28

Анонимен

преди 3 месеца

За това колко издухани и некомпетентни са нашите евродепутатаи е факта, че там няма един да е специалист по земеделие, а това е основната политика на ЕС.Говори се за зелени сделки и извратении(Радан К.), но няма истински експерти.Дано нашите смешни партии да се поучат,но едва ли.Пак ще тикат подобни *** начело.А трябва всички замасени с тая зелена сделка да бъдат изтеглени.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Аз от поне 5 години избягвам да спонсорирам ЕС както и родното правителство, вдигате юмруци и ни направихте модерни роби, еми парите ми отиват при Китай и Корея, за вас бахура!

26

Ист.....

преди 3 месеца

САЩ я започна 2014 година!!!!

25

До Сата НАТО

преди 3 месеца

ка пуд, още ли водиш жалkoто си съществуване

24

анонимен

преди 3 месеца

Този ярко червен специалист в областта на селското стопанство нищо не казва защо цяла Европа плаща цената на войната в Украйна. Явно не му стига акъла да разбере, че ако някой не беше я започнал, нямаше нужда никои да плаща цената за нея.

23

Ист....

преди 3 месеца

Истинста е че почти всички които пишат безумни коментари си мислят че всички продукти идват от магазина!!!! Не е така, а всички безумни правила и такси от ЕС съсипват живота в Европа! Знаете ли че вече доста време си плащаме въздуха!!! Поинтересувайте се!!!

22

Анонимен

преди 3 месеца

баш па тоя ли го викнахте да ви защитава...

21

Петко

преди 3 месеца

Явор е от кв Коматево ,Пловдив. Нищо общо няма с Гечев. Родителите му още работят на селскостопанската борса в Първенец.

20

Сата НАТО

преди 3 месеца

Той е категоричен, че цяла Европа плаща цената за войната в Украйна. -----///----- Този ка пуд дава защо се прави, че не знае кой започна войната? Войната я започна Путин и всички тези ефекти той ги е калкулирал на базата на европейската нерешителност да се включи и да унищожи Просията веднъж завинаги. Пътят е един и той е засилване на подкрепата за Украйна до пълното унищожение на Руската федерация като единно държавно образувание.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да хванат такива негодници като Радан Кънев и да ги бият.

18

Aman

преди 3 месеца

До Анонименot takivi kato tebe

17

До 3

преди 3 месеца

Също като теб

16

1262

преди 3 месеца

Този е син на баща си Румен Гечев. Който навремето с авера си Виденов докараха долара до 3000 лв.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е че българските земеделци са на Малдивите и карат майбах за 300 бона, хайде стига хленчене те са свикнали на помощи от измамата ковит, сега складовете преливат от стока която мухлясва обаче цените не падат.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ecтecтвeнo, в EK gepибeйcтвaт aмepиkaнckитe HПO-тa и paбoтят зa интepecитe нa CAЩ...

13

Анонимен

преди 3 месеца

За жалост Гечев е прав, тепърва ще сърбаме попарата на брюкселските зелени комунисти. Твърде много грешки се допуснаха, няма как европейската икономика да издържи на непрестанните забрани, ограничения и нарастваща данъчна тежест. Не е проблема толкова в Украйна, колкото в безумната зелена сделка.

12

THE BEST

преди 3 месеца

БРАВО! Много точно казано! Цялата истина в едно изречение.

11

Сега

преди 3 месеца

Като палачите толкова много да кажеш каде е българската ви продукция че ката гледам почти всички зеленчуци и плодове идват от вън( ЕС ).

10

Гражданин

преди 3 месеца

К.о.м.у.н.д.е.т.а. ръсят глупости

9

Гражданин

преди 3 месеца

*** ръсят глупости! От десетки години всяка зима фермерите протестират за субсидии, а всяка есен - срещу ниските изкупни цени :) Проблемът на Европа е свръхпроизводството, но това на изток никой не го е виждал и не го разбира :) И Украйна не е фактор, Европа може да я зарине със земеделска продукция!