173

Дон Кикот

преди 3 месеца

Ще посочи с пръст и ще каже - "Дръж Путин дръж!"

172

Дон Кикот

преди 3 месеца

Така става като пиеш дезинфектант - дрънкаш глупости. Сторми Даниелс му пише речите явно.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Краят на глобалистите. След 1 2 години парите към нашите родни отре пляци ще секнат и ще ги прочистим набързо.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Че не е бил много умен, се разбра сега! След тези планове за депортация, "латиносите" а и всякакви други "вносни" избиратели ще гласуват срещу Тръмп! После пак ще реве, че му откраднали изборите!

169

Анонимен

преди 3 месеца

"...включва финансиране на борбата на Израел срещу бойците на Хамас..." - това дали включва избиването на 27 000 цивилни за 4 месеца и сриването на един град?

168

Анонимен

преди 3 месеца

Пука им на американците какво казал Тръмп за Русия и Европа. За тях е най-важно Байдън да не прати бомбата вместо в Санкт Петербург, в Сан Антонио!

167

1234

преди 3 месеца

Тръмп ако е жив ще спечели, така както спечелиха неговите хора в Сената.Винаги демократите са били по-големите кръволоци,намесващи целия свят в услега на глобаистите.И с ковида беше така,и джендъризма, и с войните,и с мигрантите.Стига само да не направят пак същото като с мъртвите с души,скалъпен процес или нещо подобно.Ако недай си Боже,пак някой демократски юрод спечели,освен войните и ковидя- климатичните неща-синтет."месо","зеленчуц",гмо-корпорациите,и тотално завладяване на Европа от мигр.

166

хахаха

преди 3 месеца

Айде да спечелва Тръмп, че целият свят да си отдъхне от поредните световни конфликти,които подпалват "демократският" им президент,като от всички сегашните са най-близо до Трета световна война.И винаги гледат да замесят и Балканите, и България.Няма да забравя хиларито,на път за Сирия в много тежък момент на атентати из Европа,и войната в Сирия,когато нарочно направи интервю оттук и се опита да ни сложи на мушката,щото много и бил важен ишостовия газ от Добруджа...Всичко виждаме,никойне ви вярва

165

яаожгт

преди 3 месеца

естествено измислици,или извадено от контекст старо изказване.Пуснете деменцията какви ги плещи,пълно е с клипове в нета как байджо обяснява- продайте всичко и дайте парите на койотите.Тези дето му дърпат прогнилите конци и подпалиха войните,дори не си направиха труда дасложат за президент някой що годе нормален за да покажат, че те командват парада,не амер.народ.Помним и мъртвите души, които го сложиха на власт деменцията.Всички демократски през.подпалват войни световни,само лошият Тръмп-НЕ

164

ЬЯАОЖГТ

преди 3 месеца

Страх ги тресе да не спечели Тръмп и пак се започна грозната пропанда.Тръмп не е подпалил нито една война,за разлика от магаретата, които подпалиха няколко в услуга на оръжейните и газовите корпоративни кръволоци.Писна им и на техните гласовоподаватели-войните,джендъриндоктринацията на безпрецедентно ниво- 50 годишен да се смята да 13-год.момиче и да се къпе с тях и да плува,за мигрантите да не говорим- пълно е с клипове в нета- как затварят училища, за да настанят н е гри.Либерал.магарета саАУТ

163

Зайцев

преди 3 месеца

по принцип джо е най-слабия американски президент,,евьр,,така че е по добре да продьлжи,,за сметка на Русия която е все по добре .бензина е 35-40 цента,,в магазина е с 70 процента по евтино от америка или европа,,пенсионерите не заплащат повече за ток,гас,и лекарства от техните пенсий.строителството е на такива мащаби които не са виждани в европа,,и т.н.

162

Away

преди 3 месеца

До 171. Коко моите наблюдения са други. Имам възможност да обикалям щатите, бил съм в 80% от всичките, такава ми е работата. От това което виждам, плакати, трансперанти, огромни надписи и знамена и т.н.с лицето или името на Тръмп и всичко това в частни собствености, може да се обзаложим че хората го желаят повече от всякога. За средния американец това е човека който ще вдигне отново страната, хората са обезверени от тия псевдо демократи и ще го изберат отново. Те му вярват

161

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 месеца

Владолф няма топки да нападне натовска страна. Дори и Тръмпутин да спечели изборите, което е много малко вероятно, НАТО ще продължи да съществува.

160

Анонимен

преди 3 месеца

До КокоБийч/СаутБийчМАГА прощава всичко на Тръмп. Не му е за пръв път да се подиграва на служещи в армията.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Изобщо не е стара манджа (всъщност е - той приказва едни и същи идиотизми). Думите му са от тази седмица, митинг в Южна Каролина. Друг е въпросът, че едва ли случката е истинска. Тръмп си измисля каквито си иска истории. Все пак е нагъл лъжец и нарцисист.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Статията е манипулативна. Това изказване на Тръмп е от времето на първия му мандат. Освен това той не говори за неплащане на "увеличение", както се опитват да изнесат в скоби в статията, а изобщо за неплащане на определения за всяка членка формат на въоръжените й сили. Очевидно е, че така зададения въпрос от някой президент е малоумие и няма как в този дух да не му отговори Тръмп. Въпросът е звучал нагло и провокативно и е получил пропорционален отговор. Така, че не ни притопляйте стари манджи.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така,и тук е нужна депортация на украинските алкохолици

156

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност има истина в тази новина - вижте в Ютуб това видео 'Donald Trump say he would let Russia attack Nato' от днес 11.02.2024. Според описанието коментарът му е от митинга в Конуей, Южна Каролина в събота.

155

Призив

преди 3 месеца

Удри бат Дони! Военни бюджети по 5%. Възраждане на ВПК. Милитаризиране на Европа. Да се пукят душманите!

154

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 месеца

Слаба ракия сте в БГ! Тръмп си вкара голям автогол вчера като нападна мъжа на Ники Хейли, който е на мисия в армията. Тръмпутин е един страхливец, който не е отишъл да се бие във Виетнам. Американците не са глупави и не прощават някой да се подиграва с войниците им, но тази новина няма да я превеждат нашите журналисти. Гарантирано няма да спечели независимия вот. Колкото и да ви се иска, Русия няма да победи в Украйна и парите ще продължават.