14

Анонимен

преди 3 месеца

Хазарската пропаганда за замяна на Европейското население с други Раси във пълна пара. Барбара Спектра.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност безконтролната имиграция ВИНАГИ е проблем! А именно такава е не само в САЩ (което признават самите американски служби), а и в Европа.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време имиграцията на англичаните така спаси местните, че направо почти напълно ги унищожи...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Христо Христов, няма ли отърване от тебе.А..ш под всяка тема.

10

Мдааа,

преди 3 месеца

след няколко дни Кукунела Снайпера ще изпльоска подобно демократично политкоректно пасквилче и за България,в което ще се леят тирирамби как учЕните сирийци,микробиолозите афганистанци и инджИнеритата африканци ще "спасят България".Пр0дажната неолибера3тка медийна клика на Беефффски и Прокопий 404 денонощно облъчват населението на територията с разноцветните евроатлантически ценности и екоклиматични фантазии на господарите им в Брюксел и КраваршингтЪн.Бог да пази България от родните душмани!

9

Христо Христов

преди 3 месеца

Точно така е! Затова да внесем у нас два милиона афроафганистанци да заменят напусналите я по времето на демокрацията. Ще има селекция по критериите на ЕС - да са нямали шанс в своите страни, а ако са ислямистки терористи ще им даваме нова самоличност.

8

Мисирките

преди 3 месеца

Пак изопачават нещата. Демократите предложиха общ пакет за Украйна, Израел и границата, като повечето от парите отиват за двете държави.

7

Анонимен

преди 3 месеца

новият закон за борба с Латино индиянската нелегална имиграция към Сащ позволявал 5000 нелегална на ден в САЩ и после веднага затваряли границата, това са за 1 месец 150000. Защо ли преди 5 години хазарката Барбара Спектра каза че Бялата раса ще бъде унищожена.?Тези 25 щата подкрепящи Техас трябва да се отделят от Състава на САЩ иначе ги чака Черно Море. Ес вече е мъртъв няма спасение. Глобалистката мафия управляваща Сащ му смени Расовият Състав.

6

до 1

преди 3 месеца

Как да не те интересува Америка бе я прочети коментарите под статиите всяка втора дума във всеки коментар е САЩ вие не може да спите бе по цяла нощ мислите за САЩ.

5

Анонимен

преди 3 месеца

За щатите - да. Те и без това са абсолютна смесица и миграцията, в това отношение, нищо няма да промени. При нас, обаче, нещата не стоят така.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно е така. Имиграцията, която в момента ще им донесе такъв проблем с картели, че ум ще им зайде. Битките между тях ще се пренесат на територията на САЩ. Но, който сее ветрове, ще жъне бури

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това Юесей Тудей ли е или Днес беге?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Да живее Америка!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Извинете, но на нас какво ни дреме за проблемите на САЩ?