63

Аз

преди 7 месеца

Отвлечени уРкаински деца ......... 400 хил........ Да не говорим за 4000 сираци от Донецк и Луганск? Кой носи отговорност за тях?

62

мдаа...не им изнася

преди 7 месеца

По публикацията работи:"Козяк".

61

Анонимен

преди 7 месеца

Убийствата на деца не са престъпление, спасяването на деца е. Ето докъде стигна дегенерацията и лудостта на така наречената европейска цивилизация.

60

Shark

преди 7 месеца

Значи да обощим - украинците евакуират семейството, но 14 годишното дете остава само и никой не се интересувма от него. Идват "лошите" руснаци и го изпращав на лагер на морето, оттав му намират семейство, което, по негови думи, се грижи добре за него и му е дадено право да избира дали да остане, или да се върне в Украйна. Аз досега не съм чул на отвлечени да им се дават подобни условия и право да решават къде да отидат.

59

Анонимен

преди 7 месеца

И къде са сега тия върнати 390 деца бе Колиба ? Продадохте ли ги вече ?

58

Долна пропаганда

преди 7 месеца

Значи семейството и украинските власти са изоставили въпросния Костя, момчето се луташе само, докато руснаците не са го настанили в приемно семейство. На това ли му се казва отвличане? Дай боже всяко изоставено дете да бъде "отвлечено" така.

57

Анонимен

преди 7 месеца

По ''непотвърдени'' данни на амеиканския институт около 60 000 украински деца са зиминали за ОРГАНИ към западни държави и америки..... ама коя платена мисирка ще напише подобно нещо ??!!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Странното е, че тези изпратени от района на бойните действия деца иман майчин език руския. Не ПРАВЕТЕ АНАЛОГИЯ с отвлечените в концлагери еврейчета и славянчета с ЕВАКУИРАНИТЕ от бойните действия деца.

55

Да

преди 7 месеца

...и ги изяли. Айде стига лъжи. Руснаците си имат деца, не им трябват чужди.

54

Некъф

преди 7 месеца

На всички русофили пожелавам да им вземат децата по същия начин

53

Алекс

преди 7 месеца

До Цецо Кинжала Мариупол не е възстановен.Направиха 2-3 нови сгради далече от разрушените с пропагандна цел.А заблудени като теб да пишат небивалици по форумите.

52

Анонимен

преди 7 месеца

51- това е признато от ООН за ГЕНОЦИД, НО ТИ ГО ОДОБРЯВАШ ЛИ....

51

Анонимен

преди 7 месеца

По-добре в руски семейства отколкото в кръга на Епстийн.

50

Public enemies

преди 7 месеца

Аз приемам украински 17-18 годишни ученички ако желаят да избягат далеч от депресията на войната.

49

Анонимен

преди 7 месеца

До Кравар Евроатлантик "Тези деца, когато пораснат, са в пълното си право да търсят кръвнина." Точно така - от бандеровците, ако има оцелели такива

48

Замъглено представян

преди 7 месеца

По официални данни около 400 от хилядите спасени в Русия украински деца вече са настанени в руски семейства. Тъй като проект Галушкин Каганат приближава се към своето закриване и е признат от експерти като не успешен.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Това са чисти русначета, чийто родители са убити от неонацистите - тези неща се случват от над 10 г. Не увъртайте, истината винаги си проправя път.

46

Магелан

преди 7 месеца

Шок и ужас.Търсиш Путинохитлер получаваш Сталин .Едно към едно.Някой ако може да ми обясни кой нормален човешки мозък в 21 век може да сътвори такива дяволски неща.Пирин в олицтворение на Антихриста и Сатаната.Руските бляди и мужици живеят още във времена на Сталиския терор и нищо старо не са забравили нищо ново не са научили!

45

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Вие не разбирате истината на руския мир. Русия винаги е жертвата. Те избиха родителите на украинските деца, бомбандираха училищата и домовете им, а после - взели да гледат децата от добро сърце. Децата са отвлечени и продадени на търсещи да осиновят, ама от добро сърце, така да се каже - по руски. Тези деца, когато пораснат, са в пълното си право да търсят кръвнина.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Ще ги научат как да пият Боярашник и как да си варят Крокодилчик