30

Турлаков

преди 7 месеца

Радеф направо поискай да се разоръжим и разпуснем армията. Така няма да има опасност от война. Нали такава е твойта ушевска логика? По-малко оръжие по-бързо приключване на войната. А пък ако няма оръжие, съвсем няма да има война , понеже няма как да воюваме и ще останем всички живи.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя да каже що махна портрета на Захари Стоянов от кабинета си.

28

да ама не

преди 7 месеца

безпаметност или комунистимческа амнезия .Най голамия и многократен нарушителпна конституцията крадецат вика дръжте крадеца.Народното събрание било нарешавало конситтецията защото искало цялата власт за себе си.България е парламентарна република и президентът НЯМА ВЛАСТ ПО КОНСТИТУЦИЯ той е на петела гребена -само за парлама.Като искаши власт направи си партия спечели изборите и упровлявай.

27

Чорап

преди 7 месеца

Викай танковете! Добре е танковете да додат :D само нема се нервираш, чорап

26

Разбирам го

преди 7 месеца

Възраждане се разгражда и Радев е леко изнервен. Явно е имал илюзии, че русофилите скоро ще вземат властта, но не си дава сметка, че за да няма протести срещу сглобката, която сама по себе си е едно тотално безумиe, значи народа много, АМА МНОГО не иска да го управляват русофили. Щом се прави чак такъв компромис да се съберат крадцитe с неможачите.

25

ОСТАВКА

преди 7 месеца

Оставка на Радев и насрочване на предсрочни презитентски избори. Радев подведе гласоподавателите, че е евроатлантик. Аз съм един от излъганите и му искам оставката.

24

Нема угодия

преди 7 месеца

Тоя вечно недоволен, като свекърва братче. Един път не каза нещо добро. То бива, бива, ама чак толкова. Щом чак Буци успя да си изкриви устата и да похвали Денков, дето Буци е най-големия хейтър, смятайте тоя радев значи го води по омраза. А това да си по злобен и завистлив от Бойко хич не е комплимент.

23

Облекчен

преди 7 месеца

Пиша този коментар с успокоение и умиротворение, след като най-накрая успях да се изсера. Сега даже съм още на белия трон. За ваше сведение.

22

Валери

преди 7 месеца

Понеже Резидентът обича да спазва правилата,затова подписа заробващ договор с Турската Боташ за 10 години напред без да се консултира с никой.*** !

21

Прошко Прошковлиев

преди 7 месеца

Тавариш Прецедент сега тръбиш за гласност по случая с божинов, а когато герджика беше служебен премиер и каза че някой ти оказва натиск, ти защо мълчеше като гъба мухоморка?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя все едно по цял ден си говори пред огледалото. Някой психиатър проверявал ли го е наскоро дали висшите му когнитивни функции все още са запазени?

19

Анонимен

преди 7 месеца

Верно ли бе фигурант...точно ти ли го казваш!!!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Корумпирания прецедент Крадев към себе си ли е задал този риторичен въпрос?

17

1111

преди 7 месеца

Каквоооооо?! Вярно ли ?! Ето това се казва брутално лицемерие , дебелоочие и наглост....!!Държавният изменник , превратаджията , шампионът по погазване на конституцията , перманентният нарушител на закона , майсторът на заобикаляне и прескачане на правила , схемаджията на полит проекти , инженер на "промяната" , главен каналджия и трафикант на републиката , мистър кеш.....тази персона ли е казала всичко това ?!?!?!

16

Сандо

преди 7 месеца

за ротацияра е прав! правно не знам как смятат да го изиграят, но премиера подаде ли оставка, пада правителството

15

Ода за Ротацията

преди 7 месеца

Стоим с теб на кръгла маса в едно партийно кафене-ти член на ПП-ДБ,а аз на ГЕРБ-СДС.Но не в това е днес проблема и нашия повод за развод-ние просто вече не се понасяме остана ни половин живот.Ротация ми дай,ротация ми дай и повече не ме мъчи.Вземи Външно министерство,но въздухът ми остави.Кокетни сте сега, флиртувате и искате Сглобката да възкресите,но ние си знаем колко струвате под тази маска и без грим.Познаваме всяка ваша лъжлива дума и е цяло чудо как в тази Шарлатания все още сме живи.

14

Вижте го що мълчите

преди 7 месеца

Борисов погазва всички правила, използва Пернишки мутри за терор срещу граждани, включително срещу журналистите Елена Йончева, Маргарита Михнева, Ивета Чернева и Иванка Миланова от Свободна Европа!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Радев, да си на власт в България не значи да слугуваш на Русия като тебе.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Радев е позор, импийчмът и затвор!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Мачкай, Румбааа!