78

Радослав

преди 4 месеца

До 84: защото това не е протест, а платена политическа манифестация! Протест се прави на място което ще окаже натиск над правителство или министерство (НС, министерски съвет, министерство което се занимава с даденият проблем). Когато целта е да се създава пречка за ежедневието на гражданите за да ги накараш да се ядосват на правителството, тогава поръчковите политически мероприятия се правят на място където ще се създаде максимална пречка за гражданите!

77

карачанаков

преди 4 месеца

Чудя се 16 тона мляко разлято по асфалта,бали слама,касетки ябълки ,нафта , разпръскване на ***/торове това не са ли разходи и не се ли замислят че по този начин хората ги намразват.Протестите не били за пари ами като не са вместо да замърсявате природата почвайте да хвърляте пачки и тогава хората ще са на Ваша страна.

76

Факт

преди 4 месеца

Мо де Ра то ра Е ПП ДБ kpyBъ

75

Анонимен

преди 4 месеца

Протестът ще премине под надслов "Искаме майбаси"

74

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки с малко разум в главата си ще разбере че става въпрос за храната на нашата трапеза и за бъдещето на родното ни земеделие. Без прекупвачи и внос. Нашата земя е плодородна. Трябва да подкрепим тези отрудени хора, те се борят с природата и прекупвачите.

73

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Хайде ,по 1 милион на калпак и по живо по здраво.Да идват следващите ,кой кавото иска по швейцарското правило - 30 процента тази година , компенсации за 5 имот , ниски безлихвени заеми , мобилизация и отброяване на производството на боеприпасиСлава на Америка и избийте всички славяни

72

ПП ДБ

преди 4 месеца

Аз съм хомосексуалист и се гордея с това

71

Lina

преди 4 месеца

Добре, защо наказвате хората, които са тръгнали по работа, а не си изсипете техниката пред МС?

70

Анонимен

преди 4 месеца

До ПП ДБ-видимо не си добре!!!!!!!!!!!!!!!

69

Да има справедливост

преди 4 месеца

пп дб в затвора веднага!

68

Да има справедливост

преди 4 месеца

99% от българските фермери земеделци станаха богати от чужда земя от получаване на субсидиите които им дават без контрол! Защо държавата не вземат мерки точно за тези казуси и да се следи стриктно за това това все едно някой да се настани в вашия дом и да прави каквато си поиска и даже да го одава под наем и да печели пари на вашия гръб!

67

Гражданин

преди 4 месеца

Аз съм хомосексуалист и се гордея с това

66

ПП ДБ

преди 4 месеца

Гoморашкото roMно на ДС

65

пп дб

преди 4 месеца

М1рша на ДС!

64

Нахалство

преди 4 месеца

Всичко на този свят се връща, след като са на загуба защо не се откажат и да спрат да се занимават с земеделие нека започнат да ходят на работа като всички останали! Не стига че спекулират и лъжата бедният Български народ като работят земите им без пари, или другият вариант да дават смешни ренти с постоянни оправдания от тяхна страна че годината е слаба и затова няма пари а всъщност ги вижте как живеят какви коли карат децата им почти всички учат в чужбина!

63

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, всики на улицата да изметем сглобката!

62

до 64

преди 4 месеца

Е много умно. Бедите в едно общество си идват от простотията на самото общество.

61

Анонимен

преди 4 месеца

До 67:Не протесират,защото ги заплашват,а не че са "добрички".Отделно плащат за платени коментари да пишат против зърнарите,за да нямат подкрепа от народа.

60

Георги

преди 4 месеца

Само на мен ли прави впечатление, че добричките земеделци не протестират?

59

Анонимен

преди 4 месеца

Всички,които пишат против протестите на земеделците да започват да четат рецепти за панирани бутчета от скакалци.Искат нарочно да фалират земеделците,защото имат план до 2050-та да има нулеви въглеродни емисии от земеделието,а това би станало само ако няма такова.А някоя ПеПейка като Габриела може да замеси на мъжа си питка с укро зърно с обеднен уран....то сигурно затова осичките от ПеПето така настояват за внос на заразено зърно,което никой друг не иска.