51

100% увеличение!

преди 4 месеца

Най-обезпокоителното е заплащането на полицаите и липсата на читави кандидати. Във Велико търново за 14 места се явиха 18 кандидата ...Полицай не е професия дето да влезеш "щото няма кво друго" или за да вадиш кинти полсе на черно или да си човек на ОПГ и от там да ти плащат. Полицая е най- важното за една държава. Полицаи ,прокорор съдия това са устоите на държавата!!!

50

Анонимен

преди 4 месеца

А камерите ще засичат ли автомобили със стикер НС?. Защото много лесно полицията може да издири G класата със стикера НС управляван от силиконката . Казах G класа със стикер ??????? Жокер! То и модела е известен ама айде и полицията да свърши нещо. Заплати получават. А ние търсим справедливост.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Камерите как ще спрат дрогираните, пияните и некадърните. Поредната хранилка. На голям булевард като съм вдигнал 60 вместо 50 света се свърши.

48

Чисто и просто

преди 4 месеца

Изкуственият интелект е задължителен, защото там естестваен няма.

47

GTI V5 2.3 150 коня

преди 4 месеца

не съм от ш0плука :)))

46

Меркел

преди 4 месеца

Дайте цената на едната камера да видим колко струва това на българският джигит!ИИ в камерите да помни кога минава шефа да не снима че види ли кола без фарове гражданска и преглед да я кара някой без колан това е шефа и тогава не работи камерата.

45

Eвала

преди 4 месеца

Камери с изкуствен интелект...така ще е като си нямат собствен.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Офффф....

43

Катаджия

преди 4 месеца

Вий си знайте - ако буташ рушвет - няма наказание, ако не буташ - *** жална.

42

Кибик

преди 4 месеца

Кварталните ни полицаи по цял ден дебнат някой алкохолик да си отвори биричката на пейка до магазинчето и хоп -Мега акция Обществен ред влиза в действие. А 50 метра ит пейката малади *** продават себе си и амфетамини, а от страни двама сутеньори наглеждат момичето. След още 10 метра има нелегална кумарджийница и всеки месец по един убит пред нея, но там кварталните не отиват по цял ден гонят чичета с бири и водчица...

41

Име

преди 4 месеца

По основните магистрали и пътища единствено камери за средна скорост вършат работа. По основните булеварди в градовете също камери за средна скорост.Тези са за малките пътища с малко трафик

40

Ivan

преди 4 месеца

Като няма естествен интелект се работи с изкуствен в патрулката!Барво на Министъра.Вместо да изкара тези нищоправници НА ПЪТЯ,където им е мястото,той н ови камери им урежда,за да продължават да ни рекетират по най-безумен начин(защото всички знаем колко са изобретателни,когато трябва да се скрият)от катаджийските хранилки.Ама някой да попита Министъра какъв е резултата от този Биг Брадър(освен пълнене на каса с грешни пари),не,нали?Резултата е КРЪГЛА НУЛА.

39

Наблюдател

преди 4 месеца

Да мехнем депутатският имунитет нали закона за всички е равен!!!Основната форма на демокрацията е че снимането без наше позволение е противоконституционно!Частната собственост е неприкосновена или поне беше.Сега живеем в кроворазбрана диктатура на властта наречена уж демокрация

38

Анонимен

преди 4 месеца

А кога най-после ще се дадат правомощия на КАТ да бият с бухалки на пътя джигитите. За да е неизбежно наказанието друг път няма....

37

От бананите е

преди 4 месеца

До до 34Коката е най-масовата дрога в България спорет тестовете на катаджиите а, не защото просто лидокаина в хапчетата за гърло излиза кока в теста и то над 24 часа след смучене.Тези тестове не са за арестуване на хора и обиск на дома те са за ориентир дали да се кара за кръвен тест шофьора. Кръвния тест е единствното което се гледа по Света не дисплея на неква джаджа дето не я калибрират и се въргаля в багажника зиме и лете и живота ти зависи от батериите му и джакпота дето ще ти даде...

36

Тоя пък смешник

преди 4 месеца

До АнонименКараш на баба си виртуалното кюмбе на въглища с 1800 коня!Като ти видят очилатата физиономия и умират от смях, че въобще виждаш пред носа си!

35

Minuva42

преди 4 месеца

Изкуствения интелект ще им пише актовете в стила на Шекспир. Ето решение за неграмотно написаните актове.

34

Муахаха

преди 4 месеца

Изкуствен Интелект ще следи Ора с Липса на Естествен Интелект - щото за да си джигит - трябва Тиквуна ти да е Кух!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Кво да ги следи, те си се снимат на клипове и се показват сами, като оная мис "поправени малки cиси" с депутатския мерцедес.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Нали знаете защо Мерцедес няма да внася коли с ИИ в Бг:):)Защото колите ще избягат обратно в Германия..ХА-ХА Същото ще стане и с камерите..