157

Анонимен

преди 4 месеца

Подкрепям напълно Възраждане, цялото семейство ще гласуваме сега за тях на избори, 5 души сме.Ще опитаме да дойдем и на тези протести.Успех!

156

Мда

преди 4 месеца

Казах ли ви вчера?!?! Григор би руснака в Марсилия вчера и копейката веднага на протест! Как така български спортист ще победи руски?! По стара традиция винаги трябва да даваме мача!

155

BG мужици

преди 4 месеца

На протеста, а и след него тия ЗАСЛУЖЕНО ще получат една голяма-голяма краставица в геврека !!!

154

Анонимен

преди 4 месеца

скрийте се , ясно стана на хората , че нищо няма да направите , важното за *** е да им вървят заплатките в парламента и да не носят никаква отговорност, видяха , че ще изпадат под 4 % и тези театри са да прилъжат поредните риби

153

Аман от Z ръбове !

преди 4 месеца

Копейкин и котилото му да се дигат и да ходят в любимата си Русия! Само там има място за такива кукурилници. В Сибир, далече от всякаква цивилизацията..... Писна ми от гнусни, досадни и глупави мужишки социопати !!!!

152

СС,

преди 4 месеца

Излизане,. от. НАТО,. и, Е,С,. най,скоро,време,. тия,. сатанисти,***,. всячески,искат,. Българите,. да,. забравят, Всичко,,РУСКО,. и,БЪЛГАРСКО,, номерат,. няма,да мине,.

151

НЕбългарите

преди 4 месеца

Възраждане и Копейкин - поредното сборище , което прилъгва ниско интелигентни , вечно недоволни необразовани хора, на които все някой друг им е виновен. Перфектните индивиди за прокарване на имперските руски интереси.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Еврозоната е *** така или иначе... Въпрос на малко време.

149

Анонимен

преди 4 месеца

До 148Е ти ли си учения бе ,където на вързано куче хляб не можеш да дадеш или си мислиш ,че всички са балъци като теб

148

Анонимен

преди 4 месеца

До БългаринЗабавил си да споменеш паметника на американските летци избили в София над 4500 жени и деца!

147

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 137 : Именно, драги :) Не касае всички българи, само неуките аутсайдери, дето следват Възраждане.

146

Анонимен

преди 4 месеца

Протестите са безсмислени. ЕС няма да съществува много скоро. На никой няма да липсва. А ние ще запазим българския лев.

145

Анонимен

преди 4 месеца

До 138 Не бе нагъл тролей си дето пише евтини лозунги

144

Анонимен

преди 4 месеца

До 140 Е кой вдигна цените на горивата и от там всички,а кой на тока или българите трябват да плащат заради украинските простотии

143

Анонимен

преди 4 месеца

До 142Ами те и Швеция,Дания, Полша и Чехия и още други не са приели еврото пък не са се спрели да не ходят щото са си в ЕС

142

До Българин

преди 4 месеца

А нещо за паметника на американските летци ,избивали българско мирно население какво ще кажеш!? Защо не си зададеш това въпросче или на раменете си имаш телевизор вместо глава.

141

Анонимен

преди 4 месеца

Крещя, викат блокират...., а накрая отиват в ЕС ДА РАБОТАТ, ПОЧИВАТ, ОБУЧАВАТ, РАЗХОЖДАТ- ФАКТИ- НСИ- ЗА 2023 В ЕС Е ОСЪЩЕСТВЕН НАД 4 600 000 ПОСЕЩЕНИЯ НА БЪЛГАРИ А В ТАКА МЕЧТАНАТА ОТ ВЪЗБУДЕНИТЕ ФАШИСТКА РАША ЕДВА ОКОЛО 1300 ПЪТУВАНИЯ- ЗАЩО МИЛИ ПУТЕНОФИЛИ- КРЕЩИТЕ КОЛКО ХУБАВО ТАМ А ХОДИТЕ В ЕС....

140

Христо

преди 4 месеца

Всичкото хубаво ,ако не бяха патерици на ГЕРБ.

139

Хайдутин

преди 4 месеца

До Анонимен 135 ***, вдигат ти цените разни селяни, като тебе, за ди си купят поредният майбах,а не украйна!

138

Българин

преди 4 месеца

Често се чудя какъв народ сме....издигаме паметник на умрели войници натровени от алкохол на окупационна армия в Бургас, нашите национални светини са винаги по малки от паметниците на тази армия Пловдив,София и навсякъде в България, предпочитаме да мълчи,когато посланик на Русия публично ни обижда и гласуваме за партия, която иска да настани съветско уиски режим в нашата родина. Като винаги се сравняваме с Европа,а облизваме азиатските режими.