81

Форумен експерт

преди 3 месеца

Това е балон, бе! Що не изчакат, балонът ще каже "цссссс ... пук!" и жилищата ще започнат да се продават по 20 евро за квадратен метър. Истина, истина ви казвам!

80

Ванката

преди 3 месеца

Кризите ние си ги създадохме, а не ковид. Самоувеличихме си горива, ел. енергия и строителни материали и от там вече се търкулна снежната топка. А човешката алчност това и чака.

79

Анонимен

преди 3 месеца

А БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС,НАЛИ?ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАДОВЕ СТАВАТ НЕВЪЗМОЖНИ ЗА НОРМАЛНО СЪЩЕСТВУВАНЕ...КОВИД ПАНДЕМИЯТА БЕШЕ КРИЗА НА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ВМЕСТО НЕЩАТА ДА СЕ ПОДОБРЯТ НАПРОТИВ-ВЛОШИХА СЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ...ДЪЛГОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ С ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ И НЕ СЕ ЗНАЕ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ...

78

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/67 "На Европа трябват добри политици, които да поставят интересите на европейците на първо място. За съжаление такива в момента няма." - ми при 85% про'с'таци дет гласуват за ЕС, няма и да има.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Стадарта ни на живот падня рязко, докато преди години ако си немец като се пенсиоираш вадиш 50к ойро за Порше-то и си живееш сега си бедняк, който трябва да се мести в дупки като България да му стига пенсията.

76

до 78 Аноним

преди 3 месеца

Гербаджии са основни бенефициентите и иммунизаторите. Те са грижат за своите вложения в имоти и осигуряват искуствено неспукване на балона.

75

до 62 Аноним

преди 3 месеца

Защо се лъжете, сениор, във Валенсия за тази цена можете да купите трънки отживятини, само дето в barrio gitanos (пролетарските райони Падре Виняс или Назарет на последния етаж и е руина без асансьор. Такива кулибките (построени по времето неа младия Франко) са не продаваеми с печалба, 9атова Никой нормален не 6и иска да купува такива имоти, да не говорим 9а ща живееш в такива обекти е пълен ад.

74

1234

преди 3 месеца

Дайте ся да ривем за имотната криза в ЕС. Допреди година две в същите тия медии пишеха -бум на строителство,растеж ,цветя и рози! И сулю и пулю си наляха спестяванията по разни имотни фондове и други щурутии. Сега с тази статия същите тия фондове обясняват на своите инвеститори т.е. балъци да пият една студена вода! Така се прави бизнес.

73

Анонимен

преди 3 месеца

"България засега изглежда имунизирана от подобни влияния"-Това май ще е вицът на десетилетието.

72

Реалист

преди 3 месеца

Нормално е стандартът на живот да спада след 1990 година. Преди това изкуствено се поддържаше по-висок стандарт на живот на Запад, за да покажат предимството на капитализма пред социализма. Реставрираха капитализма в държавите в Източна Европа и вече няма за какво да го правят и нещата постепенно си идват на мястото - мизерия, бездомници и т.н.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Ръка на сърцето , ако не беше бурното строителство на панеки през соца , сега много хора щяха да живеят на палатки заради алчноста на капитализма . Голата неподправена истина .

70

Анонимен

преди 3 месеца

Не е сбъркано дали е актив или пасив , защото си има определение в дебелите книги . Тук говорим за имот за живеене , нали затова се тегли ипотека и се изплаща 150 години . Когато е за живеене е пасив , когато се дава под наем може би е актив , но под условие , защото има данъци , има овехтяване , подръжка и тн , тоест не е точно актив . Банките си направиха играта много добре и ви манипулираха 20 години ,това е истината .

69

Нехрамотност

преди 3 месеца

Цитат: Цифрите говорят сами за себе си... Числата говорят сами за себе си. Цифрите могат само да са част от числата.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Казва му се жилищна политика . Демек , гледа се населението , районите , достъпа до услуги , демографията и още ред фактори . Това обаче в едно друго време , където политиката беше обърната към човека , а не към банките . Някой му викат социализъм . Погледнете само как са проектирани кварталите , градинки , паркоместа , детска градина , училище , поликлиника , хранителен магазин , аптека , клуб , и тн . Сега когато се разгодя виждам , бързи кредити , сина зона , казино , дрогерия , и тн

67

69

преди 3 месеца

Жилишата бе са "стока", като всяка друга. Сама идея на жилишето ти, да е "пасив" или "актив" е сбъркана от зародиша си.

66

аььаьаьа

преди 3 месеца

Грешка е да се строят жилища. Трябва г.з.в. камери. Германците сами са си виновни. Ако до 5 години не се оправят с рециклирането. Германия ще изчезне. За сега са коне с капаци

65

Анонимен

преди 3 месеца

"Пазарната икономика означава , че един продукт струва толкова колкото някой даде за него. Спрете да давате безумни пари за бетон и тухли и цените ще паднат " - И живей на палатка до 40 годишна възраст ...

64

Анонимен

преди 3 месеца

До 67 - И като Блекрок, Вангард, Делойт и каквото ново се пръкне си назначат лобитата, пак се връщаме в изходнс позици и шемповторим процеса ...

63

Анонимен

преди 3 месеца

На Европа трябват добри политици, които да поставят интересите на европейците на първо място. За съжаление такива в момента няма. Има някакви жалки послушковци, които отдавна са се продали и нямат нито една смислена политика. След изборите за евро парламент, ще стане още по-интересно!

62

...

преди 3 месеца

Не ги разбирам тези ми западняци. Мой колега немец плащаше преди години 700 евро наем за тристаен, поръча си кухня за 6000 евро. Абе човек, 1000 евро ти е вноска за твое жилище.