там им потрябва!

24

Bungar

преди 3 месеца

Този взе много да му разбира и чак акъл да дава.Да говори само за своя си селски манталитет и да не говори за народа и неговите виждания и традиции.Абсолютен *** ,който се мисли за нещо,а всички го видяха колко е измислен.Най добре да се скрие и да си гледа кръчмата.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Ех, Андре, говори за себе си. На мен не ми е повлияло това "пийни да свикнеш". Търси в себе си вината, не в това, че някой си на майтап подхвърлял нещо.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Андре е фурнаджийска лопата, когато му изнася е българин, когато му изнася е немец. Самият той не знае какъв е, аз знам....алкохолик и работохолик

21

програмист

преди 3 месеца

този може да се скъса да готви но отново ще си е същия леко замогнал се готвач. Едно време ресторантът му не беше лош, ходил съм да хапвам след работа като не търся нещо по-така.

20

Ами като нямаш

преди 3 месеца

зависимост от алкохоа и не го понасяш по принцип, защо пиеш? И защо в "Мастър шеф" ръцете ти трепереха всеки път, когато тръгнеш да готвиш? Да не би да страдаш от Паркинсонова болест?

19

ze nigmar

преди 3 месеца

Руснаците ще ви продадат като мръсни *** каквито сте:)))

18

Анонимен

преди 3 месеца

просто пиянката е свикнал да му се разминава ама е инфлация и Ушев не е взел рушвета.

17

Не разбрах

преди 3 месеца

за коя народопсихология говори шеф Токев - тази на българите или на германците?