31

Анонимен

преди 3 месеца

Руски агенти идват да тровят Гебрев а Путин лично му е запалил двата склада. Защо хората си мислят че България и Гебрев са фактор във войната.Потази логика трябваше руснаци да са изтровили половин Европа и Америка. Курупция и фалшиви новини.

30

До 28

преди 3 месеца

Невални беше иделанта опозиция за Путин . Подкрепата за него беше между 1-3 % . Между другото ако незнаеш Невални е руски националист и също беше против връщането на Крим . Това как се вписва във вашият наратив

29

Гебрев и Навални?

преди 3 месеца

Историите около Гебрев са мафиотски. Около Навални са геополитически. Трябваше да има отговор на Интервюто и от кухнята на хибридната война го "сготвиха". Същите, които го "тровиха" два пъти. Не се забелязва ФСБ да прави повторни опити. Обикновено разстрелите, паданията от високо, удавянията и т.н. са окончателни от първия път.

28

Анонимен

преди 3 месеца

До 28 Доста лоши условия е имал явно, щом е използвал свободно интернет. Защо след като е бил толкова зле, според майка му той е бил щастлив.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро май ще има народен съд за такива тагаренковци и грухтенковци Противняци

26

Христо Христов

преди 3 месеца

Той е един от многото ... грантаджии.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Ти па кой беше?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Русия днес е една голяма Северна Корея. Ужассс!

23

Ха ха ха до 25

преди 3 месеца

Навални беше харизматичен човек и единственият, харесван от младите хора в русия, единствената реална личност, която можеше да победи путин в избори. Путин си действа по Сталински:" Има човек - има ппоблем. Няма човек - няма проблем!" Путин го уби чрез пределно лошите условия, в които го постави съвсем умишлено - в Гулаг, в отвъд Поляртия кръг. Ти колко ще изсържиш при минус 30; в карцер???

22

Абе да питам

преди 3 месеца

Някой да обясни . Защо Путин иска да убие Невални .1.Точно преди изборите 2.Точно след интервято с Тъкар 3.Точно след изследванията че хората в западна Европа вече не смятат Русия за основна заплаха 4.Точно преди гласуванете на помоща за Украйна в САЩ която Републиканците не искат да гласуват .5. Точно преди падантео на Авдеевка

21

Епитафия за Нахални

преди 3 месеца

Над сибирските полета пеят весели звънчета - черна катафалка мина, Нахалния почина!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв е интереса на путин да отравя Скрипал и да убива Алексей Навални? Защо путин ще иска още негативи за себе си и русия, неразбирам наистина.

19

Анонимен

преди 3 месеца

До Ц до окуппантаЗа кой път ?

18

Ц до окуппанта

преди 3 месеца

Не " путин го умрял", а путин умрял.

17

WTH?!?

преди 3 месеца

Кой по дяЛовете е бизнесмена Гейбревльото и за чий му публикувате 0лиG0FFренията тук?!? И колко ви платиха за тая смppадли8а мАл00yмщина?!?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Новичока се произвежда само в институт под егидата на фсб, тъй че няма как " някой да го използва и да го приписва на съвсем друг". Новичок е ПОДПИСА НА ФСБ.

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Значи, незнаем нищо по случай, но Путин го умрял! И нищо нможе да се докаже щото химията била топ, но Путин го умрял ! Странна логика !

14

Анонимен

преди 3 месеца

Няма почивен ден за антируската пропаганда

13

По същество

преди 3 месеца

Ти ще си един от следващите. Народен Съд те чака теб и всички други гебреви, ппдс-ари, еничари в дпс, грантаджии, нпо-сници, доносници, приятели на прокопий американски, отрочето кмет и всеки всеки съюзил се с тази напаст отвъд океана. Ще висите по магистрала Тракия и по това което имаме от Хемус за да види цяла България, че възмездие има.

12

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия си е останал соца и тогава, и сега пак си е така и така ще бъде.Те си обичат диктатура,трайкат си.Само единаци като Навални и другите убити преди него,се борят за нормална държава.