221

От интервюто на Вова

преди 3 месеца

Сатанистите пикаят ГАЗ!! В БГ е пълно с Евроатлантичета сатанисти които сега като почнат да пикаят газ ще напълним хранилището в Чирен и ще се диверсифицираме! Този план го измисли Кокорчо. Новият стар министър на финансите.

220

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен, Ще ти го обясним ,бе! Това е, като да имаш един двор с две къщи, едната в центъра на двора, другата в края на двора, но и двете къщи са твои и твоето семейство живее в тях, та къщата у края на двора, ето това е У-край-на-та, а целия имот, двор с две къщи е Русия!

219

Съвет от дядо

преди 3 месеца

До Ех Веселине, кога си 223 Веселин е неспасяем като Путин. Не му обръщай внимание. Човека не се подобрява.

218

Анонимен

преди 3 месеца

Сега да не се впускам в подробности, но... Никой не може да има претенции или основания към остатъците от Украйна, освен Русия и Полша! Другото, си е чиста лакомия за чуждото!

217

до

преди 3 месеца

До Така е .. Както се вижда, световната карта не е спряла да се променя, така е от векове и така ще продължава да бъде.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Украински руснаци? Това, почитаемият, ще го обясни ли по-подробно, визирайки ХI век, примерно?

215

Анонимен

преди 3 месеца

Думата "апетити" не значи нищо в международното общение. Не е известно унгарското правителство някога да е изявявало позиции по този въпрос или да е правило постъпки пред международни съдилища или институции. Друг е въпроса ако етническите унгарски в Украйна вземат решение за подобна стъпка след допитване (референдум). В тази хипотеза обаче ще трябва съгласието на унгарският парламент

214

Така е ..

преди 3 месеца

Това са приказки хвърлени ей така в политическото пространство. Виждаме какво става с териториалните претенции на Путин.Ако всички тръгнат да си анексират територии от векове , ще настъпи световна анархия , война и край на човечеството.

213

До Bad face

преди 3 месеца

Путинофил, Зеленски ще си върне цялата територия. Рашите ги чака ад като пристигнат Ф-16 и ракетите с голям обсег от Германия. Цялата Раша ще гори на 300 км. от границата и рашите нищо не могат да направят.

212

Ех Веселине, кога си

преди 3 месеца

До 202. ВЕСЕЛИНЪ 7112136860. КАК НЕ ВИДЯХ ЕДИН РОДОЛЮБИВ И ПОЧТЕН КОМЕНТАР ИЗМЕЖДУ ВСИЧКИТЕ ТУК,КОЙТО ДА НАПОМНИ,ЧЕ КОГАТО ТАЗИ ЗЕМЯ БЕ БЪЛГАРСКА НИТО РУСНАЦИ,НИТО УКРАИНЦИ,НИТО ТУРЦИ,НИТО УНГАРЦИ,НИТО СЪРБИ,НИТО РУМЪНЦИ Е ИМАЛО? ПОНЕ ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ КОМЕНТАР ДА ИМАШЕ!. . . . . учил българска история и къде? Защо си мислиш, че необразованите ше мислят така?

211

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна съществува като самостоятелна държава, субект на международното право от 1991г. Преди това хората населяващи тези земи - украинските руснаци не са имали държавност.

210

Xaxaха

преди 3 месеца

Украйна вече не съществува - съществуват Вангуард и Блекрок, които изкупиха тази "държава" за жълти стотинки от личния им зелен прислужник. Какви са тия небивалици, които драска този смешен жълт сайт незнам. А между другото за тези, които вярват на кьор-фишеците на "медиите" - др.Путин е един от най-верните кучета на тези 2 еврейски компании. Правете си сами изводите каква "война" е това - поредния Цирк след пландемията, целящ ограбването и поробването на хората. Война има, но срещу всички хора.

209

Румъния

преди 3 месеца

е единствената държава освен Германия, която предприема самостоятелно унищожаване на евреи.Избита са около 300 000 евреи, а диктаторът им Йон Антонеску през 1946 г. е обесен като военнопрестъпник!!Да знаете, ако не знаете!!

208

Стар съм вече и

преди 3 месеца

ръцете треперят, краката не ме държат! НО ЩЕ ИДА ДО КИЕВ ДА ОТВЪРТЯ ЕДИН МОЩЕН ШАМАР КАТО ЗА ПОСЛЕДНО НА ТОЯ НАРКОМАНЯН И УБИЕЦ И НАЦИСТ ГНОМ ЗЯЛЕНСКИ! БАРЕМ МУ УВРЕ КУХАТА КРАТУНА!

207

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименОригиналното старо име на "Трансилвания" е Седмиградско , тъй като областта е била съставена от седем български градове, доста(векове) по-късно, там се нанасят и унгарци, а накрая се нанасят и румънци при създаването на държавата Румъния!

206

Анонимен

преди 3 месеца

Аргументът с историческите територии не е релевантен от гледище на международното право. Съвсем друг е въпросът ако хората, населяващи тези територии вземат решение след допитване дали да се присъединят към Унгария. Но това надали стои на дневен ред.

205

Bad Face

преди 3 месеца

Зеленски e в трескав ужас от загубата във войната! Укpaйнa e кaтo кoжaтa нa умpял ***, нищo нe мoжe дa и пoмoгнe дa ce изпънe, щe ce изпpaзни зa пocлeднo и cлeд тoвa caмo щe oпикaвa oбувкитe и кpaчoлитe нa пaнтaлoнитe.

204

Анонимен

преди 3 месеца

"трианонския " договор показва,още един път,че у крайна,е била изкуствено създадена.

203

Анонимен

преди 3 месеца

Малко известен сред българите факт е, че макар и за исторически не особено голям период от време, преди години в Румъния официален език е бил българският, а Кирилицата е била официална азбука. Нито една от т.нар. Велики сили не е имала полза от това. Повтарям, НИТО ЕДНА! После да не се чудите ама как така и в други държави освен в Турция живеят хора говорещи тюркски езици. И как и извън Русия народи които не са руснаци говорят на майчин руски. И как в сума ти арабски държави говорят на арабски.

202

Анонимен

преди 3 месеца

Ако унгарците в тези области се самоопределят чрез референдум, по примера на републиките в Донбас и Крим, следва да бъде уважено правото им да са независими или да станат част от унгарската република. Ако не направят такова допитване е очевидно, че са добре като украински граждани. Без значение е дали правителството на Унгария има или няма претенции към тези области.