Снимка: БГНЕС

Симпатизанти на "Възраждане" продължават с протестите и днес блокираха ГКПП "Гюешево".

"Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.

Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира - без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген.... Списъкът може да бъде продължен до безкрай.

Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!", написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase