34

Зърнар-Гербидж :

преди 3 месеца

"Едно Ферари с цвят червен,едно за теб,едно за мен това му трябва на чУвекааааа..."

33

Анонимен

преди 3 месеца

сърбите пак най големите хитреци се оказаха, пътуват си без визи, не плащат мита и не са е ЕС

32

Анонимен

преди 3 месеца

Време е за бг ексит от социалистическия ЕС

31

Анонимен

преди 3 месеца

България е усвоила 38 МИЛИАРДА лева по програми за развитие на селското стопанство и сега нямаме какво да ядем! 80% внос! Магазините са пълни с имитиращи продукти и фалшификати. КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

30

BGexit

преди 3 месеца

А преди това миграционната политика на ЕС ни вкара отново в огромни разходи. Нищо не става от този съюз. Само реклама, веене на знаменца и пеене на Одата на радостта... и източване на фондове.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Докато европейците не изловят зелените престъпници и не ги избесят по площадите, а още по-добре да ги разчекнат с коне, та дотогава животът на континента ще става все по-тежък, скъп и гнyceн! Накрая иде глад!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Йордан Малджански още 2010г каза какво трябва да се направи! Гледам го още се мъчи човека, ама не му обръщат внимание....... Докато науката не започне да управлява селското стопанство, животновъдството и земеделието никога няма да излезем от кризата! Човека говори за селекция, за фуражни баланси, за промишлени производства, за планиране 20 години напред...... А тука някакви хора дрънкат само за пари. Нямат акъл за 5 стотинки и това е. Управляват ни ***!

27

Гошо

преди 3 месеца

Тоя Вътев, взел да говори като НЕевропеец

26

Човек

преди 3 месеца

Гледах протестите. Ми то едни кореми едни паласки Малее умират от глад.

25

Високите емисии

преди 3 месеца

Данък въздух, които се плащат на борси, оскъпиха енергията на ТЕЦ2 200%,енергията стана непродаваема. Благодарение на Василев, за да прилапа няколко милиона ПВУ, закри окончателно ТЕЦ2, която работеше в завършен цикъл, независим ресурс. Или ако нямахме евроатлантици, ток в България от 140 лева на месец, щеше да е 45 лева. Ето докъде ни докараха "евроатлантиците". С Козлодуй е свършено ако употребят неподходящото гориво на Уестинг. Унищожиха ни икономически, финансово, енергийно, нямаме граници.

24

с две думи

преди 3 месеца

залени терористи-подчинени и платени от швейцария

23

до 21

преди 3 месеца

Това, че ти не си гладувал/а, не значи, че други не са гладували!

22

Вън от ЕС и НАТО

преди 3 месеца

Значи най-логичното е, вън от Ойро съюза!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Cлaвa нa Уpcyлa, Pfizer ga й нacnopи koмиcиoннитe!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Ocтaвka нa EK, paзnyckaнe на EП, npeфopмaтиpaнe нa EC и pecтapт kaтo cъюз нa oтeчecтвaтa!

19

До 18

преди 3 месеца

Азиатците ядат всичко. От червеи и всякакви насекоми до кучета. Почти няма нещо което да не го ядат. Дори неща които са силно отровни са им намерили начин да ги проготвят и да стават за ядене. Гладът е голяма сила. Българите не знаят какво е глад. Българина никога не е гладувал.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До 11:Русия ли сложи откачените санкции?Русия ли кара онези в ЕС да приемат някакви побъркани закони,които ощетятват европейските граждани?!По телепатичен път сигурно руснаците карат Урсула да се държи неадекватно,а?!От къде ви намират такива...

17

Дърта Пръ дня

преди 3 месеца

И пенция и заплата влачи

16

Анонимен

преди 3 месеца

В друга статия си пишеше,че имали план до 2050-та година да има нулеви въглеродни емисии от земеделнието.Това е невъзможно освен ако не планират да НЯМА изобщо земеделие.Решили са да хранят човечеството със скакалци.Всъвсем са превъртяли.Онази шаманката от Давос им е направила нещо и се държат като побъркани.Даже едно време хората като са живяли по пещерите не са яли скакалци.Да си ги ядат те и да спрат да се мъчат да докарват изкуствено създаден глад!

15

WTF

преди 3 месеца

Как може обработваш хиляди декари земя и все да твърдиш че си зле и вечно закъсал за пари и пред фалит? Има нещо супер сбъркано в цялата схема! Навремето хората от 100 декара земя са забогатявали и то при положение че не са имали никакви машини нито трактори. Всичко е на ръка. Орат нивите с коне и волове, копаят бостаните са мотики, берат продукцията на ръка. Сега нашите обработват хиляди декари и все твърдят че са на ръба? Какво е това нещо?