339

Анонимен

преди 3 месеца

"Американците предпочитат да гласуват за изкуфял дядка отколкото американската модерна версия на хитлер. И с право." - Модерната верия на Хитлер не нахлув нито една страна, държеше инфлацията под 2%, дори имаше година с 0%, бензина беше 2 долара галона, безработицаат беше на рекордно ниски нива, а тоя Хитлер, направитака, че новите бизнес и печалбите на бизнесите, ръководени от черни хора, да достигнат исторически връх. Или може би, си либтардче и всеки, де не ти харесва е нацист или фашист?

338

Шопендар

преди 3 месеца

След всв сащ създаде най голямата фирма за държавен рекет,стъпиха на врата на германия,създадоха нато,вкараха европейските страни в кошарата,прибраха им златото и създадоха образа на лошия вълк(ну погоди),и досега вилнеят из целия свят,и където минат трева не никне

337

Анонимен

преди 3 месеца

"Време е за обединена армия на ЕС" - Army of Lovers е известна гей банда от 90-те.

336

Анонимен

преди 3 месеца

До хаха - O такаааа лииии ... Това, а кеото ти говориш означава, някой да ти иска пари, а ако не му ги дадеш, да те нападне. Стига си приказвал глупости.

335

Анонимен

преди 3 месеца

Който няма своя армия ще храни чужда.

334

Хм

преди 3 месеца

Има два подхода в НАТО, на Тръмп-"Плащайте си и ще ви пазим!" и на демократите(Сорос) - "Умрете за нас, ще ви платим! А може и да не платим.."

333

хаха

преди 3 месеца

Това е новият данък спокойствие, но официално ще се нарича данък сигурност.

332

Само Чеее

преди 3 месеца

тези 2% ще са за закупуване на оръжия от местни производители и за заплати на местни войници, А НЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖИЯ И ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА АМЕРИКАНСКА ВОЙСКА И ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗПЛАТНИ БАЗИ. И САЩ ще се наложи също ДА ПЛАЩАТ за базите, които ползват тогава, НАЛИ? Отделно втечненият газ от САЩ ще бъде заменен с арабски, НАЛИ? Защото Европа не се възползва от ситуацията на 11.09 и понесе тогава загуби, а САЩ се възползва от войната в Украйна и реализира печалби!

331

Анонимен

преди 3 месеца

А в бг се води такса спокойствие.

330

Анонимен

преди 3 месеца

Легализиран рекет

329

Ахахаха

преди 3 месеца

Демек - "ние ще създаваме заплахите и конфликтите, но ако не купувате още повече оръжие от нас, ще ви оставяме да се оправяте сами в кашите които ние сме забъркали". Време е за обединена армия на ЕС, въоръжена основно със техника и оръжия произведени в ЕС!Нито цент повече за краварите терористи!Тръмпнистан да ходят да си правят международни контингенти с Канада!

328

Карамболов

преди 3 месеца

Американските друзя забравят че член 5ти е задействан само веднъж в 75 годишната история на нато - през септември 2001ва и в следствие на това в афганистан са загинали около 1000 неамерикански натовски войника.

327

Анонимен

преди 3 месеца

По добре САЩ да напусне НАТО и да се мобилизира ЕС...

326

Анонимен

преди 3 месеца

Американецът има особено мислене , той просто няма мислене .

325

Шаломон Паси

преди 3 месеца

Не очаквах, че ще разпднем и ЕС и НАТО едновременно.

324

Куку

преди 3 месеца

Още в Куку си го казаха - (Владо Въргала) "Елате да се застраховате при нас, да не дойдеме у вас."

323

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

При каубойците нещата са ясни още от времето на първите заселници. Плащаш си и те пазят, не си плащаш не те пазят. Всички останали приказки за афроатлантизъм, демо ценности и т.н ала, бала за простолюдието. Американците имат военна машина и за се движи тази машина напред, трябва местните *** от Европа да плащат яко, иначе ще дойдат руснаците рийш ли.

322

Анонимен

преди 3 месеца

Поглед на бройлер

321

Анонимен

преди 3 месеца

A koйтo нe nлaщa, щe мy ce noявят зanлaxи... Cлaвa ЦPУe!

320

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Това означава едно- разпадане на НАТО!Което е една добра новина за всички обикновени хора!