25

Анонимен

преди 7 месеца

До до 10 и 16. А твоя некомунистически мозък са го докарали до умопомрачение. Нали сме ходили на училище бе и няма да можем да разберем дали едно дете от нас не е държи нормално бе а бе ? Пак и за аутизма ли ти е виновен бе комунизъма бе а бе на кой свят си бе.

24

Да, да

преди 7 месеца

Въобще не го вярвам това, че децата са аутисти. Но са лишени от игри , движение навън. Забили нос в екраните с часове,вместо да са активни и да се забавляват , да общуват извън вкъщи. Ей затова трябва да мислят тези специалисти, не консултации- приказки, приказки. Пускайте навън децата без таблети и телефони. Ще се повъртят, ще се почудят и така ще заиграят, че няма да им се прибира вкъщи.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Защото им плащат по 2 бона.

22

до 10 и 16

преди 7 месеца

Това са глупости, с които комунистическите ви мозъци са били промивани до 89та. Истината е, че преди не е имало нито изследвания или методика, по които да се докаже това и тия деца са били пренебрегвани като буйни, *** или двойкаджиите, ако е било по-сериозно са били забутвани в специализирани у-ща.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Номер 21 - със сигурност твоята диагноза е олигофрения. Научи се да се изказваш нормално и разбираемо!!!

20

Анонимен

преди 7 месеца

До коментар 20-ненормален свят - твоята олигофрения си личи от километри, по - добре не се обаждай!

19

ненормален свят

преди 7 месеца

До Лили "Ние, аутистите сме свръх интелигентни, гениални, умни, талантливи, на...." ------------ а мъжете могат да раждат...

18

Лили

преди 7 месеца

Аз също съм с аутизъм (синдром на Аспергер)! Ние, аутистите сме свръх интелигентни, гениални, умни, талантливи, надарени, високообразовани, грамотни, успешни и продуктивни! Ние сме абсолютни гении и със сигурност нямаме АБСОЛЮТНО нищо общо с олигофренията!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Моите виждания са че поне 95% от сентаджийте са аyтиари. Мислят си, че колкото повече автомобили и вещи имат и колкото повече се тъпчат, толкова по-щастливо ще живеят.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Моите виждания са че поне 95% от русофилите са аyтиари. Милеят по бай Тошо когато са карали няква савецка трошка дето след 50 км прегрява, в хладилника са имали едно парче салам, не са знаели какво са дънки, но пък тогава живота според тях бил супер.

15

Наздраве

преди 7 месеца

До Ами "Като раждат след 25 годишна възраст е нормално да раждат аутистчета." --------------- истината боли. Като гледам колко червени палци събират двата поста посочващи слона в стаята, явно родителите не искат да признаят, че вината е именно тяхна!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Новата "модерна болест", този път сред децата, което дава повод да се изсмучат финанси за наблюдения, изследвания, разбирайте нов повод за тормаз над психиката им. Празна ниша за заемане от "специалисти", които ще правят точно това, което ги посъветват чрез СЗО. Иначе, ако искате, продължавайте да считате, че Ковид не е психоексперимент.

13

Анонимен

преди 7 месеца

В пропадналата ни тотално държава и децата нямат спокойствие от сатанинските домогвания!Родители,не се доверявайте на шошоро НПО,те само привидно се правят на загрижени,за да цоцат пари от данъците ни,а в действителност работят против здравето и интересите на децата и на всички нас като народ! Целят унищожаването на БЪЛГАРСКИЯ етнос!!! Управляват ни престъпни продажници!!!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Аутизмът се развива заради модерните ваксини. Факт, потвърден от самите родители. Набиват МПР ваксината и на следващият ден детето започва да дава заето, да се клати и да гледа в точка. Здраве, право, общително дете. Това е по целия свят. Има и генетични случаи, но те са малко. Ако аутизмът беше генетичен, щеше да се установява с генетично изследване, а не с някакви абстрактни обследвания. Няма двама еднакви аутиста. То затова се нарича спектър.

11

Анонимен

преди 7 месеца

По статистика в целия свят, без значение, раса или култура , аутизмът се среща в 1- 1,5% от населението. Т.е. 1 случай на 100 деца. Това е генетично разстройство.

10

запасняк

преди 7 месеца

За да го спасят от фронта.

9

Ами

преди 7 месеца

Като раждат след 25 годишна възраст е нормално да раждат аутистчета.

8

дедо

преди 7 месеца

Аутизма е ново понятие. Преди се е наричало олигофрения в различни степени.

7

Аха

преди 7 месеца

Ами майките, като пушат, пият през бременността и раждат на 40 г., какво очакват.

6

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "Оф пишете и коментирате глупости. В клас от 25 деца има между 0 и 1 аутисти средно. Това е на светлинни години от всяко второ дете." --------- интересно, на времето, когато аз бях ученик не помня в моя или който и да е било клас от набора в училището да е имало аутисти. Не помня и всяко второ дете да е било с алергия или някакво заболяване. А дебелаците се брояха на пръстите на едната ръка.