64

Анонимен

преди 3 месеца

Подкрепата за възраждане все расте ,а накрая пак с пръст в г....а, видяхме кметските избори един кмет в ромската махала.

63

THE BEST

преди 3 месеца

Като се има предвид колко хора НЕ гласуват - сигурно това ще са резултатите. Но управляващите ще са избрани от НЕгласуващите. За съжаление..... Без гласуване на поне 70% от хората - промяна едва ли ще има......

62

Някой

преди 3 месеца

Само Радев /да не му бръкнат в Кеша/ и копейките реват за нови избори! Нещо си поверваха! Нищо,нека предателите излязат на повърхността ,че всички да ги видят! Коце Копейката още плаши с война, па дано го вземат насериозно!

61

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре ниско одобрение вътре в страната, отколкото ниско одобрено ОТВЪН страната. Дано го разбирате.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Нисък рейтинт но стабилна власт - това е българският парадокс и да управляваш страната с някакви си 27-28% гласували за първата полит. сила и с рейтинг на парламента под 20%.Власта е стабилна защото на никого не пречи -вдигнаха цената на водата, телекомите също,храните се покачват но у нас всички е стабилно.

59

КуКлус

преди 3 месеца

Честно казано .....мисля че ще изпитам удоволствие граничещо с възбуда ако Бойо , Пеевски , Доганя и сателитите им Киро и Аско ...дръпнат един заем от 200 милиарда ....вкарат в директна война България с Русия .....Ердоган да поиска кърджалийско , ЕС да каже "оправяйте се по комшийски" ...и тия да офейкат като братя Галеви :) да напуснат България :) Ще ме изкефи до известна степен :) Ама и да пратят армията на фронта в Украйна ....

58

aZ-ът

преди 3 месеца

,от 30 на 34 процента скачат искащите нови избори. Ама за Днесчету - това било лек ръст. И сгушено най долу между редовете. БГ журналистиката е пoмия.

57

Радослав

преди 3 месеца

Защо не казвате най важното бе ***? Колко 5% от тези 1000+ човека са казали, че ще гласуват? Защото подкрепа от 24% от 1000 човека е едно, а 24% подкрепа от 50-тината казали, че ще гласуват е съвсем друго! Много удобно премълчаване винаги факта, че реалната избирателна активност е катастрофално ниска и това прави всички избори нелегитимни! Ама какво повече да се очаква от мисирките на Пеевските медии?

56

Точен

преди 3 месеца

Работя в районите на средните и малки общини и виждам: подкрепата за Възраждане расте. Най-вероятно е преди розовите.

55

Наблюдател

преди 3 месеца

Тренд само едно нещо не са отчели... "алабалата" с Президента! Откакто вършее тандемът Радев-Мадуро, нищо не е така както изглежда! Та дори и Чалгата и Позитано изреваха!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да има нови избори, защото някой е откраднал изборните резултати от офиса на плъха Гьобелс Денков.

53

яка евро сглобка

преди 3 месеца

Копейките утихнаха по край схемата на рушвети на копринката и пРезидента!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Нисък рейтинг,,,0 рейтинг и това било правителство което работи повече за Украинаи, кви данъци да ни наложат ли ,и изобщо не мислят за българите

51

Анонимен

преди 3 месеца

Слаба опозиция, подкрепят я едва 28%.

50

Герен

преди 3 месеца

Ами то анонимен 72% за 24 часа и *** на гепи са много %%%%%.ВАЖНО Е ПЕРАЛНЯТА ДА ПЕРЕ. Радев За Година управление го изкараха най големият крадец ....доган за 33 години тулупито за 12 години чисти като момина сълза,¿!??... Гасете лампите и бегайте.

49

ХХХ

преди 3 месеца

И никой да не гласува за Герб или ПП ....те пак ще имат най много гласове ! Ескобар не успя да си присвои Колумбия .....Коза Ностра , Ндрангета и Камора не успяха с Италия ......нашите от години успяха да си имат собствена държава !

48

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжа и измама, Възраждане е първа сила с 50 процента

47

Анонимен

преди 3 месеца

хахах 78% не подкрепят правителството но то било стабилно? и хитлер би завидял на бг медиите

46

Анонимен

преди 3 месеца

Японците са произвели по-компактна и по-ефективна версия на диктатора Путин. Получило се плъха Гьобелс Денков.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Само Възраждане