17

Анонимен

преди 4 месеца

А в Русия да не би да има човешки права?! Нещо да кажеш против владетеля и веднага затвор. Да не говорим, че нападнаха суверенна държава най-подло и отвратително без причина

16

Анонимен

преди 4 месеца

В Газа и Йемен Запада показа колко се интересува от неща като човешки права, териториялна цялост, суверенни граници и и т.н. - т.е. не се интересува. Те просто искаха война с Русия. Израел не бяха санкционирани за брутални хуманитарни и военни престъпления в Газа. Повече тези лицемери от запада да не говорят за човешки права, целият свят ги видя какво представляват.

15

Анонимен

преди 4 месеца

На всички тия арабесковци бих им казал да се върнат в прекрасния им арабски свят! Направо ще цъфтят с 20$ месечна заплата и премазвани от бой от мъжете си.

14

Анонимен

преди 4 месеца

В Палестина не може да се протестира ,защото не ги разпръскват с водни оръжия , а с истински ! Протестът е мирен начин да изразиш позиция - нещо , което българите не разбират - тук се протестира само срещу пари - за това още ни управляват мафията и техните марионетки !

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ама въобще не мълчат в собствените си страни! В арабските държави пропалестинските митинги са всеки петък след молитвата на обяд - и там са милиони протестиращите! Само в Палестина няма протести ,защото ги убиват на улицата , а в Газа ги бомбят без прекъсване! И да протестират там , файда няма!! Протестите имат смисъл точно там в Лондон, Вашингтон ...- тези страни дето подкрепят убийците на деца!

12

Факт

преди 4 месеца

Демографията увеличава подкрепата за Палестина и намалява тая за Израел. Според американско проучване (за САЩ), във възрастовата група над 65 повечето са за Израел, обаче в групата до 30 години е точно обратното, а ти под 20 направо мразят Израел.В Англия най-вероятно е същото предвид огромното мюсулманско население. Тоест бъдещето е ясно.

11

Анонимен

преди 4 месеца

В демократичните страни много им знаят устата, а в собствените си страни мълчат. Защо не си оправихте кочините чавета? Благодаря ви за действияята ви, Европа ще ви нарита обратно в държавите ви

10

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки може да протестира и да подскача в Лондон. Да взимат по едно пушкало и да ходят в Газа да се сражават за Палестинската кауза щом толкова я подкрепят.

9

Анонимен

преди 4 месеца

9 Те бяха там, ама евреина Сорос ги докара. Освен това им рекламирраш уж хубавия живот тук и после що идвали. Ми ти ги викаш по поръчка на щатите. Ко беше work live and travel in usa и еди си кой телефонен номер. Само че щатите тук го имат за гето което те трябва да управляват. Понеже колониализма на британците не им стигаше сега искат и те колонии да имат. Отделно има хора наистина загрижени за хуманитарната страна на въпроса. За украинците се "грижи" интереса на военният комплекс, намразени.

8

Аноним

преди 4 месеца

Вървете си там да защитавате Палестина защо си седите на уютно и викате вървете си при вашите

7

Анонимен

преди 4 месеца

До До 4алмите какво правят в Европа? Да си заминават по халифатските държави

6

Ясер Арафат

преди 4 месеца

Свобода за Палестина !!!!!

5

До 3

преди 4 месеца

Западът какво прави в Близкия изток?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Много бря,и това се казва Англия ,от кол и въже,но иначе с протекции с Русия ще се сражават тия !!англичани )

3

Анонимен

преди 4 месеца

Това е вече Европа. Във Франция и Германия е същото.

2

Анонимен

преди 4 месеца

КАКВО КРЕПЯТ В АНГЛИЯ? ДА ЗАМИНАВАТ В ПАЛЕСТИНА! ДА СЕ ВРЪЩАТ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ! ЩОМ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА РОДИНАТА СИ, ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА ДА СЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА

1

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално едното маймун подкрепя другото