24

Анонимен

преди 4 месеца

Никак не са рядко срещани случаите, при които разведени жени си намират секс партньори в лицето на по-млади от тях момчета. Младежите пък са доволни от такива връзки, защото получават достатъчно секс от опитна жена, която не им прави намеци за брак и не досажда с изисквания да излизат с нея, да я водят по купони, заведения и културни събития.

23

Анонимен

преди 4 месеца

На брат ми жената е 10 години по-голяма от него. От 20 години са заедно, разбират си се....Факт. Пък кой каквото иска да разправя.

22

Обърнете внимание

преди 4 месеца

В колко от кралските двойки и тези на престолонаследниците жената е с по 1, 2, 3 години по-възрастна от мъжа. Защо ли?

21

Мишо

преди 4 месеца

Естествено правя уточнение, че с по-големите чак връзка като съжителство не съм имал. Женени с деца, които просто им се е доебалло нещо ново, както и две мацки на високи позиции, но без мъже. Даже едната ме води на ресторанти, тя иска да плаща, защото не била курррва мъжа да й плаща, просто иска чат-пат куррр и това е.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Тука пенционерти равихриха фантазията ше дигнат кръвно.

19

Анонимен

преди 4 месеца

От всички "недостатъци" само ненадеждността е нещо, което трябва сериозно да се обмисли. В смисъл, че ако момчето е все още твърде младо, то не се е наживяло,не се е нахойкало и е жадно за нови приключения. Но това важи и за онези двойки, при които застаряващият мераклия се стреми да си хване съвсем младичка приятелка или съпруга, а хитрушата още на 18-20 г. иска да впримчи солиден зрял мъж, за да си живее охолно.

18

Мишо

преди 4 месеца

Аз съм на 35, излизал съм с различни жени, включително по възраст. Малките се правят на много важни - първо на много недостъпни, после черпи ги, купувай им, накрая ти пуснат, голяма част от тях са пълни дъски, после драми като се разделите... Най-добре е с жени между 38 и 45-6 години. Пускат веднага, раздават се на макс, пъшкат здраво, яки циццци, не им пука и да свършиш в тях. Стават и си тръгват, няма драми, няма проблеми.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън, дрън, не сте ли чели, че във времената когато са ги женили хората в повечето случаи са ги женили точно така, жената е била с години по-голяма. Семействата са си били здрави и сплотени, а не днешните лигавщини. Проблем е мъж на 50-60 г. и нагоре с 20 годишна там със сигурност са супер различни и бъдещето е тежко.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До 31 годишен. Никой не ти говори за "излизане" бе излизач. Тука стаа въпрос за сватби и погребения.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Бабите са рекламират реват че гроздето е кисело, викат "не ща", пърхат с оченца и се надяват на някой заблуден момък.

14

31 годишен

преди 4 месеца

Защо да не е? Аз излизам на срещи с по-големи каки на по 34-40 годишни и ми е много добре. Някой са разведени, някой имат деца, някой пък слагат рога на мъжете си.... Ама иначе ме глезят, изпълняват прищявките ми и ми е много добре. Ама как се разцепват маниии... Пък как се праскат маниии... Пък малките п, икли под 28 годишни само дразнят и са много зле...

13

Анонимен

преди 4 месеца

Защото е много активен и ще наеееббе и сестра ви! А оная има по-големи нянки и по-влажна пуууутка

12

Анонимен

преди 4 месеца

Връзката с по-млад мъж е за нимфоманки. Като ги почне някой младеж и докато не ги разчекне да не могат да седнат от протриване.

11

Реалист

преди 4 месеца

Странна статия. За каква възраст говорят и за каква разлика. По-млад с 1 ден, месец, година, 2 години, 5 години, 10 години, 20 години и т.н. При 10 години разлика и тя на 55, а той на 45 нито едно от изброените не е вярно. Ако тя е на 26, а той на 16, може и да има нещо вярно.

10

Идейка

преди 4 месеца

Защото на един Макрон се падат по 20 Шакири, Деми-Мурита и други такива.

9

Мими

преди 4 месеца

Момичета да знаете - на младо гадже да не пускате отзад щото са им много твърди и дълги и след това ще ви боли много.....С дъртаците няма проблеми...

8

Анонимен

преди 4 месеца

Глория не мисли така...

7

Анонимен

преди 4 месеца

Абе какво и да разправяме дай ми едно 20-25 годишно пък опита ще го навакса в движение

6

Гей

преди 4 месеца

Моят приятел е по-малък от мен, но си се обичаме:)))

5

Анонимен

преди 4 месеца

Че кой ти говори за връзка? Чук и бег, това е изпитаният начин, няма да си усложняваме живота с връзки сега!