134

Заради това

преди 3 месеца

Гърция ще страда и ще бъде наказана от Бог !!!

133

Анонимен

преди 3 месеца

А и в Русия не е било по-различно - може да се види по времето на патриарх Никон и неговата реформа, колко от т.нар. староверци са били преследвани, колко са сложили сами край на живота си и колко са избягали. Стига вече глупости - това с еднополовите бракове е съвременна простотия и да се реши съвременно трябва, а не пак с догми.

132

Анонимен

преди 3 месеца

"Тоест и те казват "Бог не съществува", защото знаете какво казва християнството за хомосексуализма" /// Хайде да не намесваме Бог и християнството, а да оправим първо кашата в главите си. Щото ако го разгледаме християнството като цяло и там не са свети води ненапити - Инквизиции, гонене на вещици, кръстоносни походи, тонове кръв и загубени човешки животи все в името на Бог. Нека не намесваме пак Бог в тая работа, не той е крив, а ние. И за хомосексуализма сами трябва да си решим проблема.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Еднополовите бракове и правото на осиновяване са важна политика на ЕС. Всички страни ще приемат такива законодателство. Сега са 15.

130

Длъжници

преди 3 месеца

Ще си плащат!Разнобой сатаните Ротшилд ги превзе!

129

аз

преди 3 месеца

Айде сега всички русофили и русофилки да зачеркват Гърция като дестинация за летни почивки..Благодаря :)

128

Жалка работа

преди 3 месеца

А се считат гърците за моного религиозни и вярващи. Дано ние поне да се опазим от тази проказа. Можем, ако искаме. В конституцията ни е написано: "Броакът е доброволен съюз между мъж и жена" (цитирам по памет). Но при толкова европродажници, и у нас всичко е възможно.

127

Анонимен

преди 3 месеца

ВЕДНЪЖ ВЪРЖЕШ ЛИ СИ ОКОВИТЕ С ЕВРО ЗОНАТА НЯМА МЪРДАНЕ.ПОСЛЕ И РЕФЕРЕНДУМИ И ПРОТЕСТИ НЕ ПОМАГАТ ЩОТО НА МОМЕНТА ТИ СПИРАТ БУКВАЛНО КРАНЧЕТО С ПАРИ. ЕЦБ СЕ РАЗПОРЕЖДА И КАТО НЯМАШ ПАРИ ЗА 1 ХЛЯБ ДА СИ КУПИШ ЩЕ ПРИЕМЕШ НЕ ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ НО И СОДОМИЯ И ВСЕ ЕЙ ТАКИВА ПРОСТОТИИ ПОД ЛОГОТО НА ЕВРОАТЛАНТИЗМА.ЗА ТОВА ТОЛКОВА НАСИЛА НИ ТИКАТ ДОРИ И ДА НЕ ПОКРИЕВ КРИТЕРИИТЕ ПАК ЩЕ НИ ПРИЕМАТ ЦИОНИСТИТЕ. КОЙ ОТКАЗВА ДУПЕ ЗА КЛАТЕНЕ БЕЗ ПАРИ !!

126

Aha

преди 3 месеца

Тоест и те казват "Бог не съществува", защото знаете какво казва християнството за хомосексуализма.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Жените какво мислите правят , те дори до тоалетна ходят по две .Да не ви разправям какво става по общежитията в Студентски град

124

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм бил и с двата пола и мисля ,че живота е един и човек ако иска трябва да опита от всичко .Опитал съм , сега живе с жена , но не съжалявам за опита .

123

Анонимен

преди 3 месеца

Само да напиша на жените .Какво мислите , че правим като ходим на фитнес или на риболов ?

122

Факт за Перник

преди 3 месеца

Полицаите в град Перник убиват гейове на всяка цена, предпочитат ромите!

121

Анонимен

преди 3 месеца

"Аз съм нормален , но щекажа следното .Жените в България само зискват и мрънкат и проблеми създават . Купи ми къща, кола ,издържай децата до 40 , работи на 2 работи .Милион претенции за едната дупка..." /// Те за това говоря. Като не мрънка и се оправя, мъжкото его се накърнява. Няма угодия. На един приятел гаджето му изкарваше повече от него - умно и свястно момиче - а оня не спря да вие как се чувствал зле. Накрая я загуби с глупостите си и тя си намери друг.

120

Анонимен

преди 3 месеца

Командорят ги от Брюксел. Как няма да гласуват...

119

Анонимен

преди 3 месеца

Навсякъде в ЕС правителствата са марионетни. И тук ще признаят еднополовите бракове. Всички партии са "проевропейски". Всички са го взели на директно командване в т.нар европейски партийни "семейства". Вие какво очаквате.

118

Факт

преди 3 месеца

В БРИКС подобни извращения са невъзможни.

117

Православен

преди 3 месеца

Ще ходим да се женим с Митко там :-) С Митко се запознах, още докато бях хетеро. Той беше станал любовник на жена ми. Веднъж ме викнаха за тройка. В един момент отсвирихме жената. Останалото, както казват, е история :-)

116

Анонимен

преди 3 месеца

Г н у с

115

Германец

преди 3 месеца

Предлагам на гaнюгитe да бойкотират Гърция и да ходят само на традиционното семейно ортодоксално черноморие.