69

Анонимен

преди 4 месеца

Радев не може,засега,но народът може.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Радев нищо не може освен да надува мегафона Решетников ни каза що за марионетка са ни инсталирали

67

Анонимен

преди 4 месеца

Висок пилон за милион и разпрано знаме се вее като *** Толкова си може пилота да избива комплекси и злобно да съска

66

Как

преди 4 месеца

...се познават предателите..."Чий е Крим"? Нашият побърза да се наведе и да демонстрира сервилност, още преди никой да го е питал! Дори Вучич , Иран , и Ердоган заявиха, че Крим не е руски! Ким Чен Ун , Мадуро и Асад не ги броим!

65

Наблюдател

преди 4 месеца

Радев изплува из уютната дупка, след като го заплашиха че ще му бръкнат в ...Кеша! За да го нарече така Пеевски е ясно едно...Че доказателствата тепърва ще излязат наяве! Радев е сготвен, затова бълва злоба и заплашва! Пече се само на бавен огън, и трябва да си плати за всички поразии,които стовари на държавата!

64

Анонимен

преди 4 месеца

До РАБОТИ ЛИ РАДЕВ..??Много точна е позицията на Радев за Специалната военна операция във Украйна . Крим е бил винаги руски от векове за векове. И няма как да е друго щом там е град Севастопол град герой на Русия и в който са разположени ВМС на цяла Русия.Операцията я започнаха банеровците фашисти още 2014 година с избиването на невинни хора в Донецк и Лугаанск в това число бяха запалени живи българи в профсъюзният дом в Одеса . Това за теб дивако нищо ли не означава и как Путин да остави това

63

ЩЕ ГО ПОМНЯ РАДЕВ

преди 4 месеца

2 ДОМАТА, 1 ХЛЯБ, 1 Л ПРЯСНО МЛЯКО- 20ЛВ- МЕРСИ АМА НЕ

62

ЩЕ ГО ПОМНЯ РАДЕВ

преди 4 месеца

САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИНПЕКСОВА ПРАВИ ИНФЛАЦИЯ НАД 27% И ПАК ГЕРБ ВИНОВНИ ЩОТО СЕ РЕДИЛИ ПО ПАРТИЙНОМУ ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ И НАПОМПАЛИ ИНФЛАЦИЯТА

61

СС

преди 4 месеца

До 51.Не забравяй че точно ПП бяха проект на Радев. Много от техните избиратели също ще подкрепят нова негова партия. Именно ПП се притесняват най-много от това, защото излъгаха избирателите си, декларираха че ще "чегъртат" ГЕРБ и хората гласуваха за тях точно заради това, а в крайна сметка направиха сглобка. ДБ също разочароваха много хора, и те ще изгубят вот. Само ГЕРБ и ДПС вероятно няма да изгубят избиратели. Всички останали имат основание да се притесняват, БСП също.

60

До 59

преди 4 месеца

Баш президент и патриот е този и винаги за България е работил ***. Лошото на Радев според обитаци като теб е че не се продаде на краварите и не е крадец защото никой не каза Радев окраде това или онова . А дали ще прави партия това си е негов проблем защото направи ли я европедалите ще изчезнете от хоризонта на управлението. Дори и да е за Путин лошо ли е ***? И Орбан е за Путин и цяла Унгария го обича и 30 години ще го избира понял ли дурак на руски казано от баш русофил като мене.

59

РАБОТИ ЛИ РАДЕВ..??

преди 4 месеца

КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ..??.... ТРЯБВА ДА Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА. И КАКВО МУ Е ЛИЦЕТО?.. ГРОЗНО - ОПОЗОРИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ПОЗИЦИЯТА СИ ЗА ВОЙНАТА И ЗА ВИНАТА НА РУСИЯ

58

Анонимен

преди 4 месеца

20.10.2020Г- ИЗРИТАХА ЮМРУКА ОТ ТАЛИН- БИЛ КОНТАКТЕН С ДЕСА- НО ТОЙ ТВЪРДИ ЧЕ КОВИД Е МАНИПУЛАЦИЯ, НА ЛЕТИЩЕТО ОБВИНЯВА ГЕРБ- ТЕ СЕ ОБАДИЛИ ДО ТАЛИН ЧЕ Е КОНТАКТЕН

57

Анонимен

преди 4 месеца

Срам и позор за България е този! Не бих го нарекъл човек. Президент на България лобираш в полза на чужда държава и чужд народ! Държавен изменник, най- вероятно и шпионин от най-високо ниво! Всичко до момента каквото е направил и прави е антибългарско! Не виждате ли? При очакваната война на НАТО с Путин в края на 25г съм сигурен че този псевдобългарин първи ще застане на Дуранкулак с питка да посреща "освободителите".... партия щял да ми прави.

56

Анонимен

преди 4 месеца

До До БългаринаЗ И ЖИВ ЕВРОПЕЕЦ НЕ СЪМ ВИДЯЛ- ОБАЧЕ ВИЖ БЪЛГАРИ В ЕВРОПА НАД 2 000 000 - АМИ КАЗВАТ НАМИРАТ РАБОТА И ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ- В КОМИ НЕ ИСКА НИКОЙ ДА ХОДИ- КАЗВАТ ЧЕ В ГЕРМАНИЯ ИМАЛО МНОГО РУСНАЦИ ИЗБЯГАЛИ ОТ СТРАХ ОТ ВОЙНАТА И МИЗЕРИЯТА.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Всички ли бачкате

54

Анонимен

преди 4 месеца

КАКВА ЛИ ЩЕШЕ ДА Е СЪДБАТА ДНЕС НА БЪЛГАРИЯ АКО ОНИЯ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ СЕ БЯХА ПОДАЛИ НА СТРАХА ОТ ВИРУСА НА МАНИПУЛАЦИЯТА- ТОЙ СЪБИРА ХИЛЯДИ НА ШИПКА НА 3 МАРТ 2020Г КАТО ТВЪРДИ ЧЕ КОВИД Е МАНИПУЛАЦИЯ, ПОСЛЕ В ДЕНЯ КОГАТО ЕК СЪОБЩАВА ЧЕ БГ Е ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА ВДИГА ЮМРУК А НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ ПЛАЩАТ ЗА ДА МОГАТ ХИЛЯДИ ПО ПЛОЩАДИТЕ ДА СИ РАЗМЕНЯТ ВИРУСИТЕ НА КОВИД АМА БЪЛГАРИНЪТ ВЗИМА *** ОТ ПРОТЕСТА И ТИЧА НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ- УВЕЛИЧЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, А ГЕРБ СИ ИЗКАРВАТ МАНДАТА.

53

До Българин

преди 4 месеца

Не цапай името българско. Колонизаторите от САЩ не е нужно да ти висят пред колибата, за да обират ресурсите на България и да нанасят непоправими щети на държавата. Но ти с тоя детски тRолски акъл или не схващаш обикновени истини, или от центовете ти се затварят очите за тях.

52

Българин

преди 4 месеца

Аз жив американец не съм виждал в България, а Копейките все реват, че някой ни е "окупирал"! Докато един от руската Дума се хвалеше,че Черноморието вече ни е купил, щял и останалото да купи! Тъй наречените "фили", отдавна са продали своя "патриотизъм" за жълти копейки!

51

До Анонимен 49

преди 4 месеца

Ако са тия, дето изпълняват посолствени поръчки последните 15 години - те никога не са носили България в сърцата си. От самото начало са просто една пошла продажна пасмина на заплата към колонизатора САЩ. Ни сърца, ни очи имат те.

50

...!

преди 4 месеца

До Радев може...Не е вярно ,че нищо не е свършил ! Много бели направи! Качи инфлацията до небесата и ни отдалечи.от Еврозоната! Превърна границата в разграден двор, та още се молим за Шенген! Постигна международна изолация/излагация/ с изцепките си ,и опорочи изборния процес с "алабалата"! Нищо при Радев не е нормално , затова и "плаши"!