44

Стига бе,

преди 3 месеца

Пишман натовският офицер си беше поръчал Грипени без въоръжение! Швеция не беше в НАТО! Навярно искаше да организира курсове за управление на изтребители да плаши гаргите! Радев винаги е водил политика на смъкнатите ***! Е, с високо вдигнат юмрук!

43

До Володо:

преди 3 месеца

Нани на!

42

То

преди 3 месеца

Не остана небе, бе! Турски, финланкишийски, зимбабвийски, пфайзерски! Още нещо???

41

Българин

преди 3 месеца

Ако бяхме поръчали Грипени, сега щяхме сами да си патрулираме, обаче благодарение на предателя Лойко ще чакаме въшливите Ф16ки да долетят на кукуво лято

40

Анонимен

преди 3 месеца

Направо да, я бомбардират то вече нищо не остана от нея

39

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е било до 1983? Ти си бая скаран с историята. На тази дата нищо не се случвало, о нещастний!

38

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен (37): Голям кеф е, че ти и подобните ти се чувствате окупирани. Да видите какво ни беше на нас до 10.11.1983 г.

37

Владо

преди 3 месеца

До 29 - войските в НАТО не са чужди войски. Ние сме част от НАТО и НАТО е част от нас. На това се гради колективната обрана. Ние сме във военен съюз и лично аз ще спя по-спокойно, като знам че самолети на Финландия ще ме охраняват. Единствените чужди войски, от които може да те е страх са тези на Русия. Агресивна, тер*ор(ис*тична държава, която ни е определила за неприятел. Всички околни държави в радиус от 3000 км са съюзници или мирни.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Така е с окупираните държави - затвориха ни фабриките, затриха ни селското стопанство, експлоатират ни рудниците, тецовете, небето и земята, вкл. и хората ни превърнаха в роби. Това е американската хегемония над Европа. Затова и европейските граждани вече с месеци са по протести. Само българинът спи, както винаги.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Между Гурково и Казанлък в подножието на Балкана, се зачистват за фотоволтаичен парк огромни площи. Премахва се храстовидна растителност в подстъпите към планината, което ще предизвика засушаване на боровите насаждения по склоновете!

34

Анонимен

преди 3 месеца

И СЕГА ТРЯБВА ЛИ ДА СПИМ ПО СПОКОИНО ***

33

Алекс

преди 3 месеца

До паф Прав си.Трудно ще го види.От Су-57 са произведени само 15 бр. и лети само на паради.От тази "фърчаща щайга" 1480 бр.

32

bl

преди 3 месеца

"it comes down to thean or woman in the box" ... Питай Том Круз. Той ги разбира тия работи и е свалил поне 7 Су57 - два от тях на екран, на останалите 5 пилотите са получили сърдечен пристъп от смях сещайки се за филма.

31

Пали ли Арматата

преди 3 месеца

Май едната бройка се еразвалила, че нещо не облита из Украйната

30

Анонимен

преди 3 месеца

До паф И защо да гледа как пада като зряла круша?

29

паф

преди 3 месеца

тая фърчаща щайга на снимката няма и да види пушека на СУ-57 пето поколение

28

Сармат

преди 3 месеца

Обаче по вр. на соца сме били под руски ботуш, нали? Нищо, че у нас по време на соца не е имало чужди войски.

27

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Интересно ! Анти Хаканен и Антон Хакимян са някак си доста фамилиаризирани. Да кажем,че съветският аспект на първият "няма" нищо общо с арменските му предци от съветски тип,както и това,че вторият е потомък както на арменци фашисти кобургаджийски,така и на комунисти съветски. Аз лично смятам,че във Финландия руснаците управляват на воля. Не е съвпадение случайно,че и турската "загриженост" за Българското небе намира ортак в лицето на не по-малко загриженият съветски човек Хаканен.Той Антон,ама..

26

Анонимен

преди 3 месеца

започва се .........

25

анонимен

преди 3 месеца

да идват бе! по летището две точни хиперзвукови ракети и ...ни фърчила, ни финландци!..жалко за кокошките и патките на населението наоколо!