227

Калашников

преди 3 месеца

Ох, как хубаво сте се наредили....

226

?

преди 3 месеца

А кви са ПП и защо още са на власт, а Борисов???

225

Гошо

преди 3 месеца

Оправили нашата демокрация та се заели с руската. Не само глупави продажници, лъжци ами и наивница. Ако Навални си беше взел урок от Хордуховски да е жив и здрав, но НЕ.

224

Сата НАТО

преди 3 месеца

Глупости на търкалета. Санкциите трябва да бъдат срещу руския империализъм. А дали е необолшевишки или либерално-демократичен, за нас няма никакво значение. Какво ме грее ако в Просията се възцари демократичен режим, но 85% от руснацитата единодушно искат да ни изядат. И собствено самият Навални искаше да ядат Украйна. Това, срещу което Навални ривеше е, че руската армия била слаба и не могла да се справи бързо с украинците.

223

Анонимен

преди 3 месеца

Американските *** в акция!

222

G.I. Joe

преди 3 месеца

Путинолизите убиха Навални за да направят четка на Путлерчето. Тя Путлерка изби маса народ в тия концлагери както Хитлер навремето.

221

Запомнете ги

преди 3 месеца

Това са българските колеги на Навални. Те работят за един и същ зловещ господар.

220

Анонимен

преди 3 месеца

Смешници , ***

219

Анонимен

преди 3 месеца

Шо стаа ве, копейки? Миете ли нааканото от путинака пак? Хахха

218

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че умря Навални ,сега с него ще перем имидж! Жалки по ке мони.Повръща ми се от тези безгръбначни същества .

217

Разсъждения

преди 3 месеца

Вариант 3: Убит от Запада - сериозен интерес. 1.Вече не им беше полезен жив в затвора. 2.Отбелязват точки в информационната война - сега ще слушаме със седмици по тв лекции за "демокрацията". 3.Отклоняване на вниманието - от интервюто на Карлсън с Путин и от загубата на Авдеевка. 4.Байдън иска да застави републиканците да дадат $60 млрд. на Украйна, което отказват. 5.Подготвят ни за смъртта на Асанж в затвора в Лондон или за предаването му в САЩ за 175-годишна присъда.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Вариант 2: Руската власт - няма особен интерес. 1.Ще търпят репутационни щети в информационната война. 2.Толкова НЕ искаха да го вкарват в затвора, че създадоха правен абсурд - "дисидентът" Навалний, беше с ДВЕ (!!!) условни присъди на свобода! А Джефри Епстийн от американски затвор летеше всяка седмица (!!!) до острова си, където се срещаше с влиятелни политици и бизнесмени за сексуални престъпления срещу малолетни. 3.Навалний излежаваше 19-годишна присъда и не пречеше на никого там.

215

Разсъждения

преди 3 месеца

Убит ли беше Навалний и ако да, кой имаше ИНТЕРЕС? Виждат се 3 варианта, а жена му странно в това време не може да скрие усмивката си на конференцията в Мюнхен.Вариант 1: Естествени причини - напълно възможно. Навалний е човек като всички останали - може да боледува и да почине от това.

214

Анонимен

преди 3 месеца

До Потрес=== И изказването на Румен Радев е неадекватно! Да наречеш предател на род и родина "борец за човешки права и демокрация" си е чиста демагогия!!!

213

един

преди 3 месеца

Не ги забравяйте!

212

Нали

преди 3 месеца

Видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака!!! И ПП и ДБ и авторката на материала са толкова низши дребни душици на хранилка от дявола.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Пинчерите Полудяха хахахаха.По заповед на посослствоТО нададоха вой без да имат доказателства.Ами този Нахални нищо чудно от ваксините срещу ковид да си е заминал...напоследък доста такива случаи имаше с извести и доста по-млади със същата диагноза,които се оказаха ваксинирани.Побеснелите Пинчери за онзи американски журналист Гонсало Лира защо мълчат?

210

Анонимен

преди 3 месеца

Браво ! Най-после , няма как да спрем омразното руско влияние у нас! За това са били Раковски . Левски, Ботев и много, много други прогресивни българи !

209

емо

преди 3 месеца

вместо да си сътрудничим икономически с Русия, защото имаме изгода от това - българският национален интерес го диктува, лъжците от пп предлагат законопроект за цялостно въвеждане на икономически санкции срещу русия, т.е. за прекратяване на икономическото сътрудничество, обосновавайки го с българския национален интерес. на мислещите читатели оставям извода в какво се изразява българския национален интерес.

208

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 216: Направо ми взе думите от уста... от екрана, де! "Продължаваме поДмяната", заедно с предишните предателски компрадори, са осъдени от на най-съвременната история (което си е феномен)! Време е да бъдат осъдени и от юрисдикцията, която яростно се опитват да изкривят и погазят!