29

Очевидец

преди 4 месеца

Лично чух началникът вчера като каза на трактористите - отивате с тракторите да блокирате пътя или няма заплати ! А той днес замина за Белмекен ! Курорта не е същия, за да не ме разкрие, но е курорт !

28

до зърнарите

преди 4 месеца

От тях ми зависел хлябът?!! От както се появиха ям хляб от фуражно зърно за животните. И не ни плашете - с евтино и по-качествено зърно е залята борсата, та няма да остана без скапания хляб и без вас! Каква държава сме да стачкуват мулти милионери и милиардери и да искат пари от бедните си съграждани, пък и да смятат някои, че трябва да ги защитим - как ли пък не! Наглеци!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на зам. министъра, много точен и адекватен! Голяма рядкост такова чудо в държавната администация на високо ниво. Искам да питам земеделските производители-който има магазин, кафене, производство-на него не му ли е скъп тока и дизела? До кога тоя рев, това не им стигало, онова малко! В пазарната икономика, като не се справяш-удраш кепенците. Нека някой да си направи труда да им погледне колите, имотите на протестиращите. Не може като ти дават да харчиш като за последно и после, рев че няма!

26

Kuncho

преди 4 месеца

Като се появят в данъчните декларации мача, ще е "свирен" за голяма част от земеделците. НСИ работи на календарна година към 31 Декември а земеделците губят през съответната стопанска година към 31 Октомври.Правителството използва този факт за да замазва очите на хората и да настроива хората в обществото един срещу друг.Загубите ще се появят за първи път в отчетите който се подават тази година до Юни 2024 и през следващата до Юни 2025. Правителството разчита че ще прехвърли казуса на някой друг

25

За 22

преди 4 месеца

А пък азти казвам /не Иречек/, че сме свободна и демократична държава не сме отдавна СОЦИАЛИСТИЧЕСКА, че да се дават пари на бизнесмени за спасяване на бизнесът им, като не може да прчели от това с което се е захванал ФАЛИРА или сменя бизнесът, умът му не е за този "профил" ! Тези зърнари са толкова нагли, че не си застраховат нивите и след природен "погром" искат пак пари от държавата.....

24

До 20

преди 4 месеца

Научи се да мислиш след това да се изразяваш правилно и чак тогава да правиш заключения кой е "професор" и кой просстак, че както разбирам ти си точно от страната на просстаците !

23

Бай Дрън

преди 4 месеца

Когато милионери се хващат за гушите и се гърмят, се кефя. Намалява напрежението.

22

ХХХ

преди 4 месеца

Щом проблемите са от десетилетия .....значи няма проблем ...така да си стоят !? България от десетилетия е най бедната държава в ЕС ...за това няма проблем . За напред ще е така !

21

Бай Дрън

преди 4 месеца

Аз подкрепям подобни протести, но не е там работата. Цялата система в зърнопроизводството е с ъркана и то не от днес и вчера. Затова хем подкрепям протестите, хем знам, че е по-добре протест на работник, отколкото протест на милионер.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Прочете коментарите и веднага ще ви стане ясно защо сме на това дередже. Вместо когато има протести без значение на коя гилдия всички да ги подкрепят веднага се явяват "професори" които ги оплюват.

19

Емигрант

преди 4 месеца

Преди няколко години Тиквата когато управляваше изби всичките животни на хората в странджанския регион, че и извън него с измислена болест и със съдействието на съпругът на Габриел, защо тогава никой от пострадалите несправедливо не излезе на протест имате ли обяснение ? Аз зная, защото в този селскостопански сектор няма намесени със собственост "висши" политици, няма корумпирани такива които да вдигнат хората на стачка ! Милионери вдигат стачка за пари в кой свят става това ?

18

Бай Дрън

преди 4 месеца

Д они Браво, аз викам да спрат доставките за София, изобщо да не се занимават с блокади :) Да ми ядете тогава...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Абе тези трактори на нивата орали ли са някога, много чисти, само орат средства май?

16

Бай Дрън

преди 4 месеца

800млн лева се вадят само от предоговаряне на Страйкърите, че и ще останат за джобовете на преговарящите. Още малко преговори и намаляваме цената на Ф16 наполовина. Ето ти още 2 милиарда. Не само за земеделците ще има, а ще има и за университети и за болници и за коледни на пенсионерите...

15

Дедо

преди 4 месеца

То и всички от МЗХ са неоснователно там, ама си стоят.

14

Емигрант

преди 4 месеца

На тези протести никога няма да видите бизнес-зърнарите, на тези протести са само ХАМАЛИТЕ на зърнарите /трактористи, сеялкаджии, комбайнери и багерджии/ тези които ще "погълнат" парите ако им ги дадат си пият кафето ли ракията в градината пред палатът и мерцедесът си, но когато в една държава управлява корупцията това е начинът да се приберат следващите милиони от ЕС - КОРУПЦИЯТА СИ ВДИГА СТАЧКИ САМА ЗА ПРЕД ОПРОСТАЧЕНИЯТ СУВЕРЕН !

13

Емигрант

преди 4 месеца

На тези протести никога няма да видите бизнес-зърнарите, на тези протести са само намалите на зърнарите /трактористи, сеялкаджии, комбайнери и багерджии/ тези които ще "погълнат" парите ако им ги дадат си пият кафето ли ракията в градината пред палатът и мерцедесът си, но когато в една държава управлява корупцията това е начинът да се приберат следващите милиони от ЕС - КОРУПЦИЯТА СИ ВДИГА СТАЧКИ САМА ЗА ПРЕД ОПРОСТАЧЕНИЯТ СУВЕРЕН !

12

Анонимен

преди 4 месеца

Карайте водните оръдия и антитерористичните отеяди!

11

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

ПРОМЕНИТЕ ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЛЪЖЕХТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ ВИ Е ПРИОРИТЕТ ОСТАВКА НОВИ ИЗБОРИ БЕЗ МАШИНИТЕ БЕЗ ШАРЛАТАНИТЕ

10

Анонимен

преди 4 месеца

Терористите зърнари искат нови Бентлита