145

Анонимен

преди 3 месеца

Един ляв и друг ляв се състезават, кой е най-ляв. Едната е лява по старому, а другия по новому. Имат си и по едно стадо съмишленици.

144

Анонимен

преди 3 месеца

На всички е ясно, че ПП и Васил Терзиев влязоха с подправен машинен вот в политиката, и властта. Знае се и защо.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Шукар бути ама романи

142

PS

преди 3 месеца

Решаващо беше участието на вбесените столичани от предложеното от ПП- ДБ лице В.Терзиев - внук на двама генерал-лейтенанти от ДС, на баща чиновник в ДС и майка работеща като високопоставен чиновник в МВнР преди 10 ноември. А начело на ПП бяха тримата канадци дългогодишни имигранти К.Петков, Ас.Василев и Лорер, но лидери на ДБ - Хр.Бойкикев, внук на личния лекар на Г.Димитров - проф.Бойкикев и бившият прокурор преди 10 ноември , сетне станал генерал ?! Ат.Атанасов.Защо ПП-ДБ предложи Терзиев?

141

Анонимен

преди 3 месеца

Тази Ваня я защитиха Левицата! и най-вече столичната партийна организация на БСП, водена от Иван Таков, който не допусна К. Нинова да се намеси с някое нейно протеже. Всички столични левичари я подкрепяха по време на изборите и балотажа и тя щеше да е победител, ако не се намеси вездесъщият играч и комбинатор Боце Борисов. Той насади своя кандидат на пачи яйца, обиден игра срещу ПП и на балотажа последният ден отново игра за Терзиев. На ББ да вярваш все едно да спиш с таралеж за възглавница.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Путин не е бомбардирал столицата ни. Тя така си изглежда.

139

Анонимен

преди 3 месеца

То се вижда ясно на какво е способен Терзиев. Да направи съвършена в полицейщината си акция по нарязването на ПСА, но при най-лек снежец - София е блокирана. И без снежецът е ужасно разгрозена. Печална. Увеличила се е и престъпността, че и по-тежичката. Никакво решение - напротив: блокаж по решаване на проблемите на градския транспорт. И това всеки, всеки, всеки може да го види. Пък е и ***. Ваня Григорова имаше един грях, че защитаваше него и останалите мъже-сестрички.

138

Будинов

преди 3 месеца

До Public enemies.Абсолютно вярно,но пак ние ще платим комплексарщината на комунистическата ***.Ванче ,намери си някой да те отресе като мечка зелен дрен и ще се успокоиш до следващите избори

137

Чит

преди 3 месеца

Когато човека е мислещ и нещатата му са смислени няма значение дали е *** или нинджа :-) Евалата Ваня!Аман от правилни калинки и калинковци дето дори да лъжат не могат като хората.

136

budinov

преди 3 месеца

В нормалния свят ,нормалните хора при такъв резултат признават резултатите и от следващия ден започват да работят за гражданите и града си.Но в България комунистическите останки не са научени на нормални обноски и ето го резултата.Недоклатената госпожа да разбере че и със един глас да води опонента и е спечелил доверието на един жител повече.Достатъчно с идиотизмите,работете за следващите избори и тогава каквото каже негово величесто народа(избирателя).

135

До Историята

преди 3 месеца

Либералите освен антикомунисти и русофоби, ще излезете и циганофоби... на фашизъм отиват нещата при умнокрасивитета...

134

Наблюдаващ

преди 3 месеца

Софиянци не искаха да продължават повече фокусите по източването на големият софийски бюджет : ремонт на ремонта и отново ремонт . Предизборно Ваня Григорова обеща повече общински фирми да извършват главните ремонтни дейности в съолицата . Това уплаши статуквото научено през последните 34 години да дои соф. бюджет така както се дои угоена швейцарска крава . Ваня е истинският победител за кмет - ревизията на вота ще го докаже . Софиянци поискаха : ред , законност и справедливост

133

5687

преди 3 месеца

Я попитайте тоя интелект от подкрепа кои са членовете на ЦИК от Продължаваме промяната.

132

Анонимен

преди 3 месеца

Тези какво се карат, при положение че на нови избори печели Възраждане?

131

Георгиев

преди 3 месеца

До Костенурка Вярно голяма таралежка си пуснаха кому-нягите в гащите, да си я бухат у главите сега Григорова така им се пада.

130

Злото джудже

преди 3 месеца

До КостенуркаТе БСП вече не се обаждат никакви само Ванчето говори от тяхно име. Новата Корнелия Нинова май ще е тя и ще затрие БСП по бързо отколкото всички които са искали да ги затрият. Сами са си виновни червените.

129

Костенурка

преди 3 месеца

Бесепето си тури беля на главата с тази "римлянка" В Григорова. Навсякъде все тя и продължава да ги излага на нищо ги направи а бяха сериозна партия все пак.

128

Историята

преди 3 месеца

Винаги ни учи....не вярвайте на римляни,комунисти и рашисти....

127

Мда

преди 3 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Абрамович,Милер, Чорни,Викселберг,Авен, Фридман,Микелсон,Мордашов,Дерипаска, Шефлер,Ротенберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин.

126

Public enemies

преди 3 месеца

Доближи се Ваня до изборния резултат на Терзийски с масов активизиран купен р омски вот при избирателна активност 20-30 %, при нови избори ако софиянци отидат до урните загубата на Ваня ще е категорична и ще се похарчат маса пари за нови безмислени избори.