290

Всъщност

преди 4 месеца

Всеки нормален българин знае, че еврото е нашето бъдеще и да се наричат продажници хората, които работят в посока на неговото приемане, е руска пропаганда.

289

Възмутен

преди 4 месеца

По-отвратително деяние досега не е имало от това на екстремистите и фашагите от Възраждане, като изключим подпалването на Партийния дом в зората на демокрацията. Даже най-смелите пърформанси на "Атака" бледнеят пред вчерашната смърдяща простащина на Възраждане.

288

Фалшименто!

преди 4 месеца

Родолюбиво ли е да омазваш входовете и прозорците на висши институции с тор? Мръсни провокатори и конспиратори са от Възраждане!

287

Вън Копейката!

преди 4 месеца

Възраждане, вземайте си оборския тор и - "чемодан-вокзал-Москва"...

286

Финансист

преди 4 месеца

Според конституционалисти провеждането на допитване ще е в нарушение на европейското законодателство, като е налице колизия между предложението и договорът, който България е подписала и ратифицирала при влизането си в Европейския съюз.

285

Анонимен

преди 4 месеца

да се разбира който причини телесна повреда за предпочитане тежка на възрожденец държавата го освобождава от всякаква отговорност а институциите си го местят.

284

Истината

преди 4 месеца

Според социологическите проучвания по-голямата част от българите подкрепят присъединяването на България към Еврозоната. Българският бизнес има по-голяма изгода от еврото, отколкото от лева.

283

На загуба

преди 4 месеца

С българския лев губим 1% от БВП годишно.

282

Реалист

преди 4 месеца

Присъединяването ни към еврозоната отдавна е закъсняло, поне с 25 години!

281

Факти

преди 4 месеца

България губи годишно почти един милиард евро заради кухия лев, който не се котира никъде освен у нас. Докато еврото е световна валута

280

Истината

преди 4 месеца

Въвеждането на еврото ще спаси много финансови средства на българите. Повече от 60% от търговията ни е с други европейски държави, а българските търговци губят десетки хиляди левове за превалутиране. Никой не иска в Европа да му се плаща в скапания лев!

279

777

преди 4 месеца

Все някой трябва да започне протестите, за да може да се стигне до промяната от Виденовата зима, сега ще е "да затворим очите на Кокорчо и Джон Траволта, с вълчата осмивка".Пропуснахме като румънците да разстреляме някого, мисля че сега е началото. "Без революция няма промяна"! Да ги изчистим до девето коляно! Трябва жертвено агне и няколко трупа за да се разпали гражданска война. Като изкарат полицията, избийте децата им да видите кого ще защитатават.

278

Възмутен

преди 4 месеца

До 309. Фалшивите патриоти от Възраждане намазаха Българския Герб с кравешки фекалии! Няма нищо свято за вас, фалшиви патриоти!

277

Анонимен

преди 4 месеца

Давай, Коце! Не напразно мръзнахме 4 месеца за да събираме подписи и да спасим България! Бог пред теб и ние след теб до пълната победа. 600 000 честни българи застанаха с подписите против ска...паното евро. Да живее България! Да живее българската валута, българският славен лев!

276

марги

преди 4 месеца

Към коментиращите - ако Възраждане мълчаливо бяха отминали предателството, коментарите щяха да са същите! Омразата към Възраждане е сляпа!

275

Ясно като бял ден

преди 4 месеца

На фюрерчето Костя Копейкин кога ще му стане ясно, че живеем в демокрация, а не по времето на диктаторите? Егати тарторът!

274

Алармщуфе рот

преди 4 месеца

Възраждане вместо да се възраждат, вече се разграждат. Така е с всичко заченато с измама, фалш и кукловодски сметки и най-вече със съветски отметки.

273

Факти

преди 4 месеца

ИZрожденци са бита карата и само тъпите копейки НЕ могат да схванат това!!!!

272

Фалшименто!

преди 4 месеца

Фюрерчето Костя Копейкин върви по стъпките на Воленчо Сидеров. Скоро ще потъне в забвение и рашките ще мислят нов проект за партия кото Атака, Воля и Възраждане, с която да разцепят единството на българсщата нация, да провокират конфликти, анархия, бездаконие.

271

Факт

преди 4 месеца

Рубладжиите от Възраждане се цепят на копейки.