45

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 40 - Ами виж, за 100 бона, не се знае. Аз детето го продадох за 30.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Мястото на едно 17-годишно момиче е в къщи да си учи уроците. И с какъв акъл може да имаш връзка с някакъв елементарен неандерталец татуиран по цялото тяло? Едно младо момиче в гимназията трябва да поставя освновите на бъдещия си живот, да учи задълбочено математика, физика, химия и биология, а не да ходи по дискотеките сред алкохол и дрога.

43

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимна 29. Е наистина вие си знаете какво представлявате. Ние също се досещаме.

42

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 41. Нищо страховито не виждам всеки да каже квот мисли. Не знам кви са тия твои изблици и фантазии. Добре ли си ? Има ли ти нещо ?

41

Анонимен

преди 3 месеца

В коментарите само прoстаци защитават момата. Защо ли?...

40

Анонимен

преди 3 месеца

До 25 ами да ти разпорим п-иш-ето и д-уп-ето със сто лева и аз лично ще.ти дам сто бона да не се оплакваш на никой. Само да си страдаш тихичко, съгласен ли си?Напише си име и айбан къде да ти пратя парите, аз ще ти пратя къде да дойдеш да те окрася отпред и отзад с макетно ножче, за да си ги заслужиш. ;-)

39

Анонимен

преди 3 месеца

хаха! Справедливост? Че тя вече получи справедливост. Беше справедливо наказана. Сега може да очаква само Правосъдие, и двете неща са различни. И не, няма да се съгласим с истамбулската конвенция.

38

Анонимен

преди 3 месеца

"Да искаш да пееш, дори и чалга, не е порок и не е ПОДСЪДНО!" - ЛЪЖИ! ИЗМАМИ! ИНСИНУАЦИИ! Чалгата е ВСИЧКО СБЪРКНАО И ГРЕШНО в България! Чалгата тбрява да бъде изпееплена, изкоренене, унищожена! Чалгата ... чалгата чедо.. ах чедоооо ... ЗЛО Е ЧАЛГАТА! оквара, черна, отровна, зла и гнусна ... Това е чалгата. Зараза! БОЛКА! ТЪГА! ОМРАЗА! Това е чалгата!

37

Анонимен

преди 3 месеца

До 26 - е това е манталитета на ***. Ще те бия да ме обичаш. Затова българките вече не се хващат с българи, ами с нормални мъже, които ги уважават, а не ги бият само като "родолюбците" на "семейни ценности".Май ти искаше нещо да ми кажеш навъпрвки, а вместо това показа всичко отвратително в българските мъже, които освен насила, жените НЕ ГИ ИСКАТ!!! И Дебора не го е искала - затова е отишъл нещастника да я реже. Че ако я нареже от злоба, тя ще го заобича все едно. Изгода нещастен.

36

буля ти

преди 3 месеца

А този прекрасен човек какво прави при такива, бе умнико, я ми обясни, че не ми е нещо ясно защо не тичка при някое скромничко, обикновеничко, тихичко момиче, я стига вече! Бягате при такива, защото са интересни, засукани, знаят какви ли не чалъми, а после били не знам какви си, а дано всичките ви пари да оберат! Ах, невинните момченца, ах, горкичките те, ах и тъй до безкрайност.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Малеее ... едно време,като имаше някоя, да слуша чалга и да припява чалга песнички, едно моич ще е хване закосата, друга ще поне да я налага, трета ще и държи ръцете, четвърта ще се кава "КА МОЖЕ, ДА СИ ЧЛАГАРКА!!" И цляото училище ще гледа, а гопсожите ще се правят, че не виждат, но после тйаничко ще ни поздравяват. А сега?

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 31 - Ноборката няма мускул и не блъска толкова яко ... ама това го пропускат ...

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28 - Аре уе кажи уе недей уе недей б минуси уе че кат та фана не 400 ми 400 000 шева нема те закърпат уе кажи уе айде еу ... малчиш шоооо малшич... АРЕ СТИГА МАЛЧА УЕ цял денли шта чакм уе кажи уееее

32

анонимна

преди 3 месеца

Като е законно това, защо масово обвинявате жената, я ми отговори, или пък тя виновна всякак, а той момина сълза...

31

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимна "А че бил с осем г. по-стар, а тя е била когато са почнали непълнолетна.." ----- абе булля, ти сериозно ли? Некой на сила ли кара малките коооври4ки да се хващат с батковците?? Ама шо не си е хванала некок набор, а?.. ми шото наборът нЕма беенве, не може да я води по шалготеки, не може да й подарява парфюмчета и т.н... сигурен съм, че от същото котило на доолнопроообни коолври збаеш много по-добре от нас мъжете!

30

Анонимен

преди 3 месеца

400-те шева си личат ясно. Не е тежка, а свръхтежка телесна повреведа, видиш ли ... Ще си ги наосваме според менния, а не закони. Покажете го ония ***, дето 1 години по-късно написа, че било тежка телесна повреда? И каже ни, КОЛКО отказаха, да го направят! Аз ще ви отговоря - 26. Толкова лекари са дирили, преди да намерят "златният ***".

29

анонимна

преди 3 месеца

Убедих се какво представляваме, и че заслужаваме всичко, дето ни се случва, като видях минусите на сто пъти се каза, направо ме е срам, спрях да чета повече коментари.....

28

Анонимен

преди 3 месеца

"А че бил с осем г. по-стар, а тя е била когато са почнали непълнолетна, пак той невинен" - По кой *** закон в *** ни гавра, начерене България, която трябва да е Чал ... гария или Гов .. Нария ... както и да е ... По кой зкаон па ТОВА е незаконно, ми кажи, баценце?

27

анонимен

преди 3 месеца

До сто пъти..... също няма да се уморя да повтарям, че не само тя, ами и никой друг не виноовен за семейството на тоя, а самия той. Значи друг да мисли за детенцето му, жена му и т.н.? А че бил с осем г. по-стар, а тя е била когато са почнали непълнолетна, пак той невинен? Виновна, защото била еди-каква си!? Ако той беше жена, а пострадалия мъж, пак щеше да е виновен насилникът, разберете най-после нещо елементарно! Не мога да повярвам, жената к.., а този герой?! Какво търси при такава?

26

Анонимен

преди 3 месеца

15, 'Чукун-дур-ите дето пишат тука, щяха друга песен да пеят ако...' -- ти и ти друга ще запееш ако те ступам от кютек