148

Анонимен

преди 4 месеца

Който не е ходил скоро в голям немски град, нека си представи че отива в махалата. Обстановката е идентична. Навсякъде брадати, зачулени и с празни тъмни погледи. Няма възпитание, няма я някогашната спокойна атмосфера.. отвратително е! Европа вече е унищожена на практика.. ние сме от изчезващия вид.

147

ъ

преди 4 месеца

до Германец. Ти нямаш дъщеря, нито син, живееш при мама в Юуин или Младост N. И не миеш тоалетни, защото няма кой да ти възложи такава отговорна задача. Препитаваш се с писане за Посолство. Айде, лека смяна.

146

Анонимен

преди 4 месеца

До посрещахте ги с===Освен меркел германците да попитат и наша сталинка,която се изтрепа да се *** с пристигащите пълчища мигранти! Прегръщаше ги,целуваше ги,правеше си селфита с тях и ни учеше,да не гледаме на тях като на проблем,а като на голяма възможност за процъфтяването на Европа! Резултатът вече е налице! Европейците нямат никаква сигурност в собствените си държави!Работят като волове,за да хрантутят довтасалите и чаветата им,докато те не хващат работа и цоцат социалните системи!!!,

145

Анонимен

преди 4 месеца

Не ги мислете Германците, пак ще са по-добре от Рушлята

144

Киро

преди 4 месеца

Германия си ги покани ,да очаквате Алах Акбар защото това е разселване на мюсюлманите за свещена война въпрос на време

143

Германец

преди 4 месеца

Добре, че са форумите на днеса да разбера, че дъщеря ми я изнасилват през седмица две и че мен ме колят, а понякога и изнасилват, почти ежедневно. А да, също така ми бива припомняно, че мия тоалетни. Какво щях да правя без днеса :)

142

Боби

преди 4 месеца

Дайте ги в България тези мигранти срещу Шенген, че управляващите изгарят от желание да са в Шенген и да има евро веднага.

141

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно мигрантите са се въоръжили с повече ядрено оръжие отколкото Русия и за това са станали толкова опасни. Стига с тия *** дето ни атакувате всеки ден, това е храна на русофили.

140

---

преди 4 месеца

Верно ли утре жирафа и сглобката начело с баш теляка ще посрещат брадатите по въздушен Шенген от аВстрия за да ги пускат после и по суша.

139

Анонимен

преди 4 месеца

Мигрантите са заплаха и за България освен за Германия.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Глас народен - глас Божий.

137

4

преди 4 месеца

Позната агрономка там ми каза , че ги вкарват в парниците,оранжериите където германците не влизат,защото там повече от 2-4 часа не се издържа!Изглежда това са новите им газови камери!

136

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха.....А вярно ли че утре кажа самолет с афгански и сирийски мигранти от Австрия?

135

Христо Христов

преди 4 месеца

На кого му пука за германия?

134

Аз

преди 4 месеца

Не може да бъде!!!! Къде са глобалистите които дойдоха в България със силовите ножици преди няколко години?

133

Анонимен

преди 4 месеца

Мигрантите са полезни и обогатяват генофонда на Европа .Алла аук бар .

132

Анонимен

преди 4 месеца

До мак От кога Шолц станал "канцлерка". Ама то при джендърско управление е така! Полът се мени..

131

Анонимен

преди 4 месеца

Типична либерастия. Ще се сетят че ги лъжат вече 20 години бирените шкембели, ама вече е твърде късно. Съсипаха им държавата от либерастия и дегенерастия. Инсталираха им шведи които не само цял живот ще цоцат, ами ще налюпят чаввета които също само ще цоцат, на всичкото отгоре от тях може да се очаква само престъпления, никаква полза за обществото. Така оставиха либерастията да им го нашие, че са вече в пойнт-аф-но-ритърн. Айде трийте коментарите дето казват истината!

130

Анонимен

преди 4 месеца

До Обективен Merkel не управлява от 3 години... Аланкоуулу! Не се ли сещаш кой е вмомента на власт и защо привлича имигранти? Те не са просто мигранти!

129

Анонимен

преди 4 месеца

35 000 000 руснаци живеят извън раша- задължително ги връщате обратно там при дуче е най добре!