47

Valio

преди 4 месеца

Даже призовкаря го е намерил ама сакън вече било късно.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Сега трябва да върнат обратно половината чшенген дето ни го отпуснаха. Поне това. И да вкарат ред, от ЕС това де.

45

Лукчо

преди 4 месеца

Никой на земята вече не може да го осъди.Невинен и толкова.Ако има отвъден живот там ще го съдят.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Бг правосъдие разбииш ли *** таман да го обвинят след 30г дерибействане яяя вървете м е й ната си

43

Анонимен

преди 4 месеца

БГ-съдебна система - аха да го обвинят и охлюва се шмугна в храстите.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Изплува че сме държавата на мошениците. Рай за престъпниците . Турския *** на ЕС.

41

Те

преди 4 месеца

Съдебната система се подиграва с народа.

40

Факт

преди 4 месеца

Кой да го обвини,тези с който си е пиел питието в клуба ли?Докато няма голяма чистка в съдебната власт нищо няма да стане.

39

в америка

преди 4 месеца

ги съдят посмъртно . тук неприеха закона . няма нищо да правят . много неистини се казаха . обърнаха смисъла на наказателната акция и евентуалните действия на божанов за нея . кой прави такива наказателни акции . външните служби по поръчка на президента . на скрито . и сега се чудят и оглеждат . как така божанов . защо ами делото е за 2 г условна с глоба . крякал на съдя . той не е имал оръжия . как е щял да я принуди . не я е принудил . имала е гръб . богато семейство

38

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се че от прокуратурата са знаели всичко както за Нотариуса така и за Пепи Еврото. Дори Сарафов беше заснет с Еврото в заведението на последния. Всичко обаче удобно се забрави. Никой не казва как върви разследването на убийството на Нотариуса и изчезването на Еврото, всичко това е свързано и води до едни и същи хора понастоящем на върха на съда и прокуратурата. Просто мълчание. Защо ли?

37

е явно тук

преди 4 месеца

се търси осъждането му от 5-6 души . Прокурорите с божанов ще се измъкнат . От години се измъкват . Прокурорския син щеше да се измъкне . При катастрофи и престъпления имат механизъм за измъкване . Те така работят . Имат и наемен килър . Затворил е една уста . Божанов няма компромати . Тайно са крали и манипулирали . Много рядко . Не е бавене , а пречене да има дело . Оевидното се е замело .

36

Dogan

преди 4 месеца

47 Чух че ще се местиш в новия квартал на Малашевци.Честито!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Мартин Нотариуса се отчиташе в Чекмеджето в Банкя, поради което получаваше закрила на най-високо ниво.

34

Nostradamus

преди 4 месеца

47 Твоя ред да не дойде преди неговия?

33

Анонимен

преди 4 месеца

рРрр

32

Анонимен

преди 4 месеца

Тъкмо щели да обвинят нотариуса и те го убили, ай стига бе тия наистина ни правят на маймуни,закриване на "съд и прокуратура" веднага и назначаване на международна поне заплатата да си изкарат,че тези некадърници не могат да осъдят никой.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Малкото доганче много го е страх за кожицата му,биволската му кожица. В метрото говорят че сега се било увлякло по цигарена далавера към Западна Европа и в частност Великобритания,но ще му дойде реда и тогава ще е изключително интересено за гледане.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Тая история е толкова смешна, че ако срещнете чужденец, който не е чувал България и искате да му кажете колко е корумпирано тук, можете да му разкажете как Мартинчо заплашвал съдийка В СЪДА и министърът назначил бодигард на съдийката вместо Мартинчо да получи обвинения за заплаха на съдия. Можете да разкажете и как Алексей Петров се е реабилитирал на стари годинки и гардовете му блокирали достъпа до алеите в парка, за да се разхожда на спокойствие. Или как санкциониран по Магнитски ще е премиер.

29

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Пускат мухи на медиите, а всъщност всичко се решава на маса. И зависи само едно : чия маса???Радевата? Яневата? Божанковата? Е, там вече решено, няма маса.Рашковата маса се обърна, много дамаджани в неговият край. Едни милиони, едни хилярди чудесии, а млякото все по скъпо от ЕС ...храната, тока , пенсиите не са на дневен ред.Сеир майко, само сеир да има и гюйбеци

28

Анонимен

преди 4 месеца

Хаха, ТЪКМО щели да го обвинят! Сигурно МВР, ДАНС и Шиши са били напът към имението му с белезниците в ръка, за да сторят добро на народа, а пък то някакъв луд убиец застрелял Мартинчо и провалил работата.