32

Анонимен

преди 3 месеца

Да направят една връзка и до София, Пловдив!

31

долу ес

преди 3 месеца

вие си ги избрахте

30

българина

преди 3 месеца

ценности,България е дупка на картата, която седесари ли ли либерали козяри и други *** жълтопаркетници изкопаха

29

Панелистанска статия

преди 3 месеца

200км влак стрела,в Испания развиват 313км/ч, това вече е стрела. Много тъпо племе сте

28

Анонимен

преди 3 месеца

не знам що за влак е това но ГЕРБ, БСП, ИТН и особено Копейкин в мъртва хватка мъкнат България към дъното. ГЕРБ управлява вече 15 години и нищо не направи една разруха

27

Така трябва!

преди 3 месеца

Наште докато спят и не могат един свръхбърз влак в България да пуснат ... Да не говорим, че над половината състави са движещи се музеи.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Това на снимката няма връзка с "влак стрела". В Гремания се използва за региовлакове, които спират на всяка керемида. Истинските скоростни влакове за TGV, ICE и аналозите им. Но дори една Австрия няма такива, които да се движат с над 160-200.

25

Мама Даша

преди 3 месеца

Сърбите и античните скопяни ще видят този проект през албански геврек....Демек никога,но виж стари съветски мигове ще получат,а скопяните скоро и президент шиптър след министър председателя ...Гладна удбашка кокошка просо сънува....

24

Анонимен

преди 3 месеца

Има и план за плавателен канал от Бяло море до Дунав през същите градове, конкурентен на Босфора. Няма да е през България, защото ни е страх да обидим Турция.

23

до 18

преди 3 месеца

Ами ний шъ строим два американски атомни реактора за 35-50 Милиарда долара, а турците Четири руски за 22 Милиарда долара! Гърците ще получат 40 Ф-35 със 42 резервни двигателя към тях за 8,6 Милиарда долара, а ние само за 16 Ф-16 над Три милиарда долара и то в непълна комлектация въздух-земя-въздух.

22

София

преди 3 месеца

Щяхме да строим магистрала,жп линия и тн до Македония и пак македонците ще ни изпреварят в тази част защото там наистина се строи а при нас просто се дрънка и лъже народа!

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 21. Има много клипчета с пътешествие с такив влакове - от най-евтиното с обща баня до най-скъпото едва ли не апартамент. Но навсякъде има кърпи, сапуни, чехли, чаршафи, одеала, климатик и т.н. Тука за такова нещо не са и фантазирали че може да предоставят като услуга. Това е фантастика и филми за извънземни.

20

Полуидиотскса

преди 3 месеца

България пак остава с влакове таралясници

19

Анонимен

преди 3 месеца

до 9 Като каза за японци гледах преди няколко месеца японски влак как се качва един англичанин и остава шокиран. Във всяко купе тоалетна, баня, безплатно хавлии, чехли...и най-якото беше че нищо не се чуваше от трансмисията на влака. Все едно беше във въздуха, а не по релси. Къде ще ги стигаш тези...те са със 100 години напред от нас.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Ако включат и Букурещ, това ще е влак-мечта!Аз ще си направя екскурзия с този влак.

17

Анонимен

преди 3 месеца

България закъснява с коридор номер 8. На Европа са нужни пътища, жп линии, мостове, магистрали.

16

до ??

преди 3 месеца

Живял съм у Гърция преди 1989 година, помня Гърция и преди членството и в ЕС, та магистралите им бяха трагедия, идете да ги видите сега, не просто "Асфал" като нашите, а Качество! Повярвай и това ще построят! Бъдещето е на високоскоростният, евтин и екологичен транспорт!

15

Анонимен

преди 3 месеца

до 10 Скоро сигурно не си пътувал с наши влакове. 100км/ч стигат но това скорост ли е?

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 13. Голяма еквилибристика бе чешит.

13

БеГе плебеите

преди 3 месеца

От комплексарщина разправят ме са най велики а са все последни или извън класацията.