86

Анонимен

преди 3 месеца

- Как Вы себя чувствуете? - Не дождетесь!

85

Анонимен

преди 3 месеца

1 Славянската бригада в района на Авдеевка унищожи напълно 3-та рота от 110-та бригада на ВСУ, нацисткото знаме беше пленено

84

Анонимен

преди 3 месеца

Институтът за стратегически изследвания на НАТО публикува доклад, в който се твърди, че Русия ще може да мине без мобилизация поне още две години.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Sun Times....освен глупости да пишат друго не могат. Навални е един нацист, купен от Запада /има достатъчно видеа как взима 20 млн за да проведе майдан в Русия/. Накрая господарите му просто го убиха - смърта на затворник в Сибир стана най-важната новина в Мюнхен а не позорното падане на Авдеевка. Жена му ОкроКурвата отдавна го смени с по-богат Руснак и дойде ухилена на Конференцията с приготвена реч, след което разцелува Нанси Пелоси. Съвпадение? Само за промитите ЛГБТ-Атлантическимозъци!

82

анонимен

преди 3 месеца

Не по-малко усмихната е била исъпругата на Навални, Юлия, която "случайно" е била на Мюнхенската конференция и едва е скрила усмивката си по време на нейно изявление по повод смъртта на съпруга си.... ама Христо Грозев си знае защо тя се усмихва....

81

Анонимен

преди 3 месеца

Тази партенка е срам за журналистиката

80

тцтцтц

преди 3 месеца

Съветски уруд, доволен е че някой е умрял.

79

карачанаков

преди 3 месеца

До МАРИЯ Ти коя Мария си Захарова ли?

78

карачанаков

преди 3 месеца

,,Путин уби Анна Политковска и Борис Немцов! Да бе да Путин ето кой беше ,,Бившият дознател от отдела за борба с организираната престъпност Сергей Хаджикурбанов, осъден на 20 г. за убийството на Ана Полит..бе помилван.Това той заслужи след като от затвора е бил изпратен на фронта да се бие срещу Украйна. ,,Като пряк извършител на убийството на Немцов на 20 години затвор беше осъден чеченецът Заур Дадаев.,,/не Кадиров/ Само го набеждават човека а той на мравката път прави.

77

МАРИЯ

преди 3 месеца

Укрите искаха да убият Макрон който трябваше да посети Киев на 14-ти но не случайно отмени визитата си. Има много сериозни доказателства в тази насока. Целта беше да обвинят Русия за това. В затвора на Навални лежат Укронацисти от Азов.Много вероятно е те да са убили Навални. Единствено Украйна има ползва от смъртта на Навални. Ето вече се готвят нови санкции срещу Русия.Парите за Украйна може да се увеличат. Никой не говори че Авдеевка падна!. Куп ползи за Украйна !

76

Анонимен

преди 3 месеца

Путин трябваше да пази Навални като очите си, защото това беше един от малкоте му козове да се откупи срещу Запада. Сега наистина вече няма връщане.

75

Анонимен

преди 3 месеца

До Наивен Не като Садам и Кадафи, а като Хитлер и Мусолини. И това е неизбежно. Никакъв "гръбнак" няма, а престъпност.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е убиец!

73

Наивен

преди 3 месеца

''Мнозина се надяваха, че Навални един ден ще излезе от затвора и ще поведе страната към по-светло бъдеще. Тези надежди са угасени.'' Угасени са надеждите на тези, които си мислят, че Путин ще последва съдбата на Садам и Кадафи! Руснаците имат гръбнак, за разлика от нас!

72

Просветен

преди 3 месеца

Щото до сега така искаше да го убие, но неможеше , нали? Мисири, пропагандата трябва да почива на елементарна логика, четете Гьобелс!

71

Ха ха ха,

преди 3 месеца

...руските таракани продължават да циклят на опорката, как Западът се докопал до Навални? Няма такива сбърканяци!

70

toti

преди 3 месеца

РАдост за света !!!- Русия си остава в СРЕДНОВЕКОВИЕТО и НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ ,а ще се прегръщат с АФРИКАНЦИТЕ !!!

69

Анонимен

преди 3 месеца

Путин имаше много причини да го прати в затвора, но една конкретна-да го опази и да е под охрана, за да не го докопа запада и да го ликвидира като препише поредното злодеяние. Е, все пак успяха и случайно ли преди изборите? Последна надежда да предизвикат размирици и да разрушат Русия отвътре. Но пак не прецениха- Навални беше супернепопулярен сред руснаците. Нещо повече-мразеха го.

68

Анонимен

преди 3 месеца

В империята на злото има място само за старите, крадливите, лъжливите и гнусните. Всичко друго се унищожава пред угрозата за по-добър живот. Горките руснаци, даже племе не са а мрръша.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Смъртта на навални, смъртта на прогожин... Защо не наричате нещата с истинските имена - убийството на навални, на пригожин и така нататък убийства?