79

Анонимен

преди 4 месеца

Българските укри да не пишат глупости,че са дразнещи.Имат право да мълчат.

78

Съветникът

преди 4 месеца

на ИТН е толкова с м о т а н, че няма накъде. А Славчу отдавна се е оженил за Румен Радев. Да не се заблуждаваме, това е първият проект на мистър Кеш, както и Изправи се мутри вън с Манолова.

77

Г557дт

преди 4 месеца

Слави Трифонов е кафяв и мирише.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Слави,Борисов,Доганя,Копейкин, са тоталитарни вождове които тоталитарно управляват своите стада от послушни"животинки"и нямат нищо общо със свободата и демокрацията,а комунистите са антибългари управлявани от Кремъл,така,че засега в НС няма депутати които да мислят преди всичко за народ и държава,а ПП/ДБ са сбирщина от всичката тази политическа ппаплач!Ще гласувам само тогава когато разбера, че в политиката има нови млади необременени с шайки интелигентни млади хора!Това е моят протест !

75

Мдааа

преди 4 месеца

Чалгарят копае дъното с простoтиитe си.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Засега не искаме председател,най малко пък от пп-дб ,по добре без.

73

Едва

преди 4 месеца

Последните години се отдалечаваме постепенно от отровната помощ на Русия . До сега бяхме под тоталната енергийна заеисимост на кремъл 100% газова зависимост , 95% внос на нефт и нефтопродукти от Русия , 100% руско ядрено гориво за Козлодуй. Такива като чалгопитека са проводници на путинската фашистка политика и тоталната зависимост на България от кремъл.

72

Анонимен

преди 4 месеца

На къде да тръгнат нещата НА ДОЛУ ЛИ ? Вън!

71

Хахаха

преди 4 месеца

ИТН е партията на мафията. А шефът им е перачът.

70

ИТН

преди 4 месеца

Най-нечистоплътната партия в парламента! БСП и Възраждане са ми ясни! Тези са просто отвратителни

69

КОЙ

преди 4 месеца

Какви "младоженци", какъв "брак", Славуца е неадекватен прoстaк! Това, че партии са се обединили, за да тръгнат нещата в столицата не заслужават такива гнусни епитети! Явно Трифонов е разочарован, че нещата ще се отпушат и столицата най-после ще заработи. Кой има интерес от саботажи и кафяви миризливи изказвания, като тези на Слави?

68

Анонимен

преди 4 месеца

Славуца е дърт ерген - хром и сляп и клипав :)))

67

Anonimen

преди 4 месеца

Ami minalata godina na tozi den vsickite behte v skopie pri Goce Delcev. Sega koj bese da mu otdade pamet a? Ebave ....

66

Право на мнение!

преди 4 месеца

Слави Трифонов е един вулгарен *** без елементорна култура!!!

65

До 67

преди 4 месеца

Държа да узная кои ВСИЧКИ са уважавали Слави ? Да не искаш да кажеш, че под "всички" разбираш и интелигентните ? Да, гласуваха много интелигентни за ИТН, но те гласуваха за обещанията му които той направи чрез ИТН, а уважение той има само от кючекчиите в България, а те не се водят интелигентен народ ! Мисли, ако можеш преди да пишеш !

64

123

преди 4 месеца

Аз да напомня на Слави, че още си чакаме северо македонския космонафт

63

Анонимен

преди 4 месеца

Какво мръсно нещо е политиката само...преди всички уважаваха Слави,а откак е в политиката само храчат срещу него онези където се занимават с ала бала и подправянето на избори.Кирчо на онзи запис сам си призна как са им откраднали изборите през 2021-ва.

62

SOS

преди 4 месеца

SOS - Селянинът си Остава Селянин...........Айде кой от къде е..........Бегайте от София..

61

Анонимен

преди 4 месеца

До 51:От над 30 години нямаме общо с Русия и няма как те да ни "инсталират" политици.Под чехъла на хамериканците сме и с ала бала ни слагат някакви луди като напоследък даже вече са и на кристални пици.

60

Рендету

преди 4 месеца

Абе както искайте го наричайте, но в едно е прав: "Бракът" между Герб и ПП-ДБ ще превърне Софето в Ивицата Газа, а Шопландците в Палестинци! Ха, Честито!!! -)))