97

Съгласен съм със

преди 3 месеца

103. Българина го обират а той мълчи. Цените растат а Българина мълчи. Сглобката не съм я избирал

96

Соросид

преди 3 месеца

ТАКА ни каза дядо Сорос ! въвеждате веврот и умирате . на българина е *** и изобщо не му дреме така или иначе ...

95

Асен Чаталджа Бей

преди 3 месеца

Не ща да ми дава съвети. Като цените на Имотите станат 1000 евро квадрата и цените на храните паднат тогава ще слушам идеи за еврото

94

Анонимен

преди 3 месеца

Я питай дали хората искат и колко % искат, Кокорчо? Макс 23 %

93

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Патологичен лъжец !

92

Еврото по-скоро

преди 3 месеца

Лев няма от 97, когато червени финансови корифеи като р гечев докара долар да струва 3000. Хората нямаха хляб, редяха се по нощите да се бият за коричка хляб. Оттогава лева се върза за марката, после еврото и изчезна. БНБ няма право на парична политика. Има едни чантаджии, които не искат да си губят работата. Всеки здравомислещ, образован и печелещ българин предпочита еврото. Дано дойде по-скоро за да мирясат окончателно тези, които искат да превърнат родината в азиатска клоака, каквато е Мордор

91

Анонимен

преди 3 месеца

Може ли да обясни какво точно му разбира главата от монетарна политика, след като не я е работил нито един ден през живота си?

90

Aсан Вайсман

преди 3 месеца

Видите ли, как ва лъже Коста? Той работи за Русия, защото не иска ний да контролираме наште пари;))) а Путин! Ама, аз да си ви каа, под сурдинка, чи кат си върнем контрола над парите, ша мой да наваксами в рандемана за островите;))) т.е. повечко ша скраднем отсега;)) Колкото до ЕС, кво да ви каа, говора така, щото така трябва да говора, без да казвам, че Ес, нема го бъде, ку Русия бие Украйна;))) Требе се верва в бъдещето, в светлото европейско бъдеще!

89

ППДБ нонсенс

преди 3 месеца

Ще си възвърнем контрол на валутата, която вече няма да имаме? Или сме имали контрол върху еврото и сега ще си го върнем?

88

кокор

преди 3 месеца

ще си възвърнем контрола върху чекмеджетата

87

Анонимен

преди 3 месеца

До до 95 И какво точно оччаквате толкова интересно да каже Путин? Не ви ли стигат руските канали и уж загрижените "доброжелатели" на Запад. Защото аз наистина нищо не очаквам и всичко съм чул. Виж, ако Путин се разплаче и поиска прошка от света и Украйна, че е нападнал суверенна страна, тогава наистина било сензация. И не само, а и близък мир. Понеже съм живял дълго, а и до известна степен все още живея в САШ, до болка познавам номерата на екстремните републиканци, като О'Райли и Тъкър Карлсън.

86

Ром"с

преди 3 месеца

Аз съм против еврото,но ДА СЛУШАШ Стив Ханке за еврото и да му вярваш на неговата загрижеост" за валутният борд си чиста демагогия ..той ще получава бонуси от БНБ докато валутен борд съществува и навярно не са малки тез бонуси,та затова Стивчо на Ханке се е загрижил за нас.Саом дебилллли могат да му вярват на тоз артист Стив.

85

до 95

преди 3 месеца

не си сам - в САЩ анализаторите Предвиждат, че поне 500 000 000 души по Света, ще го гледат на живо, на моменти дори достигащо до 1 000 000 000 души, което ще счупи всички рекорди за живо предаване на всички времена - включително Кацането на Луната, независимо дали вярвате, че се е случило или не, т.е. това е Историческо Събитие, щото хората по света разбират, че вече има Нов Шериф в Света и той не е САЩ с Дементиралият Бай Дэн, дето си говорил с Митеран!!

84

Анонимен

преди 3 месеца

Този на какви гъби е, когато дава "интервюто"?

83

Анонимен

преди 3 месеца

днес с не признавенето на 600 000 подписа и отхрълянето на правото за реферндум, окончателно стана ясно ,че вече не сме суверена държава , а окупирана колония, в което конституцията нищо не значи.

82

Точен

преди 3 месеца

Асенчо: Да убием лева, че да го спасим!

81

Анонимен

преди 3 месеца

До 89. Прав си! Стив Ханке каза и едва ли ще повтори! Икономиката на България,до този момент,е програмирана спрямо ЛЕВА! Пазете си го и не прекарвайте до еврото! Цените ще ПОЛУДЕЯТ приеме ли се Еврото! Каза го човека,но кой ще го послуша? Нашите Северно Атлантици,твърдо са решили да сме с " Еврото"!-:(

80

Анонимен

преди 3 месеца

Цялото бързане е да отграднат гранцията за борда 10-15 милиарда, сега не могат да ги барнат

79

до 91

преди 3 месеца

започва в 1 часа тая Нощ - заредил съм се да го гледам на Живо! Путин ми е Идол!!

78

Анонимен

преди 3 месеца

Унищожаването на българския лев ще спомогне да си възвърнем контрола върху него. Чудесно.