239

войната НАТО -Русия

преди 4 месеца

Алоооо неграмотни журналисчета войната е между НАТО и Русия каква Ус-райна ? Отдавна няма такава страна тя е разграбена от Запада и САЩ а украйнците в момента са ненужните на тази страна затова ги могилизирват през 2-3 месеца а жените им са пръснати по Европейските бардаци за евтини секс услуги

238

Горд РУСОФИЛ

преди 4 месеца

СЛАВА ПУТИНЕ, СЛАВА АТОМЕ, СЛАВА СТЪКЛОПАКЕТАМУ...

237

Анонимен

преди 4 месеца

с всеки изминат ден територията на украйна намалява колко повече мърдат толкова повече ще им влиза..не че на западнитеминдили им дреме за това де..Русия ще си вземе всичко което Украинската ССР е получила от Ленин Сталин и Хрушчов...като не щеш мира на ти секира

236

РУСКИ КУЛТРЕГЕР

преди 4 месеца

ВАЖНО Е ДА ИМА МОЩЕН ПАРАД В МОСКВА НА ФИЛИП КИРКОРОВ

235

Анонимен

преди 4 месеца

Бяха тръгнали за Париж и Лондон,но на пътя им застанаха Авдеевка и ВСУ !

234

ддд

преди 4 месеца

кът не останат украинци ще седнете за преговори...или ще пращате третополовинатовчета на фронта

233

Анонимен

преди 4 месеца

Слава Расии в составе Китая!

232

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Победата на Русия е неизбежна и колкото повече се проточва войната толкова загубата за Украйна ще се увеличава. Ако се бяха разбрали на преговорите през март 2022г Украйна щеше да загуби само Донбас.На следващата година ако Зелката не бе прокарал закон забраняващ преговорите с Русия .Украйна щеше да загуби само Даонбас, Запорожие и Херсон. Днес вече Руснаците говорят за Одеса,Миколаев,Павловград и Харков.След още 1 година целта ще бъде Киев. Залозите постоянно се увеличават !

231

Анонимен

преди 4 месеца

А защо трябва да има "абсолютна военна победа" ?Това е военен конфликт, а не пълномащабна война. Т.е. може да се излезе навреме, чрез отстъпки и от двете страни. Абсолютна военна победа има само в главите на военните стрелби в Кремъл и Вашингтон, и техните проксита в Европа.

230

Анонимен

преди 4 месеца

Украинските руси ще дойдат на себе си на някакъв етап и ще седнат да се разберат с братята си. Това е неизбежно. Там бази на НАТО няма да има никога.

229

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше истинска пълномащабна война, Украйна отдавна щеше да бъде превърната в пепел и прах. Няма какво да се заблуждаваме.

228

Анонимен

преди 4 месеца

Руската федерация никога няма да допусне Украйна с бази и инфраструктура на НАТО. Това е ясно като бял ден. Руската армия ще се придвижва максимално на запад. Войната ще продължи поне още едно десетилетие, тъй като украинските руснаци не могат да бъдат подложени на тежки удари, характерни за конвенционална война. Пазят ги и се бият само с армейските части на Украйна.

227

Анонимен

преди 4 месеца

Значи Русия и Путин нарушават някакви закони,а така наречените демократични страни просто не ги спазват...

226

Анонимен

преди 4 месеца

Русия без война може и го доказа като не се намеси в конфликта в Ирак, а наблюдаваше и се подготви за това което ще направят янките. По принцип няма смисъл да се коментират поръчковите ти глупости. Всяка една държава трябва да започне да избива соростаците. Няма друг начин. Наакашвили е в затвора ама постфактум. Ако Грузия го беше ликвидирала навреме проблем нямаше да има. Същото е навсякъде другаде. И за каква военна победа си мечтаят соростаците срещу ядрена държава?

225

Анонимен

преди 4 месеца

Путин иска зона за сигурност извън обсега . Анализ показал че до към Лвов ще да е.

224

стратегическо надмощ

преди 4 месеца

Жертвите и загубите на Русия са десет пъти по-големи от тези на Украйна, защо се получава така?

223

Прав си Бонго Бонго

преди 4 месеца

До 230 Бонго Бонго. . . Защото те са украинци, а ние сме българи!

222

Айде без инсинуации

преди 4 месеца

. . . Владимир Путин неколкократно е демонстрирал, че нищо не го спира да нарушава споразумения, когато пожелае. . . А Меркел какво каза, че през цялото време са баламосвали Русия докато се подготви Украйна. Защо подминавате фактите? Интересна е селективната памет! Кажете си го в прав текст, че искате да си поделите руските богатства, което досега не се осъществява по план! Трябва време за нова стеатегия!

221

Гол и бос

преди 4 месеца

България ще я бъде, ако гледа собствения си интерес, а не този на Русия и нейните васали - Беларус, С. Копея и Сирия

220

Смешки

преди 4 месеца

Западът се гърчи в мисли, все по-***, как да изкара разрушената Украйна победител. Русия не иска територията Украйна, тя искаше постоприсъствие и го постигна. Ясно е, че ще се стигне дп сделка за подялба. Всичко останало са приказки на пазара. Колко ли се е смяла Русия, когато мишките я заплашват с още по-големи санкции. Колкото по-големи санкции, толкова по-големи печалби за Русия и толкова повече трактори тръгват из ЕС и ще я изорат, Брюксел е в паника. САЩ сказа "НМЗ, оправяйте се"