97

Е тука

преди 3 месеца

Вече официално шчупих те *** с тази теза, заклевам се, това и в Африка не би трябвало да мине

96

Анонимен

преди 3 месеца

Няма театър,просто хората със власт се взеха насериозно! И за това е виновен народа . Докато едните крадат държавна пара за нас остават трохите!

95

Кире

преди 3 месеца

Изкуствениу, може би?!?

94

Анонимен

преди 3 месеца

За подобни театри се плаща някой да ги изиграе и докато тълпата отново дребнаво нищи и има обект, върху който да изхвърли насъбралата се омразата, истински важни и глобални неща остават извън фокуса на мислещия все така на дребно обикновен човек, зает с криворазбраната си справедливост...

93

Анонимен

преди 3 месеца

Ми тя кара. Ако кучето й караше, щеше да е по-внимателно!

92

Анонимен

преди 3 месеца

Как държавна кола,купена със наши пари се ползва от к.вра ,нарушава се закона на движението и няма наказани! Кой е собственикът и защо му е дадено такова правомощие! Държавата ни върви към бездната със скороста на Мис Силикон Ботевградско!!

91

Лунен жител

преди 3 месеца

Напишете ИМЕТО на собственика на Депутатския автомобил който е карала Силиконката. Имате ли смелост да го кажете? А?

90

Емигрант

преди 3 месеца

Политици - чалгари измамници и суверен - овца ! Не е ли най-важното на този случай е да се разбере кой политик издейства стикерът на НС или ако е фалшив кой е фалшификаторът ? Тази проsта джукеста па4авра всичко ще си каже но явно никой не иска да я разпита или разследващите са по-проsти от нея и "не знаят" как да започнат разпита, a и вероятно не им е разрешено ? Сигурен съм вече, че дори думата "българия" е срамна, "патриотите" да не се обаждат след като не се намесват ефективно !

89

Прокурор Силиконов

преди 3 месеца

Сега ще повдигнем обвинения срещу кучето, което е карало мерцедеса и ще му дадат година условно с три години изпитателен срок...

88

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 88 - Доакто долната, прогнила, морално опропастена, селска *** причка не си получи заслуженото!!!!!!!!!!!!!

87

Предлагам

преди 3 месеца

До Патриот - Точно така! Да издирят собственика на автомобила и да глобят него заради това, че е дал колата си на някакво куче, за да кормува то. Предполагам, че пак кучето е залепило онзи стикер на предното стъкло и не се знае от кой депутат го е задигнало. Отделно да се направи протокол на кучето и ако се установи, че то няма шофьорска книжка, да го накажат три месеца безплатно да джавка нощем около някой паркинг, за да го пази от крадци и хулигани.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Дори тази Катрин да има шофьорска книжка, не се знае как я е получила. Може и книжката да е била подарък от някой чичко.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До кога ще ни занимавате с това нищо. Някаква парцалана си търси клиенти и известност, хайде спрете се.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 84 Ти нямаш шофьорска книжка, но не се знае дали и Мис Силикон има такава. Това обаче не й пречи да си джитка с 260 км/час. Ако беше учила колкото теб, щеше да е наясно защо не бива да прави така. Но на нея явно не й пречи нито акъла, нито образованието. Как да й пречи нещо, дето го няма?

83

Наблюдателен

преди 3 месеца

Ку-че-то! Ку-че-то! То караше!

82

Анонимен

преди 3 месеца

Аз на 18 години ходих на частни уроци по 3 предмета, а и съм в края на годината, после студентство, две висшета и сега съм на 31 години и без шофьорска книжка.

81

нотариуса от АДА

преди 3 месеца

Мис силикон, ако имаш проблеми, обади ми се, за 2 тромпета за теб ще свършим работа, то е ясно, че кучето е виновно:+666 - 331666.Чакам!

80

Анонимен

преди 3 месеца

от 80 ..и инструктора му набива спирачките след втория километър и му казва: Ти бъзикаш ли се с мен бе? Нали каза че не си карал автомобил? Караш по-добре от мен. Маарш оттука и отивай да четеш листовките. Да не съм те видял повече да ми влизаш в колата....Муахахахахаа самата истина.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Прочетох заглавие в нет-а: Букети с пачки радват скандалната силиконка КатринБукети с пачки й пращат ухажорите по повод вчерашния празник

78

Анонимен

преди 3 месеца

до 78 от 77 Сега не знам дали се бъзикаш или наистина го казваш, но аз изкарах книжка само заради това че някой път може да ми се наложи да шофирам. Изкарах я късно спрямо някои мои съученици в техникума. Те бързаха да си я изкарат на 18 години, аз си я изкарах чак на 24. Но не обичам да шофирам. излишно напрежение. Предпочитам да ме возят. То иначе отначало всеки на курсовете се притеснява. Единствено моя брачед не. Караше от 14 годишен и отива на курсове и като тръгва да шофира и инструктора..