18

Хюго Бос до 16

преди 3 месеца

Мой човек, не говорим за чуждо гражданство, а за това на родителите. Синът е дете на български родител и като такъв се прибира в България и му се издава акт за раждане и българско ЕГН. Не ме учи, ако обичаш, защото съм минал по този път- детето ми родено в чужбина. По закон до 6 месеца трябва да се прибера в България, ако ще и да съм на луната и да го "регистрирам" в България и да му извадят ЕГН. Не става дума за чуждо гражданство, по местообитаване на чуждата държава.

17

Хюго Бос до 15

преди 3 месеца

Кое налага да си груб и да обиждаш? Ампутиран, ограмтоти се... говори така у вас, на децата си и ан родители те си. Очевидно не са се справили с възпитанието ти.

16

Териториален

преди 3 месеца

За сметка на това миналата година са дали гражданство на 10000 турци....пълен геноцид срещу българския етнос....

15

Анонимен

преди 3 месеца

До долният: Защото мой човек, в Европа не можеш да вземеш гражданство до 18 годишна възраст. Не се дава по рождение. Това не ти е Америка или Канада, където без значение от статута на родителите всички новородени бебета там взимат автоматично гражданство. Европа е много по-рестриктивна. Ограмоти се малко!!!

14

Чети законите!

преди 3 месеца

До 4 Хюго Бос А защо синът му няма българско гражданство? Отказа ли са се и сега чакат отново да получат ли? Нещо не се разбира и се спестява. Ако синът е син на български родител, мисля, че има право на гражданство у нас. . . . . . Не се опитвай да мисли докато не си мозъчно ампутиран! А това което си написа не е така! Знам от личен опит! Попитай се сам кой пишеше законите през златното десетилетие (Баце), а сега? В България от 44г. Включително до сега всичко е сбъркано разбирай и народа!

13

Хюго Бос do 8

преди 3 месеца

Има много българи родени в чужбина и с българско гражданство. И тогава, и сега. Въпросът е защо тогава родителите не са поискали българско гражданство, което му се полага? Или са мислили, че не е престижно и са предпочели само френското.

12

Войко

преди 3 месеца

Да пише до Каракачамбо, срещу 5 бона ще му изкара един пасош

11

Христо Ботев

преди 3 месеца

Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, плачете! лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!

10

Еврогеец

преди 3 месеца

Париж, столицата на разврата,..

9

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Ако говори руски ще му дадат

8

Анонимен

преди 3 месеца

Боян Христофоров е роден на 11 септември 1936 г. в Париж - кой каза че е българин ? :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

Сайт на мутри и полицаи

6

Няма го

преди 3 месеца

Гуемият философин от селото Веселиново, бай Желю Желев....Той дето обори и фъшизъмъ и камунизъмът.

5

ами да

преди 3 месеца

Позор е тоя президент

4

Хюго Бос

преди 3 месеца

А защо синът му няма българско гражданство? Отказа ли са се и сега чакат отново да получат ли? Нещо не се разбира и се спестява. Ако синът е син на български родител, мисля, че има право на гражданство у нас. Ама нали преди години беше модно да се отказваш от бг гражданство и да си само западноевропеец...

3

46

преди 3 месеца

Съвет от мен към професора. Синът му да се запише доброволец във ВСУ. Взема украинско гражданство, дезертира, идва в България и готово

2

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ли не се учудвам, че е допуснато такова безобразие?

1

Пази боже сляпо да..

преди 3 месеца

Светилото за някоя пара чака. България загива, най-бързо измиращата нация в галактиката, а тоя патриотин чака/така! Що за из.р.о си са тия демокради!?!