98

Гочо Викинга

преди 3 месеца

Ай сиктирикс бе! Who, the ***, is Norway? What, the ***, is Norway? Една умряла от студ муха на стената. Никой не стреля по мухи. Мухи се трепят с мухобойка. Май Бревик е прав?!

97

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Все по-силна ставала, сигурно визират 20те хиляди африкански наемника в руската армия. Само да внимават със СПИНа в палатките.

96

...

преди 3 месеца

зега това което ще се полуци, като края на войната в Украйна, макар, че продажната путинофилия НЕ знае дали има или няма война в Украйна, та това зависи от САЩ! Или казано с други думи рашистан започна войната в Украйна, но САЩ ще я завършат, кога, къде и как НЕ решава рашистан!

95

Анонимен

преди 3 месеца

Русия набира сила!!!!! Скоро ще стигне Румъния хахахахаххахахаах една Украйна ги направи за смях те тръгнали на бабаити да се правят.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Ами тя и Ванга каза че Русия пак ще бъде силна и голяма . ЕС ту не трябваше да краде парите и да посяга на рускоговорящи територии за жизнено пространство на изток . Сега войната е между ЕС и Русия за територията на Украйна . Сталин само за 10 години направи СССР втора индустриална сила след САЩ . Сега Путин пак може да я направи втората индустрия след Китай за 10 години . Парите от петрола и това че не плаща субсидии са достатъчни за това .

93

Анонимен

преди 3 месеца

Ще уважавате Северна Корея. Запада го мързи да произвежда муниции и въоръжение.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Пускайте "специалните" глави в посока русия,те да пускат техните,там където сварят,и да се свършва таз сапунка.Който оцелее и така...

91

Анонимен

преди 3 месеца

Уау. Българите чакахме шведи, норвежци и мармота с шоколада, че Русия е световна сила и може да сгъне ЕС и затова ги пече на бавен огън.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да бъде, норвежкото разузнаване са четирихилядници и агенти на Путин!

89

Анонимен

преди 3 месеца

Путин гледа интересите на Русия. Тръмп поставя Америка първа - MAGA. Ердоган лавира между изтока и запада и си гледа интересите. Мога да продължавам и с други истински лидери, така правят патриотите. Само в извратения, продажен ЕС се изпълняват директивите на Клаус Шваб и ще го докараме до 1984. Събудете се докато все още можем да го спрем, защото соца ще ви се види рай в сравнение с това което идва.

88

маалатъ

преди 3 месеца

А, вие кво очаквахте, Русия да ви клекне като при Горбачов Елцин??? -)))

87

Ако не бяха

преди 3 месеца

толкова *** американците Чичо отдавна да простираше Германия чак до Япония и *** щеше да е *** слуга на някой бюргер в Азия.

86

Българин

преди 3 месеца

Брех. В ЕС не били всички слабоумни...

85

Анонимен

преди 3 месеца

Това сега като позитивна или като негативна новина да го смятам?

84

Толкова са тъпи

преди 3 месеца

руснаците, че все войни водят непрекъснато! Всичките им войни са заради изместването на вътрешните им проблеми навън! А, че икономиката им е плачевна и зависи от запада и износа на природни изкопаеми, а не е печеливша от износ на готови продукти!

83

Бaй Kypти

преди 3 месеца

Чepвeнaтa apмия нacтъnвa, cъвeтвaм ga нe kynyвaтe фaбpиkи, ocoбeнo мaнgpи!

82

Анонимен

преди 3 месеца

до 86 Пубер краварски, кво ще те интересуват теб специално опашките за хляб, като теб те хранят още мама и тати? А?

81

Анонимен

преди 3 месеца

рушландия ке падне!

80

Анонимен

преди 3 месеца

ами да, тръмпясалия и кремълското се готвят да си разпределят Европа, радвате ли се русофилчета, ще се редим на опашки за хляб

79

не може да бъде!

преди 3 месеца

Вероятно британското разузнаване вече отстъпва на такива колоси като Норвегия, Естония,Люксембург и т.н.!?Според мен това че Русия става по-силна се вижда и с невъоръжено око!Аз лично обаче съм притеснен не толкова от това колко силна е и ще бъде Русиs,а в какво положение може да изпадне ЕС.Считам,че без значение кой ще бъде президент на САЩ,Сенатът и долната камаря ще се отдръпнат от ЕС/който впрочем се управлява от една кръстоска на мисирка и декоративна кокошка/-той вече им е само в тежест!?