25

Анонимен

преди 3 месеца

Прякора му е Джо Гафа.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън е така от втория мандат на Обама като му беше вице президент ! Барак Обама дори къде на шега ,къде с признание преди изборите 2020 та в интервю с водещият на вечерното ток шоу със Стивън Колбер каза че нямал против да изкара трети мандат (което по конституцияне може )задкулисно с поставено лице ( като Байдън ) да му казва в слушалка в ухото какво да прави и казва "новият" президент ! Джо Байдън нито Камала Харис управлват, те са служители на корпорациите .

23

Анонимен

преди 3 месеца

Потната Нела как се е фиксирала в бай Джо - още малко ще ни запознае с диетата му. Но пък как удобно никога не е писала за фашагата Тръмпи, който открито насъсква рашистан да нападне всяка държава, която не му плати. Mucupcкu приоритети...

22

Анонимен

преди 3 месеца

Дони,ти си на ход,Джо вече неможе,трябват му помощни колела ,не е на себе си,моля те освободи го по бързо от поста.Нека се отдаде на заслужена почивка,в Украйна има хубави курорти,Зелето ще удари едно рамо ,хора сме все пак.

21

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Джонката никога не е скътавал, че е лек в главата. А Путин излезе скрита лимонка. Дайте да направим топ 10 за неговите бисери. Номер 1 е "Полша е поставила началото на Втората Световна Война, защото е накарала Хитлер да ги атакува".

20

Заспа

преди 3 месеца

Руският президент Владимир Путин демонстрира пълно надмощие над Джо Байдън и показа на пендосите колко важна е националната идентичност. Това мнение изрази водещият на Fox News Грег Гутфелд, коментирайки интервю на американския журналист Тъкър Карлсън с Путин: Очевидно всички съобщения за лошото здраве на Путин са толкова пресилени, колкото и тези за доброто здраве на Байдън. Владимир гърми отново и отново с исторически факти и световна история, докато нашият президент се разпада в реално..

19

Очевидно

преди 3 месеца

То цялото президентстване на Байдън е гаф. Фундаменталният въпрос е :Защо Сорос сложи Байдън на поста(с измама)? Може би за да покаже на американците колко са *** и кой управлява в действителност.

18

Bay

преди 3 месеца

Jo

17

Факт

преди 3 месеца

Всички евроатлантици са на тоя акъл!!!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Стига с тези безсмислици по добре напишете кой го държи там, това е по интересно.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Колегите са искали да кажат- 11-те най-големи грешки направени днес.

14

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Само 11?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Достатъчни за импийчмънт поради силно влошено ментално здраве.

12

Chicago Bulls

преди 3 месеца

До сега си мислех, че щом е американски президент, не може да прави гафове. Колко съм бил наивен. Те дори и самите американци правят грешки и дългове, а и са си го избрали за президент. Може и отново да си го изберат. Както и Трумп. Те за това си ги правят изборите. За да са демократични. Дори и да са най-голямата демокрация. Дори и по-голяма от тази в Украйна и Русия. Честита 2024 на българските емигранти.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Към списъка да добавим Баце, Кире, Асанчо кокорчо, Дилян Магнитски, педррасус Деnkoв, жирафкатА Мария Габриелова дето вместо да бере тютюн в Петричко, си вие шията в парламента... И се цани за премиерка.... Срамммм и позорррррр!!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Не е хубаво да се подиграваме на болен и толкова възрастен човек. Човекът е с Алцхаймер. Болестта е необратима.

9

hehe

преди 3 месеца

пропуснали сте шумното изпускане на газове по време на прием в бъкингамския дворец, при разговора му с камила

8

Анонимен

преди 3 месеца

Янките направо му се подиграват в САЩ, поради липсата на памет :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

Миналата седмица се срещна с нацисткия внук Олаф. Обърна се към него по име и му благодари, че въоръжава Окрайна. Всичко беше точно, защото го прочете. След седмица не е изключено да ни съобщи, че в началото на февруари се е срещал и разговарял с Конрад Аденауер.

6

Към политиците

преди 3 месеца

ПП ГЕРБ с техни банди убиват Българи в цяла България години наред, убиват и сега!Защо в ЕНП съществува Терористична политическа партия убива ща чрез СРС!?