14

ПроСоТо

преди 4 месеца

"ТРЕБЕ" ?...Ох че страшно..Е,да ви цитирам "заключението" от "проверката" :..-"Комисията не установи нарушения на закона..Но за да са кротнат ограбените клиенти,въпросните оператори и жъ бъдат глобени с по 50 лв"..

13

Анонимен

преди 4 месеца

При договор за 2 години ти вдигат цената както си искат ,а си Длъжен да плащаш тогава защо е този договор ? - защитава интереса Само на едната страна. Аз от 24лв стигнах 35 лв. и някакви застраховки ми хакнали

12

До 4

преди 4 месеца

Аууу как ги стресна, направо ги парализира с това писмо, загубиха ума и дума, то това писъмце по-опасно от тояга и боздуган ? Бая герой си, направо безстрашен айдук ?

11

Емигрант

преди 4 месеца

Виждате ли какви мишки сте и как ви манипулират политици и медии?Разбирате ли сега колко лесни сте за измамниците?А защо тази държава не се намеси при цените на хранителните продукти от които зависи животът ви бе"белтъци",телефони ли ще гризете за обяд или скъпи ИМИТИРАЩИ хранителни продукти?Вие телефонисти ли сте, че сте се загрижили толкова за операторите?Да не сте се оплакали повече, че сте втора или трета ръка хора, защото първата ръка са хора с интелект,а вас ви управляват Тиква и Свинка !

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ако изобщо обърнат внимание ,кой грижа за нас ,един казват 5 %други 10%увеличение ,но явно има ,пишат безплатно минути без ограничени , безплатен интернет без ограничение ,сега ще си вземат парите за тия минутии интернет

9

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Трябва да има четвърти оператор който да не е в картел с другите...

8

Мхмм...

преди 4 месеца

Не че ще направят нещо, но ако не друго, поне договорите да са за една година и с опция след шестия месец да сменяш оператора без неустойки...

7

Анонимен

преди 4 месеца

Кирил Петков не е Държавата

6

Дали

преди 4 месеца

Дори и да ги глобят , те пак ще си избият парите от глобата като използват печалбата си от вдигнатите цени.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Пишат че Киро имал.бизнес интереси ,някъкъв американец един от собствениците го казал след репортажа

4

Анонимен

преди 4 месеца

Подготвям писмо до Лаура Кьовеши и европейската комисия. Време е да приключват тия търгаши. Наглостта им няма граници

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ааа, значи ореваха света, че Кирил Петков като коментирал сделката за Булсатком пред КЗК било политическа намеса, а сега пък искат държавата директно да регулира мобилни оператори. Ами сега, кой крив, кой прав кой на булката брат? :))))))))))))))))

2

Доволен

преди 4 месеца

Браво, така трябва да се направи. Със съпругата миналия месец подновихме договорите с една цена с Виваком и сега 9,5 процента ми съобщават чрез смс че вдигат цените. Обирджии! Дано да ги глобят солено както правят в другите европейски държави!

1

Емигрант

преди 4 месеца

Мдааа, мобилните оператори ще ги разследват, но баш "операторът" на КОРУПЦИЯТА Пеевски никой не иска да разследва, независимо, че службите на САЩ му забраниха да стъпва на територията им ? Нали Възраждане и ИТН са големите борци за справедливост защо не смеят да се ангажират с имената от списъкът "Магнитски" ? "Посолството" им е виновно, за свободното им говорене в което няма и дума против Пеевски за антибългаризмът му и придобиването на богатството му ? Гнусотия !