73

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Байдън е вицепрезидента на Путин. И двамата са фенове на памперси. Нито един от двамата не е постигал с труд каквото и да е било. И точно тук е разликата между такива като тях с развихрена склероза и здравият като млад бик Господин Доналд Тръмп.Нивото на Байдън и Путин е като за губернатори на турски цех за фалшиви дънки.

72

х

преди 3 месеца

дърто склери

71

Анонимен

преди 3 месеца

Това което казва това разследване е "моля ви се, не съдете Байдън, понеже той е толкова зле, че не може да издържи съдебния процес". И демократите пак са недоволни.....!

70

Шегобиец

преди 3 месеца

Е, не! Отдавна не съм се смял така :)

69

Байпън

преди 3 месеца

Живеем в мракобесно време . Байдън -склеротик и марионетка. Урсула- инфантилна многодетна фурна. Тея Мишел, Борел и др -доказани пидали.Тея полските, латвийски и естонски твари - като нашите управленци 34 г не сме в соца. Е какво стана ... пак Вовата ни е виновен,!

68

Чичо Чеп

преди 3 месеца

Това, че Джо Бидона е изплискал легена е ясно доста отдавна, и това, че такива новини се появяват в политкоректните евроатлантически медии означава само едно - намерили са му заместник!

67

Тео

преди 3 месеца

Оставете човека на мира да си изживее дните! Да стои на някоя веранда, да лови риба и да напише мемоари. Какво го излагате! На възраст е! Тъжно е за него, и непростимо за "приятелчетата" му!

66

Сержант

преди 3 месеца

Изтрещелият дядка, заедно с джуджето от Москва, трябва да излязат в пенсия.

65

не може да бъде!

преди 3 месеца

Струва ми се че тази грешка на г-н Байдън за ал Сиси и Мексико може да има тежки последствия,защото идва точно след интервюто на Т.Карлсон с Путин.Преглеждайки материалите за интервюто в различни медии по света установявам че никъде не се споменава Путин да е сбъркал някое име ,някоя дата,изглежда бодър и енергичен и е далече от спъванията на г-н Байдън.И два часа говори без да гледа каквато и да е книжка!?Тежък удар под пояса нанесе Путин с това интервю....

64

Браво,Кукунелче!

преди 3 месеца

Страхотен пасквил,пускам сълза след като прочетох заглавието,останалия километричен словесен миш-маш не го прочетох,по разбираеми хигиенични причини... Този път заслужаваш най-малко 200 гривни за задълбочения драматичен анализ с елементи на научна фантастика и лек промерикански хорър.Недостижима си! Водиш с доста обиколки пред аматьорите Пепи Бойчевска (малкото Кукунелченценценце) и СалмонЕЛКА! Дойче Зеле ряпа да ядат пред тебе! :) Браво!

63

z-rock

преди 3 месеца

И баце Владко не е първа младост, но в нашумялото интервю не гледа нито записки, нито айкю а показва бистра и логична мисъл!! И не, не съм Путинист - просто разликата е от земята до небето с тоя дементак!!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Аз не знам! Ама като гледам на снимката голям лампион поставен пред голяма картина, се питам какво четем, предвид илюстрацията към статията.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Затова дълбоката държава го бута за втори мандат. Трябва им сламена кукла да топли креслото, докато правят каквото си искат а той не знае на кой свят се намира.

60

Хорър

преди 3 месеца

"Доклад заключи, че президентът имал "значителни ограничения" при паметта". Колко дипломатично казано или с две думи в прав текст като в онази реклама "Куку руку вафла чудна". Тоя изобщо знае ли кой е? От там трябва да започнем. Имаше навремето един филм живите мъртви.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Този бял бродник ще ви води в царството на мъртвите!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Най великата демокрация изкарва за президент - "лидера на свободния свят" двама изкукали старчета. За всички е ясно, че това са кукли на конци. Те могат що годе да говорят когато не забравят но решения не могат да взимат.

57

Най великата нация

преди 3 месеца

Кукувизца плакия!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Представяте ли си какво му е дереджето,щом и по либерaстkите медии се пише вече

55

Анонимен

преди 3 месеца

Смех баце, да ви имам великата демокрация,управлявана от ДДържава.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Срам за цяла планета.