127

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно вярно, лъжец е!

126

Да, де

преди 3 месеца

Путин е лъжец, всички други говорят само истината. Как ги решават тия работи, никой не знае

125

offff

преди 3 месеца

Голямото русофилско реване започна, как ще лъже Путин, Путин е моя майка, моя баща... Един русофил не съм видял да напусне европа и да иде в РФ... Колкото сте русофили, толкова сте и българи и американци, нереализирани нещастни бедняци

124

до 126

преди 3 месеца

ФСБ са разработили хиляда пъти по люти чушки от днешните мексикански.И имат план да ги засадят и отглеждат в Мексико като раздадат безплатно семената на местни фермери.Едно малко бурканче като отворят и цялото ГКПП с Мексико ще е неутрализирано за цял ден!Така само за ден 200000 мексиканци ще влязат в САЩ и като се разбягат кой накъдето види-ще ги гонят с години!За седмица цяло Мексико ще се е изнесло в САЩ.Хитряги са си ФСБ!

123

Shark

преди 3 месеца

Разбира се. Само вие евроатлантическите ви началници не се лъжци. Голям рев беееее, че даже оня ококорения иска МЕТА да цензурира всичко, различно от евроатрантически комунизъм.

122

Анонимен

преди 3 месеца

ТИЯ КОИТО РУШАТ ПАМЕТНИЦИ НА АНТИФАЩИСТИ СА ФАШИСТИ-ТАЛИБАНИ.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Американския вой ще е основателен ако Русия организира Майдан в Мексико и докара мексиканската хунта до война със САЩ. А сегашния вой е израз на агресивните им мераци за световно господство и експлоатация. Освен всички друго вече и пари не дават за войната а това правим ние сателитите от ЕС. Това е голата истина. Такива като Ноев никога няма да кажат някоя неудобна за техните корпорации истина. КАКТО И ЗА ЛЪЖЛИВИЯ ЗЕЛЕН ГМО ПРЕХОД С ПЕСТИЦИДИТЕ НА МОНСАНТО И КОМПАНИИ...

120

ПЕНКО

преди 3 месеца

КАК ГОСПОДАРИТЕ НА ТОЗИ КОВБОЙКО / БОЙКО / ВЛЯЗОХА В КОРЕЯ ; ВИЕТНАМ ; ИРАК ; АВГАНИСТАН ; ЮГОСЛАВИЯ ; ПАНАМА ; ГРАНАДА ; ХИРОШИМА -НАГ. ; ФРГ ; ЛИБИЯ ; ГУАМ; КИПЪР; АЛЯСКА ; ТАЙВАН ; АВСТРАЛИЯ ; УКРА И Т.Н. !?!?!?!?!?!?!?

119

toti

преди 3 месеца

ЗА тях тежко,а за нас ежко бежко!!!-докога само ще храним чужди войски,чужди бетстващи народи,да сабираме капачки ,а други ЛАПАЧКИ И ПАЧКИ !!!

118

Евроатлантик

преди 3 месеца

Точни така! Аз вярвам само на Делян, Бойко и Киро

117

Анонимен_777

преди 3 месеца

Еейй..веднага изпълзяха змиите и апаратчиците на евто-атлантиците ! Много работа имат..бая инфо 'течове' избиха ! Службите и big-tech overlord-ите са в режим 'damage-control', мас-медия истерията и psy-ops.-овете почнаха още преди интервюто ЛОЛ../!

116

Анонимен

преди 3 месеца

Ако трябва да се придържам към европейската ценостна система бих казал с лека усмивка "НЕ няма да му повярвам, абсурд" дума да не става.....

115

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко е лъжец

114

Анонимен

преди 3 месеца

Чърчил може да го отпишеш, той си е ставал мъртво пиян и си е лягал мъртво пиян, добре че бяха янките да го отрезвят малко :)))

113

Анонимен

преди 3 месеца

НИЩО НОВО ОТ ЕДИНА КРАВАРСКА ***

112

Анонимен

преди 3 месеца

Велик! Най-великият мъж на планетата! Най-великият човек на планетата! Тримата най-велики човеци на всички времена: Путин, Тръмп и Мъск! След края на ТСВ техните образи ще бъдат увековечени да образите на тримата най-велики след ВСВ - Сталин, Чърчил и Рузвелт!

111

Анонимен

преди 3 месеца

Много са жалки такива *** когато се напъват да коментират Путин!Сми не сте му в категорията как не го разбрахте?За Путин знае цял свят а за това човече няколко негови роднини!

110

Анонимен

преди 3 месеца

Той и Хитлер е лъжел Чембърлейн, доброволно му дадоха Австрия и Чехословакия на тепсия, без нито един изтрелян куршум :)))

109

Анонимен

преди 3 месеца

Наште политици и управници ВЪОпЩЕ НЕ ЛЪЖАТ , затова 93% от народа им нямат доверие !

108

Анонимен

преди 3 месеца

Щом е Бойко , и на снимка да го видиш и там шамар му удари !