212

Бай Кольо

преди 7 месеца

Не знам защо ПП толкова се натискат за външно и то за Денков,като външната политика не е в неговият ресор.Нали ужким министрите трябваше да са хора с опит в своята област,а Денков няма никакъв външнополитически опит.Впрочем,ПП-тата нямат опит в нищо,затова и предложенията им са толкова неадекватни

211

Анонимен

преди 7 месеца

АИДЕ БОКО ДА ВИДИМ КОЛКО СИ КОРАВ, АКО СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ДУМИТЕ СИ, СИ САМО ЕДИН ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН

210

Бай Ставри

преди 7 месеца

Едни ще отидат, други ще дойдат. Някои от вас-също.

209

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименДвете мутри, Боко и Шиши, знаейки, че КАУШЪТ е техният бъдещ ДОМ, измамиха електоратите си. Продадоха келявите си души на шепа шарлатани, плътно свързани с бившата ДС.

208

Анонимен

преди 7 месеца

Абе 208 ,много го надценяваш ,това не е Кръстника ,това е Мръсника ,мишката от село Банкя !!

207

Анонимен

преди 7 месеца

Типичната мутра - изнудвач, готов да продаде и най-личните си хора и принципите си, в името на собственото му облагодетелстване

206

маалатъ

преди 7 месеца

Избори..., не ви искаме във власта, не искаме ДПС да управлява държавата, защото именно ДПС управлява използвайки отработения от тях до съвършенство механизъм на изнудване - "без нас правителството пада".

205

Милионер

преди 7 месеца

ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ ОТ днес бг ме познават по стила на писане. Но пък, не знаят колко са ми парите, а и АКТИВИ ЗА КОЛКО МИЛИОНА управлявам. Те го наричат БИДОНА, щом той ги обижда на ***. Аз не съм ги обидил. Но пък, управителят на БНБ да си смени физиономията. За разлика от него, аз работя и в почивните дни. Поради това и съм доста по-богат от него.

204

ЕФРЕЙТОР

преди 7 месеца

Езин ефрейтор поздравява мутрата от Банкя с песента на МАРКОВ СБОГОМ ЦИГАНИНО. Поздравите са и за председателя им на НС, който нямал да събаря кабинета. Със същата песен. ТАЗИ ЗА ***. Но пък, г-н ДРАГО ДРАГОМАНСКИ МИ Е ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ ОТ НАД 40 Г. Честита г-н ДРАГАНОВ. От РРР на 42 820.

203

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам снимката. Това си е кадър от филма Кръстника. Марлон Брандо.

202

Алекса

преди 7 месеца

Баце каза ? Чакай да видя къде е Слънцето хо хо хо

201

Мдааа !!!!

преди 7 месеца

Крайно време е омразната АНТИБЪЛГАРСКА краворо-джендърляшка сглобка да се РАЗГЛОБИ !!!

200

42 820

преди 7 месеца

Настоящ ефрейтор от УБО-то им в Ловеч, поздравява приятелите си с ПЕСНИТЕ НА ВЛАДИ МАРКОВ. Както и песните му, така и приятелите ми са толкова много. Няма как да ги поздравя поименно. За което ими се извинявам. Специалните поздрави са за г-н Драгомански. От РР ни рота. Както и за шофьорите.

199

Финансист от БНБ

преди 7 месеца

Такива мутри и рекетьори си ги избират от НС за председател на някаква си комисия в парламента им. Искам да им честитя 2024 на обикновените българи, които не гласуват. 8 лева са си осем лева, почти едно пазаруване. Тези като неко от Парламента им, просят със закони субсидии от по 8 лева за подаден глас. Дори и с избори плашат. За смях станаха с техните избори. Дори и Владито му, който емитира облигационен заем за 16 милиарда евра.

198

Честита БЪЛГАРИЯ

преди 7 месеца

Когато този започне да плаши, Българията ни, тази на обикновените хора, ЗАПОЧВА ДА ПРАЗНУВА. Аман от такива като него и съдружниците м, които ги убиват. Щоме генерал, да си носи шапката, ако иска да му козирувам. Не съм нито от партията му, нито пък от пажарникарите му. Те са все такива като него. Нещастни и осъдени за нещо си.

197

Ефрейтор от УБО

преди 7 месеца

Някакйв си Борисов плашил. Кого заплашва ? Сигурно тези, който го арестуваха. Или пък съзружника си Алексейр, когото го убиха, помака от Бабинци. Аз не съм нито генерал, нито пък, опазил ме Господ от академията им на МВР в Симеоново. Той и приятеля му от БКП от Правец плашеше, а сега няко кой да охраняма пачетника му. Нито пък този на Советската армия. Честита 2024 г, мутро нещастна банкянска.

196

22

преди 7 месеца

Някой някога в социалните мрежи беше написал : "Боже пази горите от пожари, а България от пожарникари!" Защо ли в последните 8 години все си го спомням и си казвам: "Господи, колко е прав!"

195

Ангелина

преди 7 месеца

"Плашенето" и всичките представления няма да му помогнат нито на него ,нито на останалите от компанията - краят идва за "финансовата дружинка" и тяхната "армия за убийства" във феодалните им бастиони .

194

Анонимен

преди 7 месеца

"кукла София" хахахаха,малко далеч е от кукла - иначе е прав - след като са се договорили за ротация трябва да се спазва,друг е въпроса че сглобката и всички в нея са вредни за страната

193

Анонимен

преди 7 месеца

тия да ги вкарат в народния театър -там да си играят пиеските - и децата разбраха че са в шепите на американския посланник и само вдигат пушилка да им се връзват промитите мозъци-ако изпуснат сглобката магнитски ще им се види като пионерски лагер