28

Анонимен

преди 4 месеца

Нали бях за Нова година във Валенсия , апартамент на крайбрежната със всички удобства 40 000 евро това е . Нямам какво друго да ви кажа .

27

Емил

преди 4 месеца

Ухааа, днес две статии за недвижими имоти на сайта! Яко са го закъсали...

26

Реалист

преди 4 месеца

Имотите в София поскъпнаха два пъти за последните 7 години. Дали са добра инвестиция .....

25

Гъчо

преди 4 месеца

Зареждам се с пуканки и гледам сеири... те между другото почнаха. Откриха ловния сезон за брокери, "инвеститори" и всякакви други измамници... Ако не вярвате питайте "Нотариуса" :)

24

Инвеститор

преди 4 месеца

Аз си слагам парите в акции с девидент + земеделска земя. И на двете не плащам данъци. В никакъв случей няма да си закопая парите в имот където да разчитам на наемателя и на съседа да не му протече банята и да му плащам огромните данъци и лихвите. Данъците за необитаеми жилища ще се дигне драстично.

23

Реалист

преди 4 месеца

Търсели се повече двустайни и тристайни апартаменти. Не, предлагат се най-вече двустайни и по-малко тристайни и едностайни. Купуваш това, което има, а не каквото търсиш, примерно търсиш четиристаен апартамент, но няма.

22

Драгомир

преди 4 месеца

Брокерски сапунки...

21

Реалист

преди 4 месеца

Принципно по технически причини сделките и търсенето на имоти се увеличават през януари всяка година.

20

Айде у лево

преди 4 месеца

НЯМА ДА КУПУВАМЕ тези скъпи жилища. Цената не отговаря на качеството, а България я помийна яма. Айде у лево!

19

4234

преди 4 месеца

Какви са тия никому неизвестни агенции, сигурно от по двама човека с три сделки в годината, че да дават прогнози...

18

Активни пасиви

преди 4 месеца

Има двама активни от ПП-ДБ - купуват под пазарна стойност, а на следващата година продават десетократно по-скъпо.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Брокерите вият на умряло. Всеки ден статии, които обясняват как цените щели да скачат, а в същото време БНБ се притеснява от имотния балон и иска да го спира.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тепърва ще нараства търсенето на жилища в България. Недейте се заблуждава по това че населението сега намалява. Това е временно явление. Ще се обърне изведнъж. Ще дойдат от други държави чужденци да живеят тук. Тази територия няма да остане ненаселена за дълго! Особено с тези климатични промени доста държави скоро ще станат негодни за живеене.

15

Aktiwni sme

преди 4 месеца

Почти всеки българин има имот. Рядко са тези които нямат имот. Някой имат много имоти, 10, 20 бр. Някой ги дават под наем, други само им плащат даянъците. Все тая активно си живеем в Имотите. Ако питаме Вас брокерите трябва всеки ден да си купуваме имот и да ви снасемя комисионната за да живеете и да се хрантутите без много труд. Иначе повечото от брокерите въобше не знаете какво предлагате ама тва е дълъг разговор.

14

До 1

преди 4 месеца

А знаете ли от тези 4+ милиона жилища колко % са годни за живеене и колко % отговарят на съвременните строителни стандарти и това което търсят купувачите по отношение на качество, локация, инфраструктура, достъп и др. ? Щото в тези 4 милиона жилища влиза всичко! И панелките в провинцията, и кирпичените съборетини по селата, и старите тухлени сгради в градовете дето ще паднат при първото по голямо земетресение. При задълбочен анализ се вижда че всъщност има недостиг на качествени жилища!

13

Анонимен

преди 4 месеца

"Апартамент се взема по принуда , да живееш в него. Това не е никаква инвестиция." - Много хора искат, да гледаме на имотите си друго яче. Не е нещо, за нас, коеот да ни дава спокойствие, да ни позволя живот .. не не неее... ТО е просто поредната стока. Така че, ще го третираме като стока по законите си, ще накараме всички да мислят за него, като стока и един ден, ще притежаваме цялата стока на света, а другите, не само, че няма да се сърдят, ами ще ни се и радват - Така го виждат корпорациите.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 9 - Отивай да живееш при синовете на Великата Мечка, тогава ...

11

Анонимен

преди 4 месеца

Как да сме актвивни, когаот 85 квадрата в южната част на София минаха половин милион лева ... Средната зпалата в София 2500, в Бизнес парка 5500, няколко по вървежни има с дохдои 7500-10000 лева и мноооого малка част, които почти всичките уж се събират да пишат тука, са с повече. Как да стане? Взимам 3 птъи средното за столицата, 70 заплати ми е един апартамент, с кредита отива на 110 .. иииухххххХУУуУуУ. Родителите ми вдигнаха кща за 25 бона, което са били 100к днешни пари! АЙ СИКТИР!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Аз купих облигции , сложих малко пари на депозит и взех две златни монети по 1 унция .Бетон и тухли , на такива цени , ами ще се въздържа .

9

Анонимен

преди 4 месеца

Активно се смея на цените на имотите