17

Анонимен

преди 3 месеца

Мирчев Позор Оставка и Затвор!

16

до Анонимен, к.12

преди 3 месеца

За Боце ли става въпрос или за Пеевски? Защото ББ не може или не иска да разбере, че столичани се наситиха на милиционерските му ходове, интриги и внезапни поврати в мисленето и маньоври Добре че се съюзи с такъв като него, та надвиват на ПП, засега. ББ без удари под кръста не може да изтрае една, максимум 2 седмици. Съмнявам се, че Доган ще мълчи дълго време и няма да обуздае Пеевски. Вече му определи посока на действие - свалянето на президента. Само че Д.П. гази наред без да прави разлика.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен, к.3 Че за какво са тези нови избори? Милиционерът, нали се пише генерал от МВР, все нови избори са му в главата, без да взема предвид, че Възраждане,БСП-София, левицата, ИТН и евентуалната пропрезидентска партия могат да объркат картите на ЦъЦъ, Боце и ДПС.Нали Боце така се насади в столицата? А ББ и ПП се надхитрят, но в НС. На хората им писна и не се знае кой кого и докога. Пеевски с неговата хиперактивност не буди симпатии сред хората. Да не стане като със СОС? Не се наиграхте!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Пич , притеснен съм , не тели хранят добре от американските НПО-та , оклящавел си много , или пък те е барнала оная с косичката ?

13

баба мара

преди 3 месеца

кого представлявате при 35 процента изб активност бутате се да влезете в изб листипосле почвате да се откъсвате от групата софия е освинена от герб стига с товазастрояване садете дървета искаме кислород нови избори с нови лица вие изчезваите

12

Анонимен

преди 3 месеца

Леле колко са отвратителни вече тия немогат да му гледам наглата визиономия на тоя.

11

ПП ДБ СС... ZZ

преди 3 месеца

ДРУГИ БУКВИ ИМА ЛИ В АЗБУКАТА....... КАКТО И ДА СЕ РАЗТЯГАТЕ СТЕ ЕДИН ФАЙТОН ХОРА... ВСЯКА ГОДИНА ИЗБОРИ НАРОДА КАЗВА КОЙ Е ПЪРВИ И КОЙ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА...

10

Анонимен

преди 3 месеца

Щом се карат има и избори. След Лойко, ще падне и Денко.

9

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с интервюто? Още ли не са спуснали началниците тезисите които да говорят българите за интервюто?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Мирчо румънеца от Толбухин :)))

7

Ул Чаталджа

преди 3 месеца

ПП и ДБ си въобразяваха, че ще шантажират и контролират всички, но не им мина номера. Народът се събуди и му писна да гледа корумпета като Даниел Лорер, който купува етаж от къща за 350 000 лв и после я продава на Винетката за 2 милиона и 800 000 лв, откъде тези пари?

6

Анонимен

преди 3 месеца

KpaBaponuтeците сутрин мразят себе си,а след това всичко останало!!!!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Гербавите не могат да губят.Ако не са на власт полудяват.

4

Наблюдавайте ги

преди 3 месеца

Полицаите масово полудяват, не извършват само престъпления те полудяват!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не заради неразбирателство, а заради наглостта на шарлатаните от ПП,ДБ, ще се отиде на нови избори. Киро просто пръв даде идея за нави избори, ако ПП,ДБ нямат външен министър, тоест, всичката власт. Както винаги, постави ултиматум без покритие. Първата политическа сила ГЕРБ, която и към момента води на ПП, с 10%, престава да прави компромиси на ПП,ДБ и приема нови избори.

2

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

И аз не те харесвам Оставка и нови избори

1

Анонимен

преди 3 месеца

Бeз ga ca избpaни ynpaвлявaт, измaмиxa xopaтa c мacoви фaлшифиkaции и мaниnyлaции и cera ce e изтъnaнчил тoя gвynpъcтoчeл npимaт ga peвe, чe тe били в kanaн...? Бaccи и нarлocттa!