37

Анонимен

преди 7 месеца

Разбира се както винаги заглавието е манипулативно. Последният ред долу-горе обяснява всичко.

36

Чичо Чеп

преди 7 месеца

Тръмп, Байдън, Зукърбърг, Мъск - всички са мъпети на задкулисието! То и сателитите на Мъск щяха да разпръскват интернет в Африка, пък сега седят над Украйна и участват във военните действия! Утре ще чипират укронацистите и вдругиден - перемога, напред към Москва!

35

Анонимен

преди 7 месеца

"Някой вярваше ли че от телефон на шайба ще стигнем до днешните телефони " Днес имам джобни кмпютри с микрофон инговорител, без да имат много обшо, чисто технологично, с едновремешния телефон.

34

аха

преди 7 месеца

Ползи няма, само вреди, пак ще умирате на 50 или 60 години..............а Мъск и няколко човека около него ще стават все по-богати!!!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Който умрял-умрял. Към белите мишки го причисляваме.

32

До знаете ли

преди 7 месеца

Не си сам, аз си мисля за същото.

31

Анонимен

преди 7 месеца

общо с достъп до паметта и съзнанието. Засега е много нужно за милиони болни." Засега, обапе ... (Драматична музика в за бекграунд и тръгват буквичките ...)

30

Анонимен

преди 7 месеца

В България за жалост хората са много пр........ости комунизма бай тошо после бодигарда на бай тошо все хора които не могат да кажат едно изречение без грешка камо ли да напишат изречение те не могат да разберат ,че яйцата може и 1 лев да станат но технологиите не може да се спрат това идва от само себе си.

29

Анонимен

преди 7 месеца

До 27 ... Дрън дрън ...

28

Това не е ново

преди 7 месеца

В България така програмира ромите, не е само Мъск, има много компании заMind Control, в България компаниите главно Израелски и работят с МВР, бизнесмени-политици и някой тъмни субекти!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Нано-технологиите са пътя за удължаване на човешкия живот със стотици години! За съжаление, ние няма да доживеем това, но един ден нано-технологиите ще заместват остарелите човешки органи... Смята се че през този век ще се роди човека, който благодарение на нано-технологиите ще достигне възраст 200 години!

26

Страшни изтезания

преди 7 месеца

Тотален кошмар, садизъм, ДАНС и МВР това го имат поне от 1975 година!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Клинични изследвания на хора с имплантиран чип в мозъка ????? Звучи чудовищно! И целта не е човек да въздейства чрез чипа върху машината, а да се въздейства върху човек с чип от външен фактор-човек или машина. Чудовищно!

24

Анонимен

преди 7 месеца

До Знаете ли. Сичко е нарочно. Да не мислиш как може да се оправи света както на теб ти харесва да дигнеш ръце и да се примириш. Да има множество самоотхвърлило се от обществото да не се занимава сполитика и да не гледа какво правят политиците. Управление на масите кво да прайш ората са учили не са спали.

23

Друга вселена

преди 7 месеца

Това нас в България какво ни интересува? Ние още си лепим стикери по стъклата на автомобилите...

22

Анонимен

преди 7 месеца

конспитата веднага се уплашиха че ще ги контролират ще кажеш че не го правят от хиляди години

21

Анонимен

преди 7 месеца

След подобен коментар вече нямам никакви съмнения, че и това благо на технологията ще бъде използвано от нечисти хора. Не знам защо някой толкова безогледно подценява публиката си. Обидно е. "Информацията била едностранна" и това означавало "няма как да се манипулира". Ами като знае всичко за теб, къде мърдаш, какво става почти във всяка част на тялото ти; да не говорим, че може да узнае коя музика каква емоция предизвиква; кое предаване до какво настроение те довежда, може да те принуди всичко.

20

Въпрос

преди 7 месеца

Предвижда ли се разработката на чипове, които да помогнат на хората да разсъждават правилно (по евроатлантически например).

19

1262

преди 7 месеца

Споко, на русобесните чипове няма да се слагат. Защото няма вв какво да се сложат.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Това обхваща всички с инсулт, алцхаймер, паркинсон + хора с протези. Няма общо с достъп до паметта и съзнанието. Засега е много нужно за милиони болни.