61

Vладимир Zеленски

преди 4 месеца

Аз, като израелски патриот, юдей, бивш съветски пионер и руски национал-болшевик няма да се спра, докато не изтребя всички фенове на бандера и шухевич на територията позната ви като Украйна. До последния бандеровец!

60

Анонимен

преди 4 месеца

Всички се радваме на Рейгън, че съсипал СССР като им давал кредити. Какво да кажем за САЩ днес?

59

Анонимен

преди 4 месеца

Войната на изтощение съвсем не е насочена от Запада срещу Русия, а обратното. Това, което се случи преди 40г със СССР, днес започва да се случва със САЩ. Погледнете какво става с американския дълг. А с руския - май за него не се чува? Ние, европейците, сме в обрано лозе.

58

БАНко

преди 4 месеца

АнонимеНчо , ЧЕТЕШ ЛИ КАКВО СИ НАПИСАЛ ??? МНОГО СИ ,,ХАРЕСВАН" !!!

57

Анонимен

преди 4 месеца

Бачкаш цял живот и накрая , ако ти и децата ти не искате да умирате за Байдън и Зеленски ви замразяват всичко. Демокрация.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Санкциите. Русия продължава да изнася петрол, Запада купува по-скъпо. Запада продължава да произвежда чипове и други забранени неща, Русия продължава да купува по-скъпо. Ще спрем руския петрол и производството на чипове? По-скоро ще щагубим производството на чипове и други. И докога така?

55

Време е

преди 4 месеца

На зелю да му затегнат примката на хрещатик! Да се вее на воля!

54

Украйна загуби

преди 4 месеца

Късият Зелен гном да си затяга халката, защото съвсем скоро ще му влезе четвъртит чак до сливиците. Украинските нацисти вече загубиха и оттук нататък каквото и да направят, нищо няма да се промени. Престъпление срещу народа на Украйна е да се мобилизират и да се изпращат хора в месомелачката на една загубена и безсмислена война. Единственото решение за украинските нацисти е да капитулират и да преговарят за мир.

53

Анонимен

преди 4 месеца

2г минаха. Санкциите преструктурираха пазарите, направиха западните икономики по-малко конкурентни, преориентираха паричен поток в руската и азиатските икономики. Разходите за Украйна и за компенсации натовариха есропейските бюджети, повишиха се разходите на домакинствата. Мобилизацията не я плаща Украйна. Борел каза, че нямало светлина в тунела. Докога така?

52

Анонимен

преди 4 месеца

Значи, 1 млн войска ще струва 98 млрд/год, без да броим тежко оръжие, муниции, ракети, самолети, логистика ГСМ. Тези пари ще стигнат да се държи положението и нито крачка напред. Т.е, ща да не загуби войната, Украйна трябва да харчи 150-170 млрд/год минимум. Ами нейният общ бюджет е прибл. 45 милрд. И докога така? Докато Русия не грохне. Ами тя Русия си има всичко, колко да я чакаме?

51

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеН Ти си за специалист! Ако си прекъснал редовния прием на лекарства поради липса на средства, дай сметка. Ще ти я захраня. Това сериозно.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеН Ти по рождение ли си сментални проблеми, или си ги придобил? Ако не си с ТЕЛК, кандидатствай. Ще вземеш поне 90%!

49

Ужас

преди 4 месеца

По улиците на украинските градове и села украински военни насила мобилизират мъже,водят се битки и бой хората да се измъкнат от сигурна смърт на фронта.

48

Ще

преди 4 месеца

отида да се бия в полза на Украйна. Веднага обаче след като се запишат доброволци Пеевски, Тагарев, Денков, Атанасов, Канадеца, Кокорчо, Паси и Деса Атанасова отиде като медицинска сестра!

47

Анонимен

преди 4 месеца

И на трета световна война

46

Де да знам

преди 4 месеца

Колкото и да го мисля, не виждам шанс някой да ме мобилизира насилствено. Съвсем спокойно анализирам вариантите. Пред перспективата да ме опукат на бойното поле в първите часове още, що аз да не опукам трима мобилизарищи ме и да приключвам тягостното очакване.

45

Анонимен

преди 4 месеца

500,000 войска струва 4.5 млрд/месец (49млрд/год). Това са запрати, храна, медицина, тоанспорт, облекло, лични предпазни средства, лично оръжие , муниции и малко корупцийка.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Още една от опорките на Ройтерс,Билд,IISW... отече в канализацията, численото превъзходство на руснаците. Зеля обяви числеността на укровермахта,880 000.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеН Преди да плашиш някого, жертво но скъсан презерватив, помисли какво ще стане ако не се уплаши? Ми ако РФ реши да използва цялата си мощ? От емроатлантиците ще остане само пепел. Лошото е, че всички ще го отнесем. За теб няма кой да съжалява, ама ще загинат и нормални хора!

42

АнонимеН

преди 4 месеца

АБСОЛЮТЕН 0 ШАНС ЗА ПОБЕДА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ АКО ДЖО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБАРН!! ТАКОВА МАСОВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ПУТИНИСТИ ЩЕ ИМА ПРЕЗ 2025-ТА , ЧЕ ЩЕ Е КРАСОТА :D И САМИТЕ ПУТИНИСТИ ИСКАТ ДЖО ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ , ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА ОСОБЕНО В КРИМ!