90

Black River

преди 3 месеца

Освен, че е проблем със селянията си, въпросната "певица" е и проблем, защото "пее" чалга. Чалгата е най-големият проблем на обществото, а хората и "певците" които я популяризират - в случая и с "певицата" Диона!- са по презумпция убийци! Едва ли има по-голямо престъпление от това, да приобщиш към чалга диVащината, едно младо създание, създавайки му илюзията за лъскав свят от пласмасови ZиZи, силикон, хилаурон, мигли, вежди, леко поведение и корава проSтащина!

89

абе

преди 3 месеца

покажете и мааааййка и , да видим ква селска кифлърлъ е :)

88

сфа

преди 3 месеца

Естествено, селяните с излишно самочувствие са ни голем проблем, госпожа.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Какво да каже :Нашто Гаргже най-хубаво !

86

Анонимен

преди 3 месеца

Майката е права , виновни са тия в Парламента , които са по-зле .

85

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност като потенциална убийца, което е още по-лошо. Надрусана и пияна шофира... това трябва да се води "умисъл". Освен това поведението ѝ е арогантно, което също е срещу обществото. така че, да, нормално е отношението на хората към нея! Да беше мислила ...ама то като няма с какво....

84

Анонимен

преди 3 месеца

Коцето няма ли да организира протест ?Не знам , но заведението на Коцето ЗАЩО ОЩЕ Е ОТВОРЕНО , СЛЕД МНОГОТО ''ПРОВЕРКИ'' ЗА НАРКОТИЦИ ?НА КОГО И ПО КОЛКО ПЛАЩА ''ТАКСА ЗАЩИТА'' ?

83

Анонимен

преди 3 месеца

И ако пострада някой , после О'ЛЕЛЕ , пак ли ще има :Само моята дъщеря ли гази хората ,.... А?

82

мак

преди 3 месеца

И аз мога да изригна, че дру-салките нямат място зад волана, неуважаема толерантна ... Та щерката ти може да убие, и тогава пак ли ще я подкрепяш и насърчаваш да продължи да кара както си иска? не е за вярване, че има такива нагли индивиди като вие двете.

81

Анонимен

преди 3 месеца

До преди няколко години , законите и за Бате Насо Гъ-О , не въжаха , и "ЛЕВСКИ'' все минаваше метърА , много страшно стана , след като законите започнаха да важат и за ''ЛЕВСКИ'' , виждаме резултатите ИМ !

80

Анонимен

преди 3 месеца

Има ЗА-КО-НИ които важат за всички , особено за отборът ''Левски'' , вече не може да се прескачат законите и да важат за едни , а за други НЕ , г-жо Майко !Колко пъти Коцето от Студентски град ги спасяваше такива като Диона , а сега станахте много , и пречите на нормалното движение по булевардите и улиците на столицата .На такива трябва да им се отнемат свидетелствата за МПС , ДО ЖИВОТ , ТЕ СА ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ .

79

Анонимен

преди 3 месеца

абе майчеее - ами да чакаме тая наркоманка да убие човек ли - явно от възпитанието е тръгнало всичко

78

ами

преди 3 месеца

Стана модерно всеки,който нарушава БРУТАЛНО законите и правилата на живот в милата ни родина да излиза с това клише:"аз ли съм най-големият проблем на обществото,другите крадат и убиват,а аз само си правя кефа".Да госпожо,деянията на вашата щерка са почти толкова лоши,колкото и на "ония,другите",защото следващите,мечтаещи да се говори за тях,вече са наредени на опашката и като не получи адекватно наказание,следващите ще пледират същото БЕЗнаказание за подобни и/или по големи глупости....

77

ник

преди 3 месеца

Наглостта трябва да бъде наказвана , защото простотията няма как

76

Анонимен

преди 3 месеца

Аре бе дами почвайте да ги съкращавате дивите селяни нема ви кълна 10 години какво сте се разчуствали не виждате ли какво долно общество съдадоха.

75

ПЕТИЦИЯ

преди 3 месеца

Петиция за отнемане на гражданство и прогонване на тази и мис силикон от държавата! ЕЕстествено след като си платят глобите и им се отнеме имуществото!

74

А не! Швепс!

преди 3 месеца

Да тя е най-големия проблем! Чалгарски *** убиец утре ще удари някой човек или още по лошо детето на някой човек! Ако живееха в отделно общество чалга отпадъците нямаше да е проблем, но живеят сред нормалните хора!

73

Minuva42

преди 3 месеца

Защо бг журналистиката дава трибуна на емоционално нестабилни и прости хора?

72

Анонимен

преди 3 месеца

платена реклама и праят мо майко ,та да и дигнат цената ,инак таквиз кат нея с лопата да ги ринеш ,че и са бая евтинки .

71

Цецо

преди 3 месеца

Да, тя е най-големият проблем в това общество, защото служи за пример на стотици деца и младежи. Показва как може да нарушава най-нагло всички закони и при това се хвали. А истината е, че просто прави страхотни св*ки.