13

Анонимен

преди 3 месеца

При капитализма трябва да работиш здраво, за да оцелееш, няма време за връзки, мръзки и пр., връзките са лукс.

12

Радослав

преди 3 месеца

Не технологията, а мързела уби романтиката!1. Ако ви трябва специален ден за да си кажете, че се обичате, по добре се разделяйте! Това се казва и доказва ежедневно с дребни неща като да отмениш половинката от някое къщно задължение! 2. Като ви мързи дори да откъснете едно кокиче по пътя към дома, каква технология ви е виновна?3. Технологията е в полза дори, ако има желание! Има толкова клипове как да направите 3-Д проектор от телефон и плексиглас или оригами роза, стига да имаш желание!

11

български избирател

преди 3 месеца

Пробутват ни КАТОЛИЧЕСКИ празник !!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Аз никога не сме самотни. Питаме си се сами, отговаряме си...

9

Кой е Свети Валентин

преди 3 месеца

На този празник именно на този ден 14 февруари през 70-те години на миналия век в САЩ са започнали да се сключват бракове между еднополовиИЗРОДИ !!!!!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Живеем във нацистко общество, това не е самотно..

7

Кой е Свети Валентин

преди 3 месеца

Император Клавдий Втори издал заповед:"Младите мъже годни за военна служба нямат право да се женят/по между си/защото това се отразява на общия боен дух на армията".Свещеник на име Валентин отхвърлил императорската заповед и продължил сватбените церемонии на влюбените/войни-хомосексуалисти/за което е бил обезглавен.Посмъртно Католическата църква го провъзгласила за СВЕТИЯ и така този празник активно започнал да се празнува от американските хомосексуалисти от 19 в. та чак до наши дни.

6

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5 - Ok.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Самотен може да е само един слаб човек, който не може да използва пълноценно времето в което остава сам, зависим от други хора които да му дават тон в живота!

4

НЯМАМЕ ПРАЗНИК !!!

преди 3 месеца

Вие знаете ли какъв празничен ден е днес у нас ? Аз не знам ! Не съм чувал да имаме някакъв празник на дата 14-ти февруари . Нямаме нищо за празнуване днес , това е ! Какви са тези бръщолевения в разни статии за разни привнесени и измислени празници ?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Да си се оправят както намерят за добре. Който има глъвъ разбира че илюзията не е реалност, който няма - негов проблем. Заболя ме мозъка още от първите няколко изречения и няма да чета тая плява.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Това важи за изнежените градски типове, най-вече подразделението им "млад хипстър" и "офис планктон".

1

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е това Свети Валентин? Днес не е ли Трифон?